Szandi ehhez képest tényleg kispályás. Ez már szerintem (így nőként mondva) baromi ronda, ha valaki ennyire szét van tuningolva. Pasik, vélemény? :)
Vivi se komplett, hogy most egy ilyen szitu miatt rögtön mellet akar nagyobbíttatni... Szintén így nőként mindig az volt a véleményem, ha valaki hátrányban érzi magát egy bizonyos téren (pl mellméret), akkor hangsúlyozza ki azt, ami előnyösebb, de csak ezért, mert van egy ilyen munkatársa... ez hülyeség.
Az viszont tetszett az előzetesben, ahogy Vivien helyrerakja végre Marcit egy kicsit :D Már ráfért arra a srácra, komolyan.
Rita pedig egy hisztis picsa, ezt nem lehet finomítani. Eddig Zsófi volt a jelző királynője, de most Rita lett az aranyérmes.
Hanna is dobogós, akár benézték, akár nem, gáz, hogyha megint Karesszel lebzsel. Ennyire gondolta komolyan a Rolis kibékülést... meg alapból minden mást is. Az meg már meg sem lepett, hogy lopni akart Marcitól :D
Most, hogy mondjátok, nekem le sem esett, hogy nincs ott keresni valója Karesznak :D Mivel nem a cselekmény időrendjében veszik fel a jeleneteket, lehet csak simán benézték :D Amúgy lehet azért sem tűnt fel nekem Karesz, mert épp azt furcsálltam, egy darab ablak sem volt nyitva, miközben Marci fújta a falat, már pedig kizárt, hogy azt ember annyi ideig szívesen belélegzi. Nekem is volt graffity a falamon, megmaradni se lehetett a festék szagától, (pedig hozzá voltam szokva, mert éjjelente járkáltunk fújni) és az csak egy kicsi és gyors firka volt Marci művéhez képest... no de mondjuk eleve utcán, mikor azelőtt fújni jártunk még ott nyílt térben is nagyon érezni, épp ezért nem értem, de végül is annyira nem lényeges, csak nekem fura volt :)
Ez a Rita lassan rosszabb lesz,mint a Gabesz anyukaja esküszöm!
Mi a franc köze van neki ahhoz,hogy ki mit tesz vagy akar tenni?! Ahogy meg Regire ra ripakodott,hogy "milyen barat,es csak magara gondol" na ez azert vicc a köbön es nevetseges,most is csak panaszkodni ment be a Viviröl...
Ez a Marci is...elmegy egy suttyo kiscsajhoz,aki szinte idegen a szamara es a draga festekeit elpazarolja egy ilyen marhasagra a Rita ket szep szemeert,a papucssag netovabbja!
Azert erdekes, anno a Kristof szinte mindent megtehetett Szandi lakasaban,szegeny Gabit meg terrorizalja a wc hasznalat szabalyaival is, ne mar,hogy egy pasi ülve pisiljen...hat mi ö egy lany?!?! Nevetseges!
Na a következö reszben,ismet Marci-Rita veszekedes..."hac a kenyerert"-mar ugy "hianyzott" a vergödesük. :) Szakithatnanak mar vegleg!
Kezdenek baromira idegesítők lenni ezek a logikai bakugrások. Én sem értettem, hogy került ez a Karcsi gyerek megint oda. Miért nem lehet normálisan kidolgozni egy-egy cselekményszálat? Ezeket összecsapják, egy a történet szempontjából teljesen lényegtelen történettel meg elmegy 10 perc. Az egeres sztorinak például mi értelme volt?
Ajajajaj! Lemaradtam valamiről? Mégis mikor békült ki Hanna Karesszal? Tegnap kidobta a csaj és elküldte melegebb éghajlatra, most meg ott volt, amíg Marcselló pingálta a kecót? Hogy is van ez? Én minden részt nézek, de nekem ez most rejtély :D
Igen, Zsófinak vannak tenyérviszkettető megnyilvánulásai, tényleg elég mocskos volt, ahogy Lalira ripakodott... De ugyanilyen irritáló tud lenni Vivi is, pl, amikor egyik részben reggel panaszkodott hogy milyen hangos mindenki, pár órával korábban viszont ő keltette fel a lakást, és még lehetne sorolni a pofonesélyes dobogósokat, de ha te vagy ott, abban a szituban, nem biztos, hogy el is jár a kezed ;) Ahhoz (nekem legalábbis) ennél több kell :)
Ez a Zsófis is, meg a még jó pár ebben a sorozatban, olyan a számomra, hogy tudom, ha elröhögném magam a rinyáló arcába bele, telibe, az szarabbul esne neki, mintha látná, mennyire kiakasztott :) Többnyire ezt a taktikát használom az életben is, ha a beszélgetés, és a konfliktuskerülés már nem megoldható :)
Még a délutáni témához és ahhoz, hogy mivel lehetne a tettlegességbe kergetni valakit: a mai részben Zsófi egyszer rárivallt Lalira olyan igazi Zsófis módon. Nem trágárkodik ilyenkor, de mégis olyan közönséges, annyira tróger, hogy egészen biztosan viszketne ettől élőben a tenyerem. Ha őt nem is, de magamat biztosan pofánverném kínomban.:)
Másrészt pedig, hallhattad! Hát máris egy közös nagy boldog családnak hiszi magát Marcival, annak húgával, anyjával, apjával (ha él), meg a kutyáikkal, macskáikkal, Lali egerével, meg amúgy is mindennel, amihez amúgy köze nincs. :)
Én ma azon döbbentem le, hogy mi a töknek üti az ORRát Hanna meg Joe dolgába?! Hát mi köze hozzá?! Csak mert neki is szánalmas gyerekkora meg családja volt? És?!
Szerintem ezt simán ki lehetne küszöbölni azzal hogy mivel úgysem látja senki (gondolom becsukja maga után az ajtót), amikor pisil, utána hajtsa le, és ennyi. De a nő is lehajthatja, ha meglátja, hogy fent maradt, ezen a "szabályon" már tegnap is jót röhögtem :D