Keresés

Részletes keresés

gözlemeadora Creative Commons License 2017.06.08 0 0 3811

A repülőtérről a hotelbe kb. 50 perc alatt értünk, teljesen jó minőségű és nem kanyargós úton. :)

 

A Karpaz-félszigetről 18.20-kor voltunk a szállodában. Nem voltak nagyon kanyargós utak, a természetvédelmi területen volt rosszabb minőségű az út, nagyon kátyús volt és nagyon keskeny, ha szembe jött valaki, akkor valamelyik járműnek félre kellett állnia.

 

 

 

Előzmény: feenhaft (3808)
Kala53 Creative Commons License 2017.06.07 0 0 3810

Köszönöm Neked a gyors részletes válaszokat. Eszembe jutott még pár apróság. Írtad, hogy kértétek a számotokra megfelelő szobát, ezt kérésre adták vagy az útlevélbe helyezett eurók befolyásolták a recepciós döntését. Ez néha nehéz kérdés, mert van ahol elvárják és van ahol sértésnek veszik.  Nem írtad, hogy sorba állás lett volna a liftnél, ez remélem azt jelenti, hogy több van belőle és probléma mentesen vehető igénybe.

 

Nekem a reggelinél is fontosabb ébredés után a kávé, remélem van az  étteremben vagy valamelyik bárban A hotel képeinél látható talán az épület közepén egy kávézó, remélem működik már korán reggel is.

Előzmény: gözlemeadora (3807)
feenhaft Creative Commons License 2017.06.07 0 0 3809

FurcsanyGyerencc,

Majd remélem kaphatok tőled kis beszámolót, hogy a gyerkőc mennyire élvezte, illetve étel szempontjaból is, hogy mennyire tud majd egy gyerek magának találni megfelelőt..😀 Sajnos a miénk nagyon válogatós, de remélem nem fog éhezni😕

Előzmény: FurcsanyGyerencc (3804)
feenhaft Creative Commons License 2017.06.07 0 0 3808

Nagyon jó "kis" leírás lett. Köszi szépen!😊

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a repülőtértől a hotelig kb mennyi idő volt az út? Nagyon kanyargós, rossz az út?

A Karpaz-os fakultativról kb mikor értetek vissza? Ott is sok a kanyargós út? Olvastam, hogy volt rossz út rész..

Csak azért kérdezem, mert 2,5 éves kislányunkkal megyünk és nem nagyon bírja a sok kanyargós részt egymás után😕😔

Előzmény: gözlemeadora (3807)
gözlemeadora Creative Commons License 2017.06.07 0 1 3807

Fakultatív kirándulások:

-        Nicosia 45 euró/fő (ebéddel együtt) Séta az óvárosban, Szent Zsófia székesegyház, karavánszeráj megtekintése, bazározás és át lehet sétálni a görög oldalra.

-        Karpaz-félsziget 50 euró/fő (ebéddel együtt) ezt az előbb részletesen kifejtettem. :)

-        Hajókirándulás 40 euró/fő (ebéddel együtt) Girne kikötőből indul a kalózhajó, kétszer kiköt és lehet fürödni, ebéd a hajón.

-        Girne 50 euró/fő (ebéddel együtt) Szent Hilarion vár (Walt Disney ennek a várnak az alapján tervezte Csipkerózsika várkastélyát. :) ) Bellapais apátság, majd antik városrész, kikötő és szabad program.

-        Famagusta 50 euró/fő (ebéddel együtt) Ókori Salamis romjainak megtekintése, majd Szent Barnabás kolostor, ikon múzeum, régészeti múzeum, óváros felfedezése, Othello-torony, velencei erőd, Lala Musztafa pasa mecset.

 

A salamisi ősi város romjai a hotel és Famagusta között van, a hotelhez viszonylag közel. Ha kimész a szállodából, akkor a körforgalomnál balra elindultok, járdán sétálva meg lehet gyalogosan is közelíteni, kb. 2 km, valamint a tengerparton is el lehet sétálni. :)

Famagustában az üzletekben török lírában voltak kiírva, az óvárosban a „bazár” részen pedig euróban voltak kiírva az árak. A Petek cukiban is török lírában voltak az árak megadva. Természetesen lehet mindenhol euróval is fizetni. Mi váltottunk itthon török lírát és az eurón kívül azt is vittünk. Néha jól jött, valamint a borra valót is lírában adtuk. :)

Előzmény: Kala53 (3805)
gözlemeadora Creative Commons License 2017.06.07 0 1 3806

Leírom részletesen, hogy mit tartalmazott a Karpaz-félsziget programja és majd eldöntitek, hogy gyermeketek végig tudja-e a csinálni. :) 10-re jöttek értünk a szállodába (gyűjtő járat). Még akkor megkérdezték, hogy mit szeretnénk ebédre, mivel az ebéd is benne volt a kirándulásban. Választék: calamari, köfte, hal, tészta, omlett hasáb burgonyával. Ekkor azt is meg kellett mondani, hogy mit szeretnénk inni. A gyűjtő busz elvitt minket egy településhez (nevét nem néztem meg), kb. fél óra volt az út, ott várt minket a nagy busz, amire átszálltunk. Itt volt egy kb. 20 perces szünet, meg lehetett nézni a kis kikötőt. Innen kb. 15 perces út volt az olíva feldolgozó „gyár”. Kb. fél órát töltöttünk itt, meséltek az olíva készítéséről, majd ezt követően lehetett különböző termékeket vásárolni, volt olívakóstoló is. Majd buszra szálltunk, kb. egy órát buszoztunk és egy tengerparti kis étteremben ebédeltünk. Isteni volt a kaja (mi calamarit ettünk), gyönyörű a kis öböl, ahol voltunk. Ezután elmentünk a Szent-András kolostorhoz, de itt már a természetvédelmi területen „döcögött” a busz, elég rossz minőségű és keskeny az út, viszont nagyon szép a táj. J És itt megjelentek a szamarak az úton (kb. 400 vadszamár él a természetvédelmi területen). Vicces volt, ahogy a busz elé beálltak az úton és nem engedtek tovább. :) A Szent-András kolostornál is vannak szamarak, almával, répával lehet etetni őket, sőőőőt ki is követelik, mert ahogy leszálltunk a buszról már „rohantak” is oda egy kis csemegéért. A gyerkőc biztos nagyon élvezné a szamáretetést. :) Kb. fél órát töltöttünk itt, kívülről megnéztük a kolostort, a panoráma itt is gyönyörű, van „bazár” is. Ezt követően mentünk a Golden Beachre. Itt egy órát voltunk. Kvázi érintetlen partszakasz, ami több kilométer hosszú és nem volt senki ott csak a mi buszunk. Egy kis éttermen keresztül lehet megközelíteni a partot, van pár napágy és napernyő, amit ingyen lehet használni. A víz sekély és nagyon meleg, sokkal melegebb volt, mint a szállodánál, és szinte fehér homokos. Nagyon szép!!!

Ezt követően megnéztünk egy kis településen egy mecsetet, kb. 20 perc volt, majd indultunk vissza a szállodába. Minden megállónál kulturált toalett van, egyedül a Szent-András kolostornál kellett fizetni érte 2 török lírát.

Famagustába érdemes bemmenetek a hotelbusszal, az oda-vissza érkezés közötti idő ép elégséges, hogy megnézzétek az óvárost.

 

Reggeli után van a késői reggeli 10-11-ig. 12-16-ig van gözleme a pool bárnál, valamint ha jól emlékszem 12.30-tól a beach bárban snak ételek fogyaszthatók. 17-18-ig van a tea/kávé/süti idő a körpanorámás bárban. 18.30-tól pedig kezdődik a vacsi. Szóval tuti, hogy óránként tudtok enni. :)

Előzmény: FurcsanyGyerencc (3804)
Kala53 Creative Commons License 2017.06.06 0 0 3805

Köszönjük a beszámolót, nagy örömmel olvastam, mert ősszel mi is ebbe a szállodába fogunk menni. Én kíváncsi lennék a fakultatív kirándulásokra és az árokra is.  Jó, hogy leírtad , hogy a cukrászdánál kell leszállni a hotel buszról, ha körül szeretnénk nézni a városban. Onnan elmentetek az ősi városhoz Salamishoz, vagy az még messzebb van ? Ha a buszon is euróban számoltak, akkor gondolom nem igazán éri meg török lírát vinni, egyáltalán vannak lírában kiírt árak vagy inkább mindenhol az euró a meghatározó ?

Előre is köszönöm a válaszaid.

Előzmény: gözlemeadora (3803)
FurcsanyGyerencc Creative Commons License 2017.06.06 0 0 3804

Köszönöm ezt a részletes és szórakoztató beszámolót. Mi 3 hét múlva megyünk, megfogadom a tanácsodat és minél magasabbra kérjük a szobánkat és nagyon jól jön a tanács a buszhoz is.

Kérdés annyi lenne hogy egy 5 éves gyerekkel érdemes bevállalni a Karpaz szigeti kirándulást vagy melyik fakultativ programot ajánlod?

Reggeli ebéd és ebéd vacsora között van lehetőség enni valamit mert ismerem a gyerekemet aki óránként szokott megéhezni és olyankor vészhelyzet van.

Előzmény: gözlemeadora (3803)
gözlemeadora Creative Commons License 2017.06.06 -1 2 3803

Haza érkeztünk ciprusi nyaralásunkról, íme a megígért beszámoló :)

 

Salamis Bay Conti 2017.05.28-06.04 Sun & Fun utazási irodával.

 

Mint azt már említettem nem charter géppel utaztunk, hanem a Pegasus Airlines menetrend szerinti járatával Istanbuli átszállással, 20 kg-os volt a súlyhatár és nem volt ellátás. Oda és vissza úton is teljesen rendben volt minden a repüléssel, a menetrendet is tartották, egyedül az átszállás miatti három órás várakozás volt picit uncsi. :)

 

Mikor megérkeztünk Ciprusra a repülőtéren nem várt minket az iroda képviselője, másnap megtudtuk, hogy nem is volt még kihelyezett képviselő, akkor érkezett meg a szigetre, amikor mi haza jöttünk. Egy török fiú várt minket, eligazított a buszhoz és kaptunk tőle egy tájékoztató füzetkét a fakultatív programokkal, valamint egy hölgy neve is fel volt tüntetve, aki másnap jött a szállodába tájékoztatást tartani, de erről majd később. Volt egy kis csúszás a transzferrel, mert az egyik utasnak elveszett a bőröndje, bár őket másik busz vitte volna a szállodájukba, de a mi buszunk sem indult el, így majdnem egy órát ott szobroztunk a reptéren a buszon ülve.

 

Szállodába megérkezvén nagy tömeg fogadott a recepción, mivel előttünk érkezett egy csoport, ennek ellenére gyorsan megkaptuk a szobát, nagyon flottul intéztek mindent a recepción.

 

Szoba:

9. emeleten a 1918-as szobát kaptuk. Teljes mértékben meg voltunk elégedve vele, mivel kértük, hogy minél magasabban legyen a szoba és tengerre nézzen. A szoba kicsit „retro” kinézetre. :) Ettől függetlenül teljesen rendben volt, és a lényeg, hogy tiszta volt. A szőnyegpadlótól kicsit tartottam, de az is tiszta volt, nem volt kellemetlen szaga, nem volt foltos. A fürdőszobában a 9. emelet ellenére nagyon jó volt a víznyomás és meleg víz is volt mindig. :) A törülközőt másnap nem cserélték ki, így adtunk egy kis pénzt a takarítónőnek, ezt követően minden nap tiszta törülközőket kaptunk.

A minibárt érkezéskor tele töltik, üdítők, gyümölcslevek, víz és sör van benne, sajna nem Efes. Ezt követően csak napi két vízzel töltik. Az ágy nagyon kényelmes, a légkondi „furán” működött, mert a szoba felé nagyon jó hideget fújt és csendes volt, viszont az előszobában a fürdő előtt nagyon meleg levegőt árasztott. Az erkély picike, de két ember elfér kiülve. 9. emelet lévén a panoráma szépséges volt, Famagusta felé nézett az erkélyünk, tehát nem a medence felé, továbbá láttuk az erkélyről az amfiteátrumot, valamint a csúszdaparkot. A Famagustai oldal „csendesebb”, mivel a műsor az anfiteátrumban 22.30-kor véget ér. Egy dolog lehet zavaró, aki ezen az oldalon lejjebb kap szobát, hogy a légkondi és szellőző kivezetések erre az oldalra néznek, és lejjebb hallhatóak, valamint hajnalban néha felhallatszott a kukásautó.

A medencére néző oldal zajosabb, mivel az amfiteátrumos show után a medencénél buli/műsor van. Ezen az oldalon is a magasabban lévő szobák a jobbak, mivel a lentiek kvázi a tetőre néznek.

Szóval nagyon meg voltunk elégedve a szobával. :)

 

1101-1942-es szobák vannak a főépületben. 

A 4101-4212-es szobák nem tengerre néznek, a bejárat előtt vannak, szerintem elég rossz helyen, mivel a buszok és autók ott mennek el előtte, és hát elég nagy a forgalom, mivel a casinoba is jönnek kocsikkal.

A 3101-3803-as szobák a csúszdák után egy melléképületben vannak, itt nincs semmilyen bár, át kell sétálni a főépületbe, viszont ez a legcsendesebb rész. :)

A villa szobáknál (2101-2224) is ki lehet fogni rosszabb elhelyezkedésű szobákat, pl. vannak olyanok, ahonnan a gözlemés építmény hátát lehet látni.

 

Étterem, bárok:

A főépületben lévő étteremben lehet reggelizni, késői reggelizni, ebédelni, vacsizni, késői vacsizni. Az étterem nagy és nagy kinti terasza van, ennek ellenére volt olyan este, hogy 19-20 óra körül nem tudtak hova ülni a vendégek. A tájékoztató füzetkéjükben 19 óra szerepel a vacsora kezdésének, viszont a liftben és az étterem 18.30 van kitéve. Szerintem érdemes fél 7-re oda menni, mert lehet válogatni a helyekben, mi a teraszon a tengert nézve szerettünk vacsizni, és ekkor még nincs sorban állás a csévingek előtt, valamint a pincérek is tudnak a vendégekkel foglalkozni.

Az ételek nagyon finomak voltak és nagy a választék. A vacsinál voltak tematikus estek, nagy feneket nem kerítettek neki, de finom volt mindig minden. Talán húsból és halból lehetett volna nagyobb választék, de maximálisan jól lehet lakni. J

A lobby bárban 8-24-ig és a pool bárban 10-24-ig csak ital kapható. Nem minden ital/koktél tartozik bele az AI-ba, a pulton kint van az itallap, egyértelmű hogy mi az, ami fizetős és mi az, ami AI. Pultnál is lehet kérni, de a pincérek is folyton körbejárnak, és azonnal kérdezik, hogy mit szeretne az ember. Arra „vigyázni” kell, hogy ha nem fogyott el az ital, akkor is simán elviszik, és már hozzák is a következőt. J

A beach bárban délben lehet ebédelni, a panoráma miatt is érdemes kipróbálni. J

A gözleme a pool bár mellett van. Én még ilyen barátságtalan gözlemés nénivel nem találkoztam, pedig már sok fele jártam török területen. A gözleméje finom volt, bár nem hagyományosan törökülésben nyújtotta a tésztát, hanem „zacskóból” elővette, megtöltötte és sütötte.

A csúszdás medence mellett is van egy bár, ott is csak ital van.

A pincérek kedvesek, figyelmesek, persze ha beúsznak, akkor nem mindig mennek oda az asztalhoz, de negatívot nem tudok mondani róluk.

 

Wifi: a komplexum egész területén mindenhol, mindig lehet használni, nagyon erős jelerőséggel, a tengerben térdig állva is volt jel. J

 

Animáció: az animátorok nagyon profik. Abszolút szimpatikus társaság volt, kedvesek voltak, bolondosak, de nem vitték túlzásba. Napközben a szokásos programok, vízilabda, aerobik… stb. vacsi után tini disco, majd 21.30-től az amfiteátrumban valamilyen show, általában külsősöket hívtak. Volt egy tánc show, ami fantasztikusan jó volt, valamint az akrobatikus show volt még nagyon szuper, azt három animátor srác tartotta, de simán felléphetnének vele valamelyik cirkuszban. 22.30-tól pedig a pool bárnál volt műsor, élő zene, vetélkedő, habparti… stb.

 

Disco: a beach bár mellett van a bejárata, kétszer benéztünk, de nagyon üres volt, valamint kb. 15 fokra lehűtötték a helyiséget, így gyorsan kijöttünk a melegre. J

 

Tengerpart: lifttel a -1-ről egy kis folyosón ki lehet sétálni a tengerpartra lépcsőzés nélkül. J A tengerpart hosszú, de keskeny, így vannak részek, amik nagyon zsúfolt. A villa felöli oldal nyugisabb, mi azt a részt szerettük. A tenger lassan mélyül és homokos, gyerekeknek ideális. Nekem picit hideg volt a víz, bár lehet inkább az erős szél zavart. A partot sűrűbben kéne takarítani, mert a vendégek igen csak sok piszkot hagytak maguk után, nem is értem, hogy miért nem lehet felállni és odasétálni a szemeteshez…

 

A vendégösszetétel nagyon vegyes volt, a japántól az indiaiig minden náció képviseltette magát, természetesen minden féle szláv nyelvtípus is megtalálható volt, de túlzott dominanciát nem vettem észre egyik ország lakosai közül sem. Magyarok is voltak szép számmal kb. 30-an.

 

Környék: a környéken nincs semmi. J Szállodából kisétálva jobbra elindulva van egy gyógyszertár, és két kis boltocska, ezt követően pedig egy benzinkút és ennyi.

 

Hotelbusz: a hotelnek van saját kisbusza, ami bevisz Famagustába. Jelenleg napi háromszor közlekedik oda-vissza 10.30-14.00, 13.30-17.00, 14.30-18.00. A jegy 3 euró/fő oda-vissza. A recepción kell megvenni a jegyet és jelezni, hogy melyik időpontban szeretne menni az ember, mert időpontra adják a jegyet, csak annyit adnak el, hogy mindenki le tudjon ülni, így viszonylag hamar betelik a busz, tehát érdemes egy nappal előbb megvenni a jegyet. A sofőr jól „átvágott” minket, mert amikor beértünk Famagusta centrumába közölte, hogy centrum és shopping, erre mindenki leszállt a buszról. Na, itt nem érdemes leszállni, mert van egy 6-7 km hosszú utca, ahol hömpölyögnek az autók és vannak boltok, de semmi extra. Gyalog innen az öreg városrészt képtelenség megtalálni, órákat kóvályogtunk, megkérdeztünk helyieket, egyik jobbra küldött a másik balra, sétáltunk kb. 15 km-ert, végül 17 óra lett, és vissza mentünk a szállodába a busszal. A lényeg, hogy el kell menni a busszal a várfalig, konkrétan a Petek cukrászdánál kell leszállni. Másnap, amikor taxival bementünk (10 euró oda és 10 euró vissza), mivel már nem volt hely a szálloda buszán, láttuk, hogy a szálloda busz is ott állt meg a Peteknél. Na ez a rész nagyon szép, innen el lehet sétálni a halott városrészhez is, továbbá a cukrászdában érdemes venni egy két török csemegét, mert isteni finomak és olcsóbb, mint a reptéren. J

 

Fakultatív:

Megérkezésünket követő másnap jött egy hölgy, aki beszélt magyarul, de nem a Sun & Fun irodához tartozott. Mint mondta kb. 5 percenként a szabad idejében feláldozta magát miattunk és beugrott, hogy tájékoztasson minket. Befizettünk nála két kirándulást, amik angol nyelven mentek az egyik Nicosia volt, a másik Karpaz-félsziget. Nicosiai kirándulásra nem jöttek értünk. Utólag kiderült, nem telt meg a csoport így nem indították el, csak hogy mi erről nem kaptunk tájékoztatást, végül vissza kaptuk a pénzt. A Karpaz-félsziget viszont nagyon szuper volt. Nagyon jó fej török idegenvezető volt velünk, abszolút jól vezette a programot. Nem volt fárasztó az út és sok mindent láttunk. A golden beach pedig szenzációs, kár hogy csak egy óránk volt itt, szóval ez a kirándulás abszolút megérte. J A konkrét kirándulások és az árak nincsenek most nálam, ha valakit érdekel kérdezzen és leírom.

 

Casino: benéztünk egyszer, körbesétáltunk, de nem ragadott magával.

 

Összességében nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, nem akartunk haza jönni. :)

 

Ha bárkinek kérdése van, ne habozzon feltenni... :)

Törölt nick Creative Commons License 2017.05.29 0 0 3802

Ciprust tervezzük őszre, 1 hét északon és 10 nap délen. 

Ez a terv: Ercanba landolás, reptéren autóbérlés egész időszakra. Egy hét után át Ciprusra és 10 nap után Larnakából haza. Észak-Ciprusról a ciprusi szállásunkra hogyan jutunk át? Gondoltunk a repülőre, de Ercan És Larnaka közt nincs járat, buszról van infótók? 

 

FurcsanyGyerencc Creative Commons License 2017.05.29 0 0 3801

Június 25-én megyünk a Salamis Bay Conti hotelbe családdal benne az 5éves kislányommal. Melyik fakultativ programot érdemes választani ilyen korú gyerekkel? Vagy inkább csak maradjunk a szállodában és esetleg bebuszozunk Famagustába.

csaba08 Creative Commons License 2017.05.26 0 0 3800

Igen, megy. Van a szállodának saját busza.

Előzmény: feenhaft (3794)
csaba08 Creative Commons License 2017.05.26 0 0 3799

Írj kérlek emailt, az enyém nyilvános, meg tudod nézni és küldöm.

Előzmény: noracska94 (3797)
feenhaft Creative Commons License 2017.05.25 0 0 3798

Ohh, köszönöm szépen.😊 Egyik fakultativnak csak jó lesz, ha bemegyünk a városba szétnézni.😀

Előzmény: gözlemeadora (3796)
noracska94 Creative Commons License 2017.05.25 0 0 3797

Szia Csaba!

 

A képeket nagyon nagy örömmel venném! :) 

Előzmény: csaba08 (3790)
gözlemeadora Creative Commons License 2017.05.24 0 0 3796

Megnéztem júniusi indulást a Sun & Fun oldalán, ott is charter megy. Úgy látszik, hogy a május még nagyon előszezon és nem tudtak megtölteni egy gépet, így lett a Pegasus.

Van holtelbusz a szállodából térítés ellenében Famagustába. A különböző értékelő oldalakon olvastam, hogy napi 2x megy, de pár nap és megtapasztalom, így majd releváns infóval tudok szolgálni. :)

Előzmény: feenhaft (3795)
feenhaft Creative Commons License 2017.05.24 0 0 3795

A sunfun oldalon még mindig a BUD 08:25 - Nicosia 13:30, illetve Nicosia 04:00 - BUD 07:25 - ös menetrend van feltéve. A 08:25ös indulás jobb lenne, viszont hazafelé az 4órási nagyon hamar van..jó lenne, ha visszafele a kicsit későbbi megmaradna, a 6 órási. De sajnos nem kívánságműsor =(
Viszont hívtam ma az utazási irodát, azt mondták, hogy napi kétszer változik a menetrend.. :/
Nagyon félek a repülőúttól, hogy ne legyen hosszú a megérkezés, a kislányunk miatt.

Előzmény: gözlemeadora (3786)
feenhaft Creative Commons License 2017.05.24 0 0 3794

Szerintem nem megyünk át Nicosiaba, mert kislányunkkal megyünk, aki addigra 2év 8hónapos lesz, úgyhogy nem kockáztatok ott inkább vele. :D
Karpaz-félszigetes fakultativ programra gondoltam. =)
Tudja vki esetleg, hogy a Salamis Bay Conti Hotelből a városba megy be busz esetleg?

Előzmény: Flower2000 (3778)
gözlemeadora Creative Commons License 2017.05.24 0 0 3793

Arról nincs információm, hogy a menetrend változása ideiglenes vagy állandó. Mi sajnos nem charterrel megyünk, jobban örültem volna, ha nincs átszállás és ennyi várakozás Istanbulban.

Köszönjük szépen. Már nagyon be vagyunk sózva. :) 

Előzmény: Angela4 (3791)
Angela4 Creative Commons License 2017.05.23 0 0 3792

Bocs, a helyesírási hibáért!

fen=fenn/fent

Előzmény: Angela4 (3791)
Angela4 Creative Commons License 2017.05.23 0 0 3791

Szia,

 

Ez végleges változás (tehát a későbbi utazások is így lesznek), vagy csak most a szezon elején van így? A mi szerződésünkben, meg a 35-40 perces megálló van beleírva, és a Sun&Fun honlapján még az a charter információ van fen, amit mi tudtunk...

Majd kíváncsian várom a beszámolód!!!

Természetesen jó pihenést, mindjárt itt a vasárnap!!! :)

Üdv: Angéla

Előzmény: gözlemeadora (3786)
csaba08 Creative Commons License 2017.05.22 0 0 3790

Szia!

Mit szeretnél tudni róla?
Ez egy igazi golf club, 18 lyukú pályával, nemzetközi versenyek színtere.

Tudok küldeni képeket, saját fotók.

 

Üdv: Csaba

http://www.nctohungary.com/

Előzmény: noracska94 (3789)
noracska94 Creative Commons License 2017.05.22 0 0 3789

Sziasztok!

Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a hotellel kapcsolatban? : Korineum Golf & Beach Resort

 

Köszönöm! :) 

gözlemeadora Creative Commons License 2017.05.16 0 0 3788

Köszönjük szépen. :)

Előzmény: Kala53 (3787)
Kala53 Creative Commons License 2017.05.15 0 0 3787

Jó pihenést Nektek ! Várjuk majd a beszámolót.

Előzmény: gözlemeadora (3786)
gözlemeadora Creative Commons License 2017.05.15 0 0 3786

Sziasztok!

 

Mi most, május 28-án megyünk a Salamis Bay Contiba, szintén a Sun & Fun irodával.

Változás van a menetrendben, nem charter gép lesz, hanem a Pegasus Airlines röpít minket.

Menetrend:

Odaút: BUD 12:50 - 15:50 IST  Járatszám: PC 332

           IST 18:20 - 20:10 ECN  Járatszám: PC 1918

 

Visszaút: ECN 06:05 - 07:45 IST Járatszám: PC1911

               IST 10:45 - 12:10 BUD Járatszám: PC 331

 

Jobban örültem volna a charternek, mert gyorsabban ott lettünk volna.

Törökországban nagyon sokszor voltunk már, remélem itt sem csalódunk. :)

Hazaérkezésünk után majd írok beszámolót.

Előzmény: Kala53 (3785)
Kala53 Creative Commons License 2017.05.14 0 0 3785

Mi később, ősszel megyünk, majd kíváncsian várom a beszámolód. Remélem nem fogtok csalódni.

Előzmény: Angela4 (3784)
Angela4 Creative Commons License 2017.05.09 0 0 3784

Szia,

 

Mi is ezzel az utazási irodával megyünk július 23-30 között. Szóval tapasztalat nincs, de értékelő oldalakat, képeket és youtube videókat nézve jónak tűnik... :)

Ti mikor mentek?

Angéla

 

Előzmény: Kala53 (3771)
Kala53 Creative Commons License 2017.04.08 0 0 3783

Ez jó hír. Nagyon szeretünk Törökországban nyaralni, már ötször voltunk, csak a mostani helyzetben kicsit várunk a visszatéréssel, de nagyon hiányzik.

Előzmény: Törölt nick (3782)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.07 0 0 3782

Nagyon jó az a hotel! Észak-Ciprus pedig egy miniatűr Törökország.

Előzmény: Kala53 (3779)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!