Gyakorló anyáknak kisebb-nagyobb gyerekekkel, és kellő lila köddel. A fő téma a gyereknevelés persze, de azért jöhet némi irodalom és zene is..... Közös blogunkat megtalálod itt:
http://lilaanya.freeblog.hu
"Értesítek mindenkit, aki tisztelte és szerette, hogy anyukám hosszú és méltósággal viselt betegség után ma hajnalban (március 14-én 3:20-kor) elment közülünk. Nem szenvedett, álmában érte a halál. Én mélyen hiszek benne, hogy lelkének egy-egy darabja tovább él azokban, akiket nagyon szeretett, mint ahogy abban is, hogy még találkozni fogok vele ebben az életben is. Jó utat, Mama! A szenvedésnek vége."
A kis pöttyösnek együttérzésem, és mielőbbi javulást kívánok! (Én Kisebbikem születése előtt, a 7-8. hónap fordulóján voltam bárányhimlős - na, azt sem kívánom senkinek...)
Lányok, tudtok ajánlani egy értelmes és megbízható klímaszerelőt?
Van rá oltás, de nem gondoltam beadatni, nagyok se kapták. Misi ma viszont kapott, a kora miatta a doktornőnk így látta jónak. Ha ovis lenne már, neki se adattam volna be.
Na csak hogy ne unatkozzunk, bégetnek nálunk a bárányok. A nagyok anno voltak, most Matyit elnézve is azt kell mondanom, hogy nagyon lájtosan. Csórikám tele van pöttyel, és még messze nem járunk a végén. Még a torkába is jutott. De nagyon hősiesen viseli.
Azta, hogy sikerült leírnom ilyen szépen, hogy ínhüvelygyulladás? És ez már a javított verzió volt, mert eredetileg úgy nézett ki, hogy ínüvelyyulladás.
Van egy hűtőnk, aminek elromlott a fagyasztója, aztán mégse.
Van egy használhatatlan jobbkezem (ínhülyvejgyulladás?), egy kazánunk, ami most már lassan a biciklipumpától sem gyógyul meg.
Van egy dühös és van egy csalódott gyerekem, mert két különböző ügyben szembesültek azzal, hogy vannak felnőttek, akiknek a saját sértett büszkeségük és persze a pénz többet jelent, mint az, hogy a gyerekek érdekeit nézzék (botrányos leminősítés kamarazenei versenyen és botrányos edzőlemondás).
De azért jó is volt ám, amíg itt csönd volt. 15 éves lett a lányom és újfent megállapíthatta, hogy a családja nem normális. :)
képzeljétek, Flóra tényleg megvárta a kétéves korát, hogy megtanuljon beszélni. na nem kezdett egyik napról a másikra folyamatosan beszélni, de határozottan fejlődik. ilyeneket mond, hogy én akaom azt köszi :) anya szia :) apat akaom :)
Közben rákérdeztem én is krisssznél, azt mondta, az Üllői úti hobbyművész még mindig tud valamit etéren... Remélem. Nincs kedvem rajzolgatni. Vagyis időm nincs :)
Abban tudtok nekem segíteni, hol kapok szép betű, szám és egyéb matricákat, amiket scrapbookhoz lehet használni? Régebben az Árkád KeS kreativ boltja is tele volt szebbnél szebbekkel, most mintha kiment volna a srcapbook a divatból... Talán mindenki digitálisan csinálja, nem tudom...