Hahó. Ezt nevezem! Eltűnök 2-3 napra és mikor bekukkantok azt látom, hogy az utolsó 50 hozzászólás velem van tele. Hát, ez már az első lépés az underground legendaság felé!!! Ja, nem haraxom senkire, semmiért. Nem olyan fából faragtak. És nem írok morgolódó Solar nótát, mert akkor a következő Éndzsörtí albumon visszazúztok. Bár, ha felbőszült rajongóhadaink összecsapnának (két maroknyi részeg rocker kiegyenesített kaszákkal), akkor az még a Blikkben is bent lenne. Ez ám a karrier. Álmos vagyok. Abbahagyom.
Aranyos ez a kis naplócska.Most csak átfutottam, de majd részletesen el is olvasom.Igazi a Nervekiller tetkó Jakab Viktoron?
Kukiverő!
Te meg mit sértődgetsz itten????Totál nem arra értettem, amire gondolsz, meg totál poén volt az a hozzászólás, úgyhogy írogassá tovább ide szépeket.breke
"Nocsak! El se hiszem, hogy 112. alkalomra végre megszületett ez első épkézláb és valóban informatív hozzászólás ebben a topikban ! Talán mégiscsak érdemes lesz olvasgatni :)"
Amint aztat a topic alcíme is mutassa:
"Íme egy hely, ahol az Angertea fanok és tagok kollektíven örülhetnek egymásnak. Hajrá! :)"
Mink csak kollektívan örültünk egymásnak itten, szvsz igy mégy off sem volt az ezt megelőző 111 hozzászólás. Ne legyen belterjes? Irjá kígyó barátom! Akkó nem lesz az.
Teljesen igazad van, tényleg elég belterjesre sikeredett a cucc, de hát itt vannak ezek az állat haverjaink(direkt nem rajongót írtam, mert az túlzás lenne), akikkel tök jó móka itt baromkodni.De minden hozzászólást nagyon szívesen veszünk, szóval arra buzdítok mindenkit, aki erre jár, hogy írjon nyugodtan, válaszolni fogunk rá.
Minden infót le fogok itt közölni a zenekarral kapcsolatban, mivel jelenleg, ahogy a hír is mondja, nincs elérhető webmesterünk, és a belépő kódokat se tudjuk a honlaphoz.
Nocsak! El se hiszem, hogy 112. alkalomra végre megszületett ez első épkézláb és valóban informatív hozzászólás ebben a topikban ! Talán mégiscsak érdemes lesz olvasgatni :)
És a má' beleszóltam ebbe a belterjes beszélgetésbe, még annyit, hogy majd kéretik időben tájékozatni a Bp.-i koncert időpontjáról
+ Baby Bone-ékat is kötelező ám magatokkal hozni :))
Az év első felében kicsit takaréklángra rakjuk magunkat koncertügyileg. Ennek az a legfőbb oka, hogy mostmár tényleg nagyon ráfekszünk a nagylemezre. Tervek szerint tavasszal, de legkésőbb nyáron felvesszük a második albumot. Második ok pedig, hogy mind Gergőnek, mind Miguelnek ebben a félévben elég komoly iskolai elfoglaltságaik lesznek (szakdoga, záróvizsgák stb...), ezért a zenekar úgy néz ki április-május környékén egyáltalán nem koncertezik. Viszont két koncertdátum már tuti:
Március 25.: Szeged, Városi Rock Klub+Isten Háta Mögött+Stereochrist
Március 26.:Szentes, Delelő,+IHM+Stereochrist+Active Coma
Ezeken kívül Februárban lesz előreláthatólag egy Szentesi, Mátyás sörözős bulink is a Floppal, illetve egy pesti és egy békéscsabai buli is várható a tavasz folyamán (info később).
A hivatalos honlapról annyit, hogy igaz, hogy megy a www.angertea.com címen, de alig működik rajta valami. Emiatt elnézést szeretnénk kérni mindenkitől, rajtunk kívül álló okok miatt van így. A webmesterünk egyszerűen elérhetetlen mostanában(a szó legszorosabb értelmében), de dolgozunk az ügyön. Amint dűlőre jutunk a dolgokkal, letölthető lesz a teljes Lélekvágy album, valamint a Hidak belül klip, továbbá egy koncertvideó egy vatta új angol nyelvű dalról, de addig is a klip letölthető a www.irmedia.hu oldalról.
Ja, a zenekarnak indult januárban egy mókás fóruma az Index-en. Nézzétek, röhögjetek, írjatok....
Ez nem poén, biztosan nagyon mérges lesz, ugye Tom?Szerintem számíthatsz egy jó kis Mizo(kukiverő)-anyázó új Solarscream dalszövegre, meg pár levélbombára:-)
Ekora alázást...ez azért nagyon durva.Én Tom helyében igencsak berágnék,ehe-ehe
Dehogy Marduk! A Katatonia - Brave Murder Day borítója!!!! Ekkora bakit!!! Ment is a mail Jonas Renske barátomnak, már jelezte, hogy máglyát rakott a Lélekvágy CD-iből. (Több is volt neki...)
A kurva életbe!Megint mellettem ült egy gyönyörű lány, de nem mertem megszólítani, mert egy kis gyáva pöcsfej vagyok (józanul). Szegeden bementem a Ságvári gimibe(ahol a tanítási gyakorlatom lesz), és ott viszont megszólítottam egy nagy szép nőnemű egyedet, érdeklődtem tőle egy tanár felől, de semmi több...Pedig olyan aranyos volt...Soha nem lesz normális nőm....brühühüüüü
Bazmeg, égetem itt magam ezzel az érzelgős szöveggel, pedig én kemény vagyok mint a bakaszar.Ez nem méltó egy igazi metáloshoz.A fent leírtak nem is igazak...Nekem nincsenek érzelmeim, nem bánkódok, hogy nincs nőm, mivel az az elvem, hogy "megbaszunk minden nőt, megiszunk minden piát!!!".IGEEEN!!!
Apropó pia:tegnap megszegtem a vasárnap tett ígéretem:ittam egy pohár sört, és jól esett(ajjajj!!!).
Legyen! Akkor feledés gyüvő héten. Nem is baj, mer nekem meg tombol a láz. Meg tüsszentettem vizelés közben, most fáj a pitonom mint állat, bár attól még lehetne felejteni. Én most vidám vagyok. Nagyon. :)) De ez persze nem igaz. De segít a Primus. Meg a southpark.
Lapposss! Ha a macskád mégegyszer megkúrja az annyát meg a tesóit, nem fog ilyen kéjes pofával figyelni. Herénkúrom vazzeg! Oszt még a kocsit is összehugyozza! Buszon nem gyütté össze valami nővel?