Keresés

Részletes keresés

suicide_bomber Creative Commons License 2012.06.29 0 0 22

a magyar nemzet kormányának, diplomáciájának diplomamunkája, hogy komoly érdekérvényesítő képességekkel is el van e látva, vagyis meg tudja találni a célhoz vezető utat, vagy így vagy úgy, mégha nem egyszerű is. Már 2 éve vannak kormányon és ha ebbe beletörik a bicskájuk(magyarul a következő 2 évben sem járnak eredménnyel) akkor semmi komoly eredményre nem számíthatunk tőlük más komoly, nemzetpolitikai ügyben sem. 

lédús lárva sarja Creative Commons License 2012.06.29 0 0 21

Pedig direkt kerestem tegnap ennek megnyitása előtt, hogy van-e már róla téma, de nem találtam az Index keresőjével...

Amúgy látom, te sem vagy kifejezetten barátja Szerbiának; de vajon nem a délvidéki magyarság látná a kárát, ha Szerbia az EU-n kívül maradna? Vagy lehetséges volna valahogy külön kezelni ottani honfitársainkat, pl. a kettős állampolgárság segítségével?

Előzmény: Törölt nick (20)
lédús lárva sarja Creative Commons License 2012.06.29 0 0 19

Ajánlom figyelmedbe a következő oldalt: http://hu.wikipedia.org/wiki/A_temerini_fi%C3%BAk

"Ha egy magyart vertek volna agyon hasonló brutalitással, akkor semmilyen büntetés nem lenne elég neked.( de azt még meg is érteném)"

Vállalkoznál rá, hogy összeszámold, mennyi magyart gyilkoltak le a Délvidéken a szerbek 1848/49-től kezdve 1944/45-ön át napjainkig, illetve hány szerbet a magyarok ugyanott ugyanezen időtartam alatt? Vajon merrefelé billenne a gyilkosságokat, kegyetlenkedéseket, intoleranciát tartalmazó képzeletbeli mérleg serpenyője?

Azért köszönöm a megértésedet...

Előzmény: asta (12)
asta Creative Commons License 2012.06.29 0 0 16

Figyelj! Feladom:O))

Van egy szint, ami alá az ember már nem megy... folytasd magadban:O))

Előzmény: Törölt nick (15)
asta Creative Commons License 2012.06.29 0 0 14

Akkor bocs, én úgy emlékeztem, hogy meghalt az illető....

Persze a körülményeket akkor is a bíróság ismerheti, és nyilván vannak fellebbezési lehetőségek. És  nem valami nemzeti hősökről vagy ártatlan báránykákról beszélünk....

Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.29 0 0 13

"Tisztában vagy azzal, hogy gyilkosokról van szó?"

Te nem vagy tisztában a dolgokkal. Megverés útján súlyos testi sértést követtek el, de nem lett halál belőle sőt, maradandó károsodás sem. Ennek ellenére gyilkossági kísérlet volt a vád, ezért a súlyos ítélet.

Előzmény: asta (12)
asta Creative Commons License 2012.06.29 0 0 12

Tisztában vagy azzal, hogy gyilkosokról van szó? Ebben az esetben, amennyire tudom, csapatban vertek agyon egy másik embert. A körülményeket nemigen ismerem, de azért túlzásokba nem kéne eseni.

Ha egy magyart vertek volna agyon hasonló brutalitással, akkor semmilyen büntetés nem lenne elég neked.( de azt még meg is érteném)

Na ez a kettős mérce.

Hogy a bíróság mennyire volt szigorú vagy sem, azt nem tudom megítélni. Ahogy te sem. Ahogy azt sem tudhatjuk, hogy más hasonló esetekben miért és mennyi büntetést szabtak ki.

Vannak ügyek, amelyek mellé oda kell állni és vannak, amiről inkább hallgani kéne, mert nem dicsőség....sőt kárára van az ottaniaknak.

Előzmény: lédús lárva sarja (1)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.28 0 0 2

A szerb kormány nyomást gyakoroljon a szerb igazságszolgáltatásra?

Előzmény: lédús lárva sarja (1)
lédús lárva sarja Creative Commons License 2012.06.28 0 0 1

De nem kéne ennek így lennie: a nemzetközi közvéleményt maga mellé állítva, annak segítségével nyomást gyakorolva a szerb kormányra el lehetne érni a kiszabadításukat vagy legalábbis büntetésük enyhítését.

Nem igaz, hogy nem rí le erről az egész esetről az a kettős mérce, amit a magyarságnak kell elszenvednie, és nemcsak a Délvidéken, hanem máshol is az elrabolt területeinken.

Előzmény: Orson Wellness (0)
Orson Wellness Creative Commons License 2012.06.28 0 0 0

Évek óta: 0.

lédús lárva sarja Creative Commons License 2012.06.28 0 0 topiknyitó

Ha nem tesz értük semmit a mindenkori magyar kormány, akkor az egy nagy 0 !!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!