Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Keményebb, mint a BMP-3M :)
Ehhh... pedig szivesen láték ilyeneket magyar felségjellel. Akár csak békemissziók esetén is. Mennyivel hatásosabb, mint egy BTR-80? :)
Ez nem egy harckocsi, hanem egy "nehéz gyalogsági harcjármű" ukrán T-87 alapon T-84 hajtáslánccal és motorral ÉS kibővített kűzdőtérrel + 5 lövész számára !!!
Típusa: BMT-72
kezelők: 3 fő
Szállított lövészek: 5 fő
utóbbit a betoldott 7. futógörgőkkel meghosszabbított test (10,7 m hosszú harcjármű !!!) teszi lehetővé, három nyíláson át tudnak közlekedni a torony mögött (képeken jól látszik).
Vicces a kis "létra" amin a lövészek felmászhatnak a motortérre, hogy be-deszantoljanak!
Ismerem az oldalt, de tegnap már nem volt energiám nekiállni keresni, rémlett, hogy Vickers jármű, szóval csípőből tüzeltem egyett... persze mellé. Ilyen az én szerencsém. :)
De megkaptam, csak kiderült, hogy nem tudok valaszt küldeni. Egyebkent a SMS-kerdesed igen indiszkret volt. Forrasaimat nem szoktam kiadni! :) Mellesleg egy Zrinyis alez-röl van szo! Eleg, ha ramegy a megfelelö tanszek honlapjara! Onnan valogathatsz! :)
Az első képen talán valamilyen Vickers Light Tank látható, de hogy melyik pontosan, azt nem tudom (azoknak csak géppuskájuk volt, nem?)
A második képen az illető nem VI. György? A tank nekem Vickers Light Tank Model 1933-nak tűnik.
A hibrid járműre most passzolok.
Hmm.... Ez furcsa. Most nézem, hogy ITT a szövegben 52 literesnek írják a motort, az adatoknál 45 literesnek. Egy levlistán pedig anno 56 literesnek (én ezt írtam a szövegben). Nagyszerű, most találgathatom, a három adat közül melyik a helyes... :(