Drágább. De emiatt: http://www.etsy.com/listing/64288637/12mm-hand-painted-pearl-tallic-safety erősen gondolkodom rajta. Jerrynél nincsenek ilyen szép színek. Egyébként először én is az Etsy-n vásároltam Jerrytől, és a csomagban küldte a honlapja elérhetőségét.Mivel 25 dollár fölött nem számít fel postaköltséget, ezért ő marad a befutó. Összehasonlításképpen az általam linkelt szemek párja 1,5 dolcsi, Jerrynél 0,65.
De szerintem ezek nagyon picik, minimum 6 mm-est tudok elképzelni, bár attól függ milyen vékony fonalból horgolsz. A 6-oshoz van zárókupak, ezekhez a picikhez külön kell megvásárolni.
A honlapon baloldalt lehet választani, nézelődj. Ha döntöttél, akár csatlakozhatsz is hozzám a vásárlással. :)
Itt is megkérdezem, hátha... Már írtam Neked e-mailt is, de biztosan elkerülte a figyelmedet:
No, szóval: a babákon kívül horgolt állaltkákat is készítek, de sokkal szebbek lennének, ha gyöngy helyett pici állatszemet használnék. Mivel Te sok ilyet használsz, gondoltam, ismered a forrásokat. Hol tudnék 3-6 mm-eseket beszerezni. Nagyon várom a válaszod...
Azért tetszik nekem ez a fórumosdi, mert egyszer a Újpest topikon összejöttem a csajszival és kiderült, hogy 2 emelettel alattam lakik és addig csak jónapot kívánok mentünk el egymás mellett. Egy másik meg a szomszéd házban lakik. :)
Szolg. közlemény: az előző havi közös varrásos képeket suttyomban feltettem ám a honlapra. Sajna, nem tudom rendesen nyomon követni az eseményeket itt (új tagokat, stb..), szóval ha valaki kimaradt, most sikítson. Ha azóta megvan a köv. minta is, és hivatkoztok rá, megpróbálom azt is feltenni. (és az újaknak (régieknek is) halkan megsúgom, hogy a régebbi közös varráokhoz is lehet csatlakozni, utólag is felkerülnek a fotók, csak a közös mutogatás élményét nem lehet már visszahozni. :D)
Lányok! Úgy néz ki, hogy az anyavállalatos versenyt megnyertem. Köszönöm nektek, hogy szavazataitokkal ti is hozzájárultatok ehhez, de elsősorban Adélnak köszönöm, hogy tájékoztatott benneteket a versenyről, és persze azoknak, akik megosztották a linkemet. Puszi nektek!
Én azt tömöm vissza,amit kiszedek belőle.Az olyan kemény tömő ami kell is a babának. Ruhát már tudom milyen lesz (ma jutott eszembe meló közben),csak idő kéne. :)
Egy ilyen babát én is beszereztem a turiban. :)) Szép a pofija, de azontúl minden katasztrófális állapotban van rajta. Egyenlőre nincs ötletem még, hogy minek öltöztessem. Ezer sebből vérzik szegény a kitekeredett testével és végtagjaival. Mivel kell ezt majd egyáltalán kitömni?
No,akkor hajrá! Mondom én,aki alig mutatott még valamit.Előnyöm talán annyi,hogy "varrónő" vagyok csak elferdültem a foltok meg a babák felé. :)
Megmutatom azért,hogy mit (kit) szerztem magamnak a hétvégén.Ő egy kismenyasszony.Egy kicsit viseltes, a ruhája meg egyenesen ronda (képen nem is látszik mennyire).Érdekessége annyi,hogy nem csak fej van,hanem egy kis mellrész is és enyhén félrefordított a feje(ilyenem még nincs). Ruhát már szétszedtem,fejben már megvan,hogy milyen lesz az új öltözék.
Nemsoká babázom újból... kicsit eltérültem az amigurumik felé... baglyok, macik, sünik készültek. A blogomon megnézhetitek, ha érdekel... Ide majd a új babákat mutatom... :)
Jajj-jajj, én is adós vagyok még egy babával, szégyellem is magam. Időpontot nem is merek már ígérni, de már csak néhány öltés hiányzik, és elkészül...:)
Annamari , Nekem is ez volt gyanús , csak kicsit nagynak tűnt , azért kértem a tapasztaltabb szemek segítségét , köszi , hogy megfejtetted , így azért könnyebb lesz...
Földim Kaokám !!
Nanáhogy , én is épp ezt mondtam , hogy kevés baba készült... , azért ha időd lesz várjuk a pótolt babákat is . Főleg a havi mintababa kitalálójáét :-))) ...
Mikor adjam oda a kötött zoknikákat ??? Nekem ez a hét zűrös , a következő jobb lenne ...
Caroline, egy nagyon tapasztalt babavarró csodás leírást adott közre a blogján. Ajánlom figyelmetekbe! Szabásmintával! Nagyon nagyvonalú, köszönet érte!