Ancsa és Laci vagyunk, 24 és 26 évesek és elhatároztuk, hogy idén külföldön is ruhátlanul nyaralunk. Tudtok Olaszországban, vagy Horvátországban legális, jó nudi, naturista-swinger kempinget, vagy strandot, ahol meg lehet szállni?
Köszi szépen és szóljon, aki esetleg megismerkedne velünk és szívesen velünk is tartana!
Örülök, hogy ilyen szépen alakulnak a dolgok, és az észrevételemből nem veszekedés lett, hanem - remélhetőleg - előremutató megoldás! Csak így tovább!
Annak is örülök, hogy vannak ilyen polgármesterek. Már csak össze kell gyűjteni megfelelő számú jelentkezőt, és közösen eldönteni, hogy egyik vagy a másik hely legyen, vagy esetleg mindkettő. :-)
Amúgy a hely kiválasztásánál az is egy szempont, hogy mennyire lehet kizárni azt, hogy kintről kukkoljanak. Délegyházán például kerítés van, de vannak olyan helyek is, ahol legalább részben nádas, vagy más hasonló természetes "spanyolfal" van. Ilyen helyeken esetleg meg lehet úszni a kerítés építését.
Nagyon köszönjük mindenkinek az edigi hozzászólásokat,észrevételeket.
Elsőként is,bár nem jellemző rám,bocsánatot szeretnék kérni SK-tól, és mindenki mástól akit
esetleg felháborít,az amit az egyedülálló urakkal kapcsolatban írtunk.
Lehet,hogy tényleg nem ez a megoldás.
Nagyon jó ötlet a tagsági rendszer viszont!
Hasonlóban gondolkodtunk,um.: azokkal akikel megalakul a csapat, nudista szemmel "élhetövé" tesszük a területet, ezzel ök örökös területhasználati jogot nyernek.
Akik késöbb akarnak csatlakozni azok tagsági igazolványt kapnak, melyet nem pénzért kell megvenni, ha nem X óra társadalmi munkával.
Aki csak vendég, az pedig fizet. Ha nincs vendég az sem gond,a tagságnak akkor is van
hova járni pihenni.
Csak egy megjegyzés még:Voltunk olyan Polgármesternél tárgyalni területről,aki évi 4000-Ft adott volna területet 20 évre,csak történjen végre valami a faluban.
A másik már nagyobbat álmodott, Ö már idegenforgalmi adót látott benne,mert ingyér is adna ha betársulhat a falu.
Van ilyen a világban , de én sem tartom jó 5letnek.
Szerintem valami tagságihoz kéne kötni a belépést. Az éves(örökös) tagsági díj legyen mondjuk 100Ft, de ezért regisztrálni kell nével, címmel, fényképpel. (kb a tagsági igazolvány ára). Ez a procedura a perverzebbjét már eleve riasztja, de ha mégsem, miután kirúgtátok, tudjátok, hogy se nővel, se anélkül nem kell többé beengedni.
Az ötlet nagyszerű! Mi is naturisták vagyunk,viszont a környékünkön egyáltalán nincs legális strand,vagy napozó.Így marad a "nomád",csendes tó,vagy folyóparti hely.
Szeretnénk,ha lennének hozzátok hasonló gondolkodású párok,családok erre felé is,de
sajnos ez nem az a "vidék"!
Úgyhogy mindent bele!Ha sikerült megvalósítani,akkor ha idén nem is,de jövőre ott a helyünk!
Mi van akkor, ha egy, egyébként párban élő és párban is nudizó pasi egy szép napon egyedül jelenik meg, mert időközben elvált, vagy netán nem ér rá az asszonyka? Akkor már nem engeditek be? Nem jó ez így..... Egyetértek SK-val, azokkal szemben, akik nem tudnak viselkedni, keményen kell fellépni, de nem így előre kijelenteni, hogy ne is jöjjön.
Ez nagyon kedves dolog az egyedülálló férfiak túlnyomó többségével kapcsolatban, akik nem maszturbálni járnak a strandra. Akinek nincs partnere, az nyilván egy rohadt maszturbáns, és ne merészeljen strandolni, ugye?. Vagy legalábbis ne a "rendes" emberek között, akik feltétlenül párosával járnak.
Ez bizony, akárhogy is nevezitek, klasszikus esete a diszkriminációnak, és még sértő prejudikáció is. Kb. olyan, mint nem beengedni valakit valahová, mert cigány. Én nem nagyon járok fizetős strandokra vagy telepekre, mert ami kevés időt strandolásra szánok, azt a szabadstrandon is el tudom kellemes olcsóságban tölteni, úgyhogy nem húzom fel magam rajta, de bizony a sértés az sértés, a diszkrimináció meg diszkrimináció.
"Na már most, amit mi létre kívánunk hozni, az családokról és párokról szól,
és ebbe beletartoznak a gyermekek is."
Miért tartoznak bele jobban az egyedülálló nők, mint a férfiak? Ők családok vagy párok?
Na mindegy, nem akartam odamenni, de az efféle logika elfogadhatatlan a számomra. Sokkal normálisabb azt mondani, hogy aki vét a szabályok ellen, azt kivágjátok, mint előre definiálni, hogy melyik csoport fog nyilván véteni.
Ha egyedül vannak, ha csoportosan, csak a baj van velük:-)
(Ez csak vicc volt.)
Ez a gond a Király fürdővel is. Azért vezetik be a koedukált fürdést, mert egyszerűen kezelhetetlenek voltak az odajáró homoszexuálisok. A hetero pasik védelmében muszáj a jövőben nadrágban törökfürdőzni...
másodszor: szervezzünk egy olyan akciót, ahol csoportosan lemegyünk a királyba MIND FÉRFIAK, MIND NŐK! csengőszóra mindenki leveszi a fürdőruhát. Demonstrálva, hogy egy török gőzfürdőben egészségtelen a fürdőruha! Jelentkezzetek emailben!
25éves normál felfogású rendes srác vagyok Miskolcon élek aki nagyon kedveli a nudizmust. És tudom is miről szól tehát nem vettem össze a szexel. Társaságot keresek akivel lehet nudizni egymásnál meztelenül tölteni egy délutánt estét. Nyaranta nudizni a nyéki tónál. És abszolult a nudizmus érdekel nem szex kapcsolatot keresek. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését szívesen várom a kapcsolatfelvételt.
"A galéria részen rengeteg nyugágy és pihenőterület, valamint egy fürdőruha nélkül használható intim szaunablokk található egy pezsgőmedencével, trópusi élményzuhannyal, infra-, és bio szaunával, valamint egy udvari orosz szaunával. [...] Egyedül a galérián található intim szaunablokkért kell felárat fizetni."
Használhattak volna más elnevezést is. Vagy mondjuk azt, hogy legközelebb intim strandra megyünk ?!
Sziasztok! Kerestem Dél-alföldi, de leginkább Csongrád megyei naturista lehetőségeket a téli időszakra, így találtam rá a mórahalmi fürdőre, ahol nemsokára lesz az új szárnyukban naturista szaunablokk, pezsgőmedence, élményzuhany, ami egész évben üzemel majd.
Most jöttünk meg Koversadaról. Már negyedik alkalommal jártunk ott, de eddig sátrazni mentünk, most pedig szobát béreltünk a Koversada TN Villasban... 2 hét a paradicsomban. Svédasztalos reggeli és vacsora, minden napunk a tengerparton ruhátlanul, az idő is pazar volt, szóval 2 hét után sem nagyon akaródzott hazajönni, de néha dolgozni is kell. Mondjuk nem volt olcsó, 99 EUR 2 főnek 1 estére, de nekünk ez bőven megérte és belefér a nyaralásba (nem dohányzunk, nem iszunk, így azt a 3-400 ezer forintot, amit a bagósok elfüstölnek egy évben, mi erre költjük :)). Az biztos, hogy ezek után nem annyira szeretnénk sátrazni menni, bár annak is megvolt a szépsége. Mondjuk sátorral 2 hétig nem nagyon bírtuk, a végére már vágytunk haza, ágyban alvásra, normális zuhanyzóban fürdésre, stb. Ezek a szobában adottak voltak és a kaja is marha finom volt és választékos, pedig a párom vega, így neki nem annyira szokott egyszerű lenni. Viszont a vegákra is nagyon figyelnek itt, így mindig bőven van választék abból is. Igaz a szoba puritán, légkondi sem volt (nem is nagyon kellett, kellemesen hűvös maradt napközben és amúgy sem voltunk a szobában egész nap), no meg néha hangyák is meglátogattak de ettől függetlenül megyünk még ide is nyaralni. Szép barnák is lettünk, 30-as faktorral kenegettük magunkat végig, így leégés nem volt egyszer sem. Koversada sátorral is kitűnő hely, úgy olcsóbb is, minden naturistának/nudistának érdemes ellátogatni egyszer ide, mi 7 éve voltunk először együtt a párommal és azóta is imádjuk. Néha vannak fürdőruhás/textiles betolakodók, de nem vészes a számuk... Mondjuk sok éve még rájuk szóltak a securitysek, de ma nem nagyon törődtek velük, ez furcsa volt... No sebaj, csodás volt a 2 hét, mindenkinek csak ajánlani tudom. Szép napot!
Sziasztok! Pécs nudist keresek (lehet hölgy, pár, férfi nem számít), akivel lehetne közösen menni strandra, vagy hasonló helyre. Mail: small_norbi@windowslive.com
Üdv. Néha elmegyek Akaliba a nudistrandra napozni, pihenni, fürdeni. Sajnos csak egyedül.Egy kedves hölgy társaságának tudnék örülni!Ajkáról megyek. Ha szívesen velem tartanál kérlek írj a hargitai54@freemail.hu-ra.
figy, ilyen ez a filmes szakma! ha olyan helyre mész ahol férfiak és nők vannak bármikor megtörténhet. az már más kérdés, hogy te erre nem vagy kíváncsi. tudod erre azt szokták mondani, ha nem tetszik nem kell nézni, nem kell odamenni.
nekem minden szombat hajnalban el kell viselnem, hogy a buliból hazatérő fiatalok végig ordítoznak az ablakunk alatt míg elmennek, még sem tehetek ellene semmit!
nem azt mondom ezzel, hogy mindenki azt csinál amit akar, mert tényleg be kéne tartani az iratlan szabályokat, de amit írtál, főleg egy nudista strandon bizony meg fog esni..
annak meg semmi értelme , hogy odamész leugatni őket, meg leöntöm őket vizzel stb, mert az kb csak olaj a tűzre! én ilyenkor annyit csináltam, hogy szépen megkértem az illetőt, hogy ezt és így ebben a formában ne! nem is lett balhé, mindenki elment a dolgára. az hogy a lányok látványától esik a libidód megint másik story. ilyenkor ne is vegyél róla tudomás, fordulj el és ne nézd! hidd el ettől már másoknak se olyan izgi. persze sok olyan van akit az izgat ha nézik, ez van.
Régebben a Piroskában a rendész kivezetett egy párt. A nagy stég kijáratának közelében (központi helyen) nyílvánosan szeretkeztek. Brrrr.... Ráadásul rengeteg gyerek játszott a közelben. Sok - sok éven át jártunk oda, de ilyet még nem láttam. Máshol sem. Se itthon, se külföldön. Kukkoló, bámészkodó pasik azért néha előfordulnak. Legjobb módszer ellenük, hogy diszkréten zavarba hozzuk. Mondjuk úgy, hogy fiúk - lányok közvetlen közelében csapatostól megállunk beszélgetni. Az ilyenek úgy elhúznak onnan, "hogy csak na". Ha mégsem, akkor mi tévedtünk. :(((
Egy baráti társaság (7 személy) augusztus 28 - szeptember 4. közötti időre béreltünk egy 9 személyes Bavaria 46 típusu vitorláshajót. A költségek megoszlása végett a két üres helyre útitársakat keresünk. A bérleti díj tele hajó esetén 299 €/fő. A hajó komfortos, mely egyben szállásunk is. Két fürdőkabin hideg melegvízzel, WC-vel. Tágas hűtő, felszerelt konyha, sütős gáztűzhelyel, mosogató, stb. Indulási-érkezési kikötő Murter Hramina. Tervezett útvonal: A csak hajóval megközelíthető Kornati szigetek, észak Dalmát szigetvilág, tovább egészen Mali Losinjig és vissza. Ez más nyarlás, mint a szárazföldi. Minden nap máshol éjszakázunk. A lakatlan szigetek öbleitől a nyüzsgő üdülőhelyek sétányin lévő kikötőhelyekig. Arra megyünk, és ott fürdünk ahol kedvünk tartja. Akár a partoktól sok sok kilométerre a nyílt tengeren. Szép tájakat, szigeteket ismerhetünk meg. Kis szerencsével útközben delfineket láthatunk. Az élmény egy szárazföldi nyaraláshoz nem fogható.... Az útitársak természetesen naturisták. A többség Naturlistás.