Ma állítottam a kéziféken, mert kicsit magasan fogott! Valaki említette, hogy neki is van ilyen "gondja"! Íme a megoldás: - a középen lévő könyöktámasz alján lévő szövetdarabot el kell távolítani, és máris hozzáférhetővé válik az állító anya.
- ezután apró mozdulatokkal, meg egy 12-es villás kulcssal el lehet végezni az állítást! Elég kevés a hely, de legalább nem kell bontani.
Igen, de ezt én értem ugyanis az én unokatestvérem 14 éve kint él németországban, neki is a magyar az anyanyelve és sajnos ő még rosszabbul beszél mint Ő.
Egyébként érthető ugyanis legtöbbet németül és angolul komunikál és megtanult ezeken a nyelveken gondolkodni. Ezt csak az értheti aki hasonló helyzetbe kerül.
Ennek alapján meg nem "magyar" hanem "német" tervezte a Cee'd-et... :-(
De azért most mindenki magyarnak tartja, de azért állampolgárságot nem kapott, pedig az volt... Mindegy de kicsit fura. Az EU gyógyír lehet erre...
Itt is nem kevés ember panaszkodik a kocsijára. Azért több mint egy évvel a gyártás megkezdése után illene olyan autókat kihozni amelyeknél legalább az illesztés vonalban van. A többi dologról neis beszéljünk.A Swift az első évegben az első 5ben volt megbízhatóság szerint az ADACnál, ha jól emlékszem. Nem mellékesen a swiftnek a plafon árra a 3,2 míg a ceednek a legalja. nem egy kategória (szerintem az SX4 sem)
Elég kevés km van még a ceedekben, hogy reális képet kaphassunk róluk. lásd népítélet , alig van 10ezer feletti autó benne.
Ui: énb örülnék legjobban ha bevállna és megbízható lenne.:)
El tudod küldeni a jelszavamat az e-mailemre? Vagy állítsuk be újra. Amikor be akarok lépni, a következő hibát írja ki "Azonosítód blokkolva van. Kérlek vedd fel a kapcsolatot az adminisztrátorral."
Képzeld! Ma megnéztem a kocsit, és a jobb oldali sárvédőmet valaki végigkarcolta. :s Szerintem valami köcsög gyalogos lehetett, aki a buszhoz sietett... így már 2 sérülés van az autón :( Azt hiszem, meg kell vennem a színpasztát... párom autója is fekete.
Azért ez a Swift beszólás kicsit keményre sikeredett. Én nem örülnék, ha pár év múlva egy Suzuki szintjén lenne. (népitélet - fék, kézifék, kuplung, AC pumpa, kárpitok nyikorognak)
nem tudják , hogy megjött-e programm a rángatás "ellen", most néznek utána
én mondtam a hölgynek, hogy 20ezrenként van a szervíz-nem tudott róla
és a amiért elszállt az agyam:
mikor vettem a kocsit azt mondták, hogy a náluk vásárlók kedvezményt kapnak a szervízdíjából. Most kiderült mindenkinek ugyanannyiért csinálják.
Félreértés ne essék nem az 5% kedvezmény hiánya (vagy 10%) zavar, mert leszarom azt a 1800-3600ft-ot, de miért kell szívatni az embert (ráadásul úgyhogy tud róla,legalább titkolnák). Amúgy meg értelmes kereskedésekben ezt mint egy gesztus, hogy kiemelt ügyfél vagy szokták használni.
Persze nem vagy az, de legalább becsülik a hűségedet,hogy visszajársz hozzájuk.
Ami nem megy ne eröltessük-nem kell hozzájuk járni.
bizonyára megéri.
Ui: most bosszus vagyok lehet hogy pár óra múlva meggondolom magam.
Tudja valaki mennyi Tatabányán a 20ezres szervíz crd?
mostanában nem voltam itt ,ezért vagy 20oldalt olvastam el
pár hozzá szólás:
a Swift jó autó nem kell fikázni, örülnénk mindannyian ha a KIA-nk annyira megbizható lenne mint a Suzuki. (Várjunk még 1-2 évet és pár tízezer km-t....)
Hogy pdtdi volt-e vagy sem , egy román passatos már 20km ről villogot rám a pályán, persze előzött egy kamion igy sehova nem tudtam menni. Mikor lehúzodott odaléptem a ceednek......180nál kezdett lemaradni :).
táblázat jó ötlet!!!!
az üléshuzat...hmmmm nekem nem jön be
valamit még akartam
ja pénzt adni az ügyintézőnek???????????????????mié???? ráadásul nem is ő válassza ki a kicsit a készletből
aki fizetett külön zsebe az enyhén szólva kicsit hü....!!! nem elég hogy elég nagy árréssel dolgoznak és úgy adnak neked kedvezményt mintha azzal szivességet tennék, pedig még így is baromi sokat keresnek rajtad!!!
ha meg már mégis pénzt adsz az előtte add :))) a dokinak is műtét előtt nyomják a zsebébe a borítékot, hogy biztos ne remegjen a keze :)
Szerintem azért sem kell zsebbe adni, hiszen 1. Ez a feladata, ezért fizetik 2. Minden eladott autó után kap pénzt. 3. A hiteles autó után, a banktól is kap pénzt.
Én végig néztem vasárnap este. Szimpatikus embernek tünt, bár kicsit zavaró volt, hogy 17 év külföldi tartozkódás után furcsán ejtette a magyar szavakat, pedig ez az anyanyelve.
Furcsa egy szitu hogy a magyar állam nem adta(adja) meg neki a magyar állampolgárságot, mivel régebben németre váltott, s most kettőst szeretne. Az EU-ban most már nincs nagy jelentősége, de mégis.