Keresés

Részletes keresés

cibkat Creative Commons License 2005.10.04 0 0 3899
Nagy szerencsétek van, hogy Mándoki csak ritkán látogat ide mostanság és nem kérdezi felháborodottan, hogy "Nem ugy volt hogy ez egy olvasotaboros forum? Akkor meg mit futkostok itt fel-alá?".

Ági! Vágok en ki neked szamokat papirbol, ha ez hianyzik. Olyan falra valokat (hazszam, telefonszam meg ilyenek) oszt olvasgathatod. Milyen szinüeket kersz?

Aaandráááás!!!!!
irgalmatlan Creative Commons License 2005.10.03 0 0 3898

1:55 lett, es ebben volt meg egy extra fel kilometer, ugyhogy javitottam az elozo idomon. Nomeg kimaradt a holtpont is! Csak a terdizuletem ment at szogletesbe Pestre visszateroben. A legjobb viszont az, hogy az egyesulet egy valtot es egy ekident is inditott, es a 3 fos valtoval megvertuk az 5 fos csapatot!

Es ezennel kovetelem, hogy valtoztasd meg a nicknevedet Gyalogkakukkra!!

0xFEC

Előzmény: zujfiú (3895)
F.Ági Creative Commons License 2005.10.03 0 0 3897
és utállak, hogy nem fogom az új számokat tanulmányozni a szembelevő falon..
F.Ági Creative Commons License 2005.10.03 0 0 3896

Sancika! Még mindig várom a leveledet! Mert különben fölgyújtom egész Halast és mire odakerülsz leég az egész és nem lesz több munkád! Neked tényleg ennyit ér a testüllet???

zujfiú Creative Commons License 2005.10.03 0 0 3895
Fecó! Na, most már tényleg "Dög"-nek érzem magam :-) Neked hogy ment?
zujfiú Creative Commons License 2005.10.03 0 0 3894
Igen, a járásom nekem is mintha kicsit csapágyas lenne, viszont rendkívül büszke :-) Átérzem a főnököd minden fájdalmát, meg az örömét is. Fecóval megint nem úgy sikerült a randi, mint azt gondoltam. Lehet, megint egy olvasótábor kell, hogy tudjunk egyet futni. Bár haladunk, most már azért egy üdvözlés erejéig "összefutottunk"!
Előzmény: cibkat (3892)
süneni Creative Commons License 2005.10.03 0 0 3893

Ezek csak futnak és futnak. Egyébként az ősz a futó szezon? Bár nyáron lehet hogy túl meleg van. Ezen az éghajlaton...

Jajj Kata neked meg mesélni akartam! Szóval gőzerővel megy a Gyermekirodalmi művek pszichológiai megközelítése és múlt órán a Rút kiskacsát elemeztük. Az egésznek gyógyító hatású bőgés lett a vége női részről, az a három darab fiú aki még jár egész picire összehúzta magát és nézte a pityergő lányokat. Nagyon jó volt! annyira megkönnyebbültem tőle, kijött minden feszültség.

Újfent a hajléktalanság veszélye fenyeget! Előző életemben vándormadár lehettem mert megint el kéne hagynom, ezúttal az albérletet. Kezdem tényleg unni. Meg kicsit kétségbe is leszek esve de ez már egész megszokott.

cibkat Creative Commons License 2005.10.03 0 0 3892
Ez igen! Gratulalok! (A fonokom valtotars nelkul futotta le 4 oran belul. Kicsit furan, de nagyon buszken jar.)
Fecoval mi van?

Eniko! Apad jol van. El es virul. Nincs otthon NETuk, de gondolom amint teheti jelentkezik majd itt is.
A kepek leteznek es jok. Ne add fel!
Előzmény: zujfiú (3891)
zujfiú Creative Commons License 2005.10.03 0 0 3891
Na, kezdek mérges lenni!
Előzmény: zujfiú (3890)
zujfiú Creative Commons License 2005.10.03 0 0 3890
Picába, hogy vagy két képet teszek fel, vagy egyet sem!
Előzmény: zujfiú (3889)
zujfiú Creative Commons License 2005.10.03 0 0 3889
Ha boldog akarsz lenni, fuss le egy Maratonit...
süneni Creative Commons License 2005.10.03 0 0 3888

Ja Tényleg! Andrást olyan régen piszkáltam utoljára. Egyébként léteznek azok a képek, vagy csak én hiszem, hogy nem a semmiért harcolok?

Ancsa, te tudod mikor lesz az őszi szünet? Mer nekem elképzelésem sincs. Apámról nem tud vk vmt?

cibkat Creative Commons License 2005.10.02 0 0 3887

Feco! Reggeli Csobanc-menetek utan kisimultabbnak tüntél...

Aaandráás! Tudom, hogy szétszednek a lányok, de beférhetnék még én is a sorba? Kaphatok képeket a buliról? Tábori videóanyagról már nem is beszélve!

Előzmény: irgalmatlan (3886)
irgalmatlan Creative Commons License 2005.10.01 0 0 3886

Az arcomrol sugarzo boldogsag mar nem teljesen oszinte. :-) Ugy latom az utolso frissitoallomasnal keszult. Azota is probalom kitalalni, hogy miert oda raktak... Arra a 3-400m-re mar abszolute ertelmetlen volt.

0xFEC

Előzmény: zujfiú (3883)
irgalmatlan Creative Commons License 2005.10.01 0 0 3885

Bizony, a kozepso resztvevonek a Lanchid a start es a cel. Az elso emberunk elegge raketa, de azt mondta hogy most visszafogott lesz. A startot nem hinnem hogy megvarom, viszont 9-kor gyulekezunk az Andrassy sarkan a nagykovetsegnel, ott biztosan megtalalsz!

0xFEC

Előzmény: zujfiú (3872)
zujfiú Creative Commons License 2005.10.01 0 0 3884
Uppsz!
Biztosra mentem.
zujfiú Creative Commons License 2005.10.01 0 0 3883
Idess Fecó mit találtam a neten!
Akkor vasárnap
Üdv
sanya
cibkat Creative Commons License 2005.09.30 0 0 3882
Irtam e-mailt, Zozo. 22-en (szerintem delutan) erkezunk.
Előzmény: megyaszaizoli (3881)
megyaszaizoli Creative Commons License 2005.09.30 0 0 3881

???kata jelentkezz!!!?????????

Ancsyka Creative Commons License 2005.09.30 0 0 3880

A végén az a ? az ! akart lenni.

Ja és nem gondoltam, hogy ez a málnaszörp ekkora ötlet. :) Csak egy gyenge poén volt, mert nem hiszem Andris egy szavát se. :)

Ancsyka Creative Commons License 2005.09.30 0 0 3879

Enikém, hogy te miket álmodsz.... :) Hát ja, én ismertelek régebben is, bár ugye ahhoz is idő kell, h valakit megismerjünk, addigra meg már "változókorba" kerültél. :) hehe. Talán én is. Szerintem Mártika jót tett nekünk. :)) De azért valamikre emlékszem. A Dűnére, Tolsztojra, meg a rajzaidra. Meg hogy a Shape of my heartot énekeltük egyfolytában. Ja és a Gerappát! :))

Te Gabi, azt a tanárt nem jelentik fel bántalmazásért? Ez teljesen komoly kérdés? Ott az a 30 rettegő gyerek, annak min. 60 szüleje plusz a tanári kar!

megyaszaizoli Creative Commons License 2005.09.30 0 0 3878

na helloka

vmit tudtok-e a idopontal kapcs?mikor josztok ?

nereusz Creative Commons License 2005.09.29 0 0 3877

Szia, F. Ági!

Nem tudtam még a Kóka Rozália-hangfájlt leszedni a rádió hangarchívumáról.

De még nem tettem le erről a szándékról.

Szeretettel: nereusz.

Előzmény: F.Ági (3876)
F.Ági Creative Commons License 2005.09.29 0 0 3876
Sancika írjál már emailt mert szétcsaplak!
süneni Creative Commons License 2005.09.29 0 0 3875
Csak Érdeklődőknek:Álmot láttam az éjjel. A Balaton partján táboroztunk de rettenetes vihar volt odakint (Katrina eher képest enyhe tavaszi zefír). Egy hatalmas faházban laktunk mind aminek a földszintjén volt egy óriási ebédlő. A félelemtől és a mennydörgéstől félőrülten bújtunk össze egy sarokban mint a rémült kisnyulak. Ekkor valaki végképp bekattant és kirohant az égi háborúba a szökőár-veszéjes vízpartra (az illetőt nem nevezem meg) a többiek meg ordítva utána. Csak én maradtam bent kiabálva, hogy gyertek vissza, mer itt a világvége vagy mit tudom én, meg Lévay aki épp gitáron kísérve saját magát, az egyik szerzeményét adta elő. Ekkor megláttam az ég tiszta kékjét egy apró foltban a fekete felhők között. Odakiáltottam Zolinak, hogy játszon még mert ez el fogja űzni a vihart (ne röhögjetek!) Így is lett! A felhők szertefoszlottak, kisütött a Nap és mindenki berohant pancsolni a vízbe mer már amúgy is bőrig áztak.
süneni Creative Commons License 2005.09.29 0 0 3874

a Zagyvával való ismeretség nagyon jó dolog egyébként. Én pl otthon a Zagyva-gáton futottam hetente kétszer ifjú koromban átlag 4-5 km-t a szomszéd faluig oda-vissza a néhány lappal ezelőtt jelzett incidensig, amikor is egy teljesítménytúra során végleg alkalmatlanná tettem a térdem amúgy sem kóser ízületét ilyetén hobbikra.

Ó ha ismertetek volna abban az időben! Macinaci, vastag pulcsi, millió pattanás, szoros varkocs, nulla önbizalom. Milyen szép idők voltak. Bár Ancsa már ismert annak a korszakomnak a végén de csak arra emlékezhet hogy Dűnét olvastam a pad alatt, mind a hat részt, meg Űrodüsszeiát, később Tolsztojt....

Na de már megen sok a rizsa ami senkitse érdekel :(

gabi... Creative Commons License 2005.09.29 0 0 3873

Sziasztok!

Annyira megtetszett olv.táborban Veszprém, h tegnap átmentem. (csak kiskoromban voltam, meg tavalyelőtt, de éjszaka) Hogy itt mennyi kedves ember ven meg szép hely! Tele van girbe-gurba utcácskákkal. Egyébként a bácsi tényleg a legjobb helyeket mutatta meg.

zujfiú Creative Commons License 2005.09.29 0 0 3872
Fecó, ha jól tudom, a váltóhelyed a Lánchíd, pesti hídfő, alsó rakparton lesz (és miért ne tudnám jól, öcsém is ott vált) 12,6 kili után, az cirka ötven perc.
Csak gondoltam megnézed a rajtot, utána van egy csomó időtök odaérni a váltóhelyre.
De akkor még az is lehet, hogy futunk együtt egyet.
Mennyire gazella az első emberetek?
Előzmény: irgalmatlan (3868)
zujfiú Creative Commons License 2005.09.29 0 0 3871
Persze-persze...
Előzmény: cibkat (3870)
cibkat Creative Commons License 2005.09.29 0 0 3870
Nem értünk félre semmit.... Másokkal is megesik az ilyen!
Előzmény: zujfiú (3865)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!