Ez a topic azért jött létre hogy nyugottan lehessen beszélni OFF témákról is a rengeteg ON porsche téma mellett és hogy szorosabban összefogja ezt a porschés baráti társaságot!!!
Na faszán elém válaszóltál megint! :-) Dehogy adom el!!! Öt éve ez az álmom waze! Az asszony már most örűl neki és majd,ha mehet vele akkor lesz igazi az öröm! Akkor már miért adnám el? Én nem akarok haladni!!! Mi már túl vagyunk a negyvenen és én az egymillión! Engem nem vonz már a hirtelen halál! :-) Az asszony meg sosem volt egy fittipaldi! :-))) NEM ADOM EL!!! (az ezutáni ár négyütemű ötvenesben 165! Ez alatt én nem találtam!
No és mit szóóósz a négyütemű ötvenes lóherémnek? :-D Olyan állapotban van ,hogy a Te kawád és simsonod egyszerre sem lesz olyan állapotban,szerintem soha........ :-DDD Nagyon örvendek neki és nagyon aranyos! Majd meglátod!
Na most a fékcsőre tudod mit mondok neked? Lehet,hogy olcsóbb anyagi ellenszolgáltatást a 4es úton lévő lánynak adni némi szexuális csereszolgáltatásért de mégse az amikor udvarolsz valakinek! A 4es úton lévő csajtól kaphatsz trippertkankót meg gyorsan megvan de gyertyafényes vacsorát és tóparti szeretkezést nemkapsz!
Fékcsővet akkor se adtam volna ha még benne lenne!!!!(ÉRTED NINCS BENNE MÁR) Nem mert irigy fukar vagyok,hanem mert lejárt a szavatosága! Szerinted én mért vettem vadi új fém és gumi fékcsaöveket a piroshoz? Nem azért mert nemtudtam volna ezt a pénz szexuális és lelki életem helyretételére költeni hanem mert emberi élet mullik rajta! Nemfogok hozzájárulni egyikötök halálához se! Mikor 2kilónál fékezel és nemfog a fék igen kinos! A 924 meg nem az a kocsi amit nem hajtunk mint állat,kérdezd csak meg Szabit :)))
Fékcsöveket kikaptam és eldaraboltam,kidobtam,nyomásmérőhöz felhasználtam, legyen az akár a fém akár a gumi. De ha meglettek volna se adtam volna oda! Tudod mért! A fékfolyadékot is 2évente cserélni kell,tudod mért!
AC rellé látad oda adtam,tolocsőt látad oda adtam.Azok nem olyanok mint egy fékcső!
Kérlek értsd meg!
Ha valami kell a feketéből továbbra is adok ha nekem nemkell,vagy nem mullik rajta emberi élet!
!!! Ha meg a piros kocsit szerelitek és segíteni kell szolj és pattanok a simsonnal!!!
Hát örömömben réparázás lesz asszem'! :-D Itt van a robogó! Holnap csinálok képeket! A váz,a burkolat szinte új!!! Metál ezüst színben! Nagyon szép!!! Olyan picik a himbák,mint egy gyufásdoboz hossza. A gyertya extra kis méretű és a menete is! A henger enged annyit,hogy akár 80-ra is fel lehet furatni! De nem furatom,mert nincs vála a hengernek! Hajtókar zsír! A felső gyűrü kiverte a dugót! Pont ,mint NZ/X-nek! És vezérműláncos! :-) A vezérműtengely,mint egy golyóstoll! Nagyon édi! Minden esztétikus és működő!!! Az elektromosság is! Öníndító zsír! A gumik meg újjak! Majd a képeken látszani fog! Van vezérműlánc feszítő is! Egy m6-os csavar egy racsnis rendszerű szerkezettel! ÉS MIND EZT HÚSZÉRT! Nadjon zsír!!!! A hátán ,meg egy zárható doboz! A sisak is elfér benne! Már alig várom,hogy menjen!
Mondom a valódit! Egyszer régen vettem náluk egy lendkerék lehúzót,mert ismerem őket! (a csaj a fiam tejanyja!) és leejtettem a lehúzót egy olyan 8mm átmérőjű 2X2m-es üvegre,ami összetőrt! Elötte gubizta egy hajléktalan a bányában! És hiába volt biztosítása a boltnak,de ki akarta a csaj fizattatni! Elmentem üvegeshez és (abban az időben) 5-7 ezret kért volna! Hát basszák meg az üvegüket és azóta nem jártam ott! Ma megnéztem a címet ,amit adtál és egyből beugrott! Ezért majd Balu megy le! Megígérte!!!
Porkém nyűgös... Hiába töltöm vízzel, 1.5litert fixen kinyom a túlfolyón, az első megállás után... Utána már hibátlanul működik, ma mentem 70Km-t a városban, hidegen, melegen, óvatosan, állatul, dugóban, mindenhogy... :) Egyszerűen sok neki a víz, kidobja. :) Szerintetek...?
Üdv
Mal
/láttam ma egy gyönyörű 944 s2-t, egy ősz bácsi vezette, mint a Mikulás, s rám sem nézett. Hát, ilyenek a 44-esek. :D:D:D:D:D/
Most el kell mennem Kiskőrösre! KAWA most nem tudom levinni a tetődet,mielőtt megkérdeznéd,mert egyrészt sietek,másrészt nagy kerülő lenne és az 51-en megyek! BOCS! Este írom,hogy mi volt! Asszonynak veszek egy négyütemű robogót 20-é!!! A dugó van összetőrve állítólag,de mindene hibátlan és komplett! Hát majd meglátjuk! Deha tényleg úgy van,akkor az évszázad üzlete wazzzátok meg!!! :-DDD
meg szintetikus! A baj az,hogy hiába olyan a paramétere,ezekben a régi kocsikban egyszerűen kicsöpög a kipuffogón! De tényleg! Én úgy értelmezem ezt,hogy az illesztési méretek miatt és még azért is ,mert a carbon(szén) nem rakódik le a kopó felületekre,mert nincs benne,csak szintetikus műanyag. Plusz még azért is jön ki,mert nem éghető adott hőfokon és így környezet kímélő is,nem úgy mint a nem szintetikus kenőanyag,ami,ha bejut a robbanótérbe,akkor mértéktől fűggően ég el és némi nemü füstöt is produkál!
Szivemből beszéltél! Egy kecskeméti szerelés alkalmából felhúztuk magunkat egy bizonyos hozzászóláson. Ebből alakúlt az első topic. A neve erősen célzó jellegű volt és visszavágásra találtuk ki. Azután az idulatok meg is szűntek és ugyanígy haladt a topic,mint ez! De mivel,hogy megtalálták KAWABIKER-nek köszönhetően,elkezdődött egy viszálykodás! Pedig nem annak szántuk és ,ha nem lett volna belőle tűz,akkor a mai napig is írnék én is mindenhová! De a történet folytatódott és a Roland úgy megúnta és megkeseredett,hogy törőltette a topic-ot! Én már többszőr is kaptam célzást az OFF-jaimra,meg a gányokra és nagyon nem vettem fel,csak a topic megszünése után,mert-ha visszaolvasol-láthatod,hogy egy ember fúrt igazán és amikor célzás-találat történt,akkor mindig hozzátette,hogy az nem nekem szólt és ne sértődjek és lehet ám OFF-ot írni,legfeljebb nem olvassák el! Namost ebből lett elegem! Pl.: írok egy Barátomnak és cinikus megjegyzés jön rá,de másnak címezve ,meg ilyesmi! Hát 43 éves vagyok ,könyőrgöm! Nem egy kis f@sz,akit lehet rángatni folyamatosan! Aztán ott volt ,amikor szabit vettem ki! És a Tamás az utolsó pillanatban mondta le a szerelést,mondván,hogy nincs meg a cucc! Aztán'meg másnap olvashattam,hogy a Tamás kocsiját szerelték és vegye ki a csikket valaki a lefolyóból! És nem a csikk miatt írt ám fel,csak ,hogy tudjam,hogy ők mégis szereltek és jól megszívattak! És aztán kaptam egy ilyen elkenő választ és pattant egy szabim! (de megoldottam hasznosan) És mint kiderűlt ott nem ingyé megy a szerelés,de ehez meg semmi közöm!!! Na ilyen és efajta dolgokkal lett teli a pöszmörkém! Tetszik érteni?! :-D Az Ákos alapból is orrólt rám ,mert a Szabolcsot utálja a Havasi Zsoltit,meg nem szereti! Namost én midkettővel jóban vagyok és ez eretnekség! Én utóljára nagyon rég gondolkodtam így,hogy ha ez azzal barátkozik,akkor én meg amazzal és bibi! Ha visszaolvasol ott 1,1/2 évet,akkor láthatod,hogy hogy állok én az emberekhez!!! Van olyan,akivel őlre mentük,egy gumivita miatt és most nagyon jóban vagyunk! És én eszerint élem az életemet! És bátran merek hátat fordítani,mert nincs haragosom! (legalábbis úgy érzem) Hát akiknek meg nem vagyok népszerű,azok most jól jártak,mert oda már nem írok!!!
Persze, tudom, hogy van olaj és olaj közt különbség, de az a baj, hogy olyan halandó mint Mi. Azt nem tudja megkülönböztetni. (Reklám, marketing stb.) Ha belegondolsz, hogy ezelőtt 30 évvel milyen olajok voltak a piacon. Ugye Én azt nem tudhatom, mert még kósza gondolat sem voltam. (: - Akkor nagy valószínúséggel, egy megfelelő de olcsó olaj is jó lehet. Amúgy a Rowe-ról már sok jót hallottam tőletek, csak a közelben nem lehet beszerezni. Jelenleg semmilyen 15w50-et nem lehet beszerezni. A multkor kínáltak IGOl 15w50 fél szintetikust 9500ft-ért. Csak nagyon drágállottam, meg IGol???
GOND? :-) MILYEN GOND? Balu arról áradozik,hogy milyen jócsávó vagy waze! :-D (a párom is látott vagy kétszer,de azt mondta,hogy nagyon jófej vagy és nagyon szimpatikus!) Ha hívnak valahová,azért hívnak,hogy ott legyél!!! Ebben a csapatban nincs állság ebben biztos lehetsz! Senki nem mond olyat,hogy gyere el valahová,ha azt nem akarja,vagy nem úgy gondolja!!! (ahogy meg Row-ot ismerem........hát biztos nem!) :-DDD
Nem hiszem, hogy bárki elleni ellenszenv, vagy ilyesmi miatt kevés a hsz. odaát. Legalább is a részemről. Ha valmi porschés bajom lesz vagy valami, ott is le fogom írni. De mivel, hogy jelenleg, hala Istennek, nincs a verdával semmi, így ott Én most nem tudok mit írni, lehet ezzel más is így van.
Lehet, hogy tényleg jobb lesz a 924-topic, mert ha valakinek alkatrész vagy tanács kell, akkor a hsz-e kb. 1 hétig az első lapon lesz, így mindenki elolvashatja aki arra jár. Itt meg az a jó, hogy ha alkatrész kell vagy infó, sok a hozzászólás de mivel mindenki figyelmesen elolvassa MINDENKI hozzászólását, ha nem neki szól akkor is. (: Így tuti kap választ.
Írtad,ha hígabb az olaj,akkor alacsony fordszámon elmegy az olajnyomás. Maximálisan igaz!!! Viszont vannak olyan olajok 15-50-ben is,hogy meglátják a Porsche VW-audi felhúzott motorját belűlről és ledobják a szíjjat! Magyarúl elveszti a hő és a nyomás hatására a tulajdonságait a kenőanyag! A ROWE kimondottan VW bogárhoz van kikisérletezve és mint tudjuk ott ilyen "északi sarki idők" vannak,mint példáúl +110C és az olaj,meg a szennyeződés rotyog a blokk oldalán egy-egy menet után! :-D De erről MAL kollega többet tudna mondani,csak éppen azt nem tudom,hol a pitliben van! :-) Ő hosszú évekig bogarazott! Egy-egy szerelés alkalmával elmesél néhány bogaras történetet és megfájdul a nevetőizmunk! :-D
Hát már ,hogy zavarnál???!!! Akkor gondolod,hogy hívtalak volna? :-DDD Minnél többen vagyunk,annál színesebb a csapat! Azért meg bocs,hogy én válaszolok mindenki nevében,mert ebben a csapatban nincs főnök,de még írányadó sincs!!! Itt mindenki azt ír és úgy tesz ,ahogy akar és örülünk egymásnak! Nem cikizzük egymást ,esetleg csak jóindulatuan,viccesen!!! És nincs irány elv (elvtársak) A topic az OFF-on alapszik leginkább!!! Témák: Első sorban Poros, Másodsorban: Kivel mi van,éppen mi a szívfájdalma,merre járt és kivel(ha publikus) És ilyesmi! A világon minden! Tehát nagyon nehéz ide beilleszkedni,mert szűk keretek között lehet firkálgatni! :-DDD És tudom biztosan,hogy mindegyikünket érdekli,hogy mi van a másikkal!!! A jókívánságokat köszönöm! Gyurma
U.I.: Ezen a topicon kivűl is írhat bárki bárhová!!! Semmi nem fog történni! Asszem egyinkünk sem olyan,mint odaát,hogy ha másik topic-ba írunk,akkor irgum-burgum! És ez a topic nem széthúzó,mert simán a 24-re is írhatnék,(MEG TI IS) Azt nem tudom még,hogy az irántam érzett rokonszenv,vagy az Ákos álltal leírtak miatt döntöttetek így,hogy ott megfogytak az írások? De az nagyon jól esik mindenki részéről,hogy itt ,( itt is) vagytok! De azt most megmondom,hogy semmilyen vezér egyéniség,vagy fönökösdi szerepet nem vállalok fel! Hogyne,hogy aztán egy év múlva engem akaszatok! :-DDD
Inkább benzinkutnál vásárólt,mert a Suzuki tipusúba tescós és auchanos van és bírja,de a Porscheba raktam tavaly és nyüszörgött a vízpumpa,mert nem kente eléggé% A fagyálló úgy van kitalálva,hogy az ken is és zárt hűtőrendszerbe,csak azt illik tenni! (mondom:suzuki nyóóc éve bírja,a Porosból meg azonnal leengedtük!) A fagyállót úgy vegyed,hogy koncentrátumot,mert úgy ócsóbb és CSAK DESZT (ioncserélt) VIZZEL SZABAD HÍGÍTANI!!!!! És utántölteni is! Kb. egy -30-ast úgy vegyítsd,hogy 60% legyen a fagyálló,a többi meg a desztvíz! Nagyon jól mondta Palics kollega!
TÉGED SZIVEM?! :_D EGY HÁRMAS BALUVAL!!! MILYEN POZICIÓT ÉRDEMELNÉK EBBEN A FELÁLLÁSBAN? :-D .................NO CSAK,HOGY TUDJAM,HOGY KÉSZŰLJEK? (popi még szűz!) :-DDDDDDDDDDDD