Nagy szerencsétek van, hogy Mándoki csak ritkán látogat ide mostanság és nem kérdezi felháborodottan, hogy "Nem ugy volt hogy ez egy olvasotaboros forum? Akkor meg mit futkostok itt fel-alá?".
Ági! Vágok en ki neked szamokat papirbol, ha ez hianyzik. Olyan falra valokat (hazszam, telefonszam meg ilyenek) oszt olvasgathatod. Milyen szinüeket kersz?
1:55 lett, es ebben volt meg egy extra fel kilometer, ugyhogy javitottam az elozo idomon. Nomeg kimaradt a holtpont is! Csak a terdizuletem ment at szogletesbe Pestre visszateroben. A legjobb viszont az, hogy az egyesulet egy valtot es egy ekident is inditott, es a 3 fos valtoval megvertuk az 5 fos csapatot!
Es ezennel kovetelem, hogy valtoztasd meg a nicknevedet Gyalogkakukkra!!
Sancika! Még mindig várom a leveledet! Mert különben fölgyújtom egész Halast és mire odakerülsz leég az egész és nem lesz több munkád! Neked tényleg ennyit ér a testüllet???
Igen, a járásom nekem is mintha kicsit csapágyas lenne, viszont rendkívül büszke :-)
Átérzem a főnököd minden fájdalmát, meg az örömét is.
Fecóval megint nem úgy sikerült a randi, mint azt gondoltam.
Lehet, megint egy olvasótábor kell, hogy tudjunk egyet futni.
Bár haladunk, most már azért egy üdvözlés erejéig "összefutottunk"!
Ezek csak futnak és futnak. Egyébként az ősz a futó szezon? Bár nyáron lehet hogy túl meleg van. Ezen az éghajlaton...
Jajj Kata neked meg mesélni akartam! Szóval gőzerővel megy a Gyermekirodalmi művek pszichológiai megközelítése és múlt órán a Rút kiskacsát elemeztük. Az egésznek gyógyító hatású bőgés lett a vége női részről, az a három darab fiú aki még jár egész picire összehúzta magát és nézte a pityergő lányokat. Nagyon jó volt! annyira megkönnyebbültem tőle, kijött minden feszültség.
Újfent a hajléktalanság veszélye fenyeget! Előző életemben vándormadár lehettem mert megint el kéne hagynom, ezúttal az albérletet. Kezdem tényleg unni. Meg kicsit kétségbe is leszek esve de ez már egész megszokott.
Az arcomrol sugarzo boldogsag mar nem teljesen oszinte. :-) Ugy latom az utolso frissitoallomasnal keszult. Azota is probalom kitalalni, hogy miert oda raktak... Arra a 3-400m-re mar abszolute ertelmetlen volt.
Bizony, a kozepso resztvevonek a Lanchid a start es a cel. Az elso emberunk elegge raketa, de azt mondta hogy most visszafogott lesz. A startot nem hinnem hogy megvarom, viszont 9-kor gyulekezunk az Andrassy sarkan a nagykovetsegnel, ott biztosan megtalalsz!
Enikém, hogy te miket álmodsz.... :) Hát ja, én ismertelek régebben is, bár ugye ahhoz is idő kell, h valakit megismerjünk, addigra meg már "változókorba" kerültél. :) hehe. Talán én is. Szerintem Mártika jót tett nekünk. :)) De azért valamikre emlékszem. A Dűnére, Tolsztojra, meg a rajzaidra. Meg hogy a Shape of my heartot énekeltük egyfolytában. Ja és a Gerappát! :))
Te Gabi, azt a tanárt nem jelentik fel bántalmazásért? Ez teljesen komoly kérdés? Ott az a 30 rettegő gyerek, annak min. 60 szüleje plusz a tanári kar!
Csak Érdeklődőknek:Álmot láttam az éjjel. A Balaton partján táboroztunk de rettenetes vihar volt odakint (Katrina eher képest enyhe tavaszi zefír). Egy hatalmas faházban laktunk mind aminek a földszintjén volt egy óriási ebédlő. A félelemtől és a mennydörgéstől félőrülten bújtunk össze egy sarokban mint a rémült kisnyulak. Ekkor valaki végképp bekattant és kirohant az égi háborúba a szökőár-veszéjes vízpartra (az illetőt nem nevezem meg) a többiek meg ordítva utána. Csak én maradtam bent kiabálva, hogy gyertek vissza, mer itt a világvége vagy mit tudom én, meg Lévay aki épp gitáron kísérve saját magát, az egyik szerzeményét adta elő. Ekkor megláttam az ég tiszta kékjét egy apró foltban a fekete felhők között. Odakiáltottam Zolinak, hogy játszon még mert ez el fogja űzni a vihart (ne röhögjetek!) Így is lett! A felhők szertefoszlottak, kisütött a Nap és mindenki berohant pancsolni a vízbe mer már amúgy is bőrig áztak.
a Zagyvával való ismeretség nagyon jó dolog egyébként. Én pl otthon a Zagyva-gáton futottam hetente kétszer ifjú koromban átlag 4-5 km-t a szomszéd faluig oda-vissza a néhány lappal ezelőtt jelzett incidensig, amikor is egy teljesítménytúra során végleg alkalmatlanná tettem a térdem amúgy sem kóser ízületét ilyetén hobbikra.
Ó ha ismertetek volna abban az időben! Macinaci, vastag pulcsi, millió pattanás, szoros varkocs, nulla önbizalom. Milyen szép idők voltak. Bár Ancsa már ismert annak a korszakomnak a végén de csak arra emlékezhet hogy Dűnét olvastam a pad alatt, mind a hat részt, meg Űrodüsszeiát, később Tolsztojt....
Na de már megen sok a rizsa ami senkitse érdekel :(
Annyira megtetszett olv.táborban Veszprém, h tegnap átmentem. (csak kiskoromban voltam, meg tavalyelőtt, de éjszaka) Hogy itt mennyi kedves ember ven meg szép hely! Tele van girbe-gurba utcácskákkal. Egyébként a bácsi tényleg a legjobb helyeket mutatta meg.
Fecó, ha jól tudom, a váltóhelyed a Lánchíd, pesti hídfő, alsó rakparton lesz (és miért ne tudnám jól, öcsém is ott vált) 12,6 kili után, az cirka ötven perc. Csak gondoltam megnézed a rajtot, utána van egy csomó időtök odaérni a váltóhelyre. De akkor még az is lehet, hogy futunk együtt egyet. Mennyire gazella az első emberetek?