E36-ból a 316i mindenhol kapható volt, az E46-nál volt annyi különbség, hogy azt a nyugati piacokon az 1.9-es M43B19 motor lebutított, 105 lóerős változatával árulták (akárcsak a szériavégi, '99-2000-es E36 Compactokat), Magyarországon pedig az akkori forgalombahelyezési költségek miatt továbbra is az 1.6-os M43B16 motorral - ilyen talán máshol nem is volt kapható, és az E46-nak az elődmodellhez képesti többlettömege miatt ebben a bódéban már nagyon harmatosan vonszolja magát.
Sziasztok, többektől is hallottam már, hogy a 316-os modelleket Németországban/"Nyugaton" nem is árulták, csak az árérzékenyebb piacokon, de a neten nem találtam erről semmit. Tudja esetleg valaki, hogy is volt ez, vagy hol lehetne erről többet megtudni?
Ne haragudjatok a nyugalom megzavarásáért, de meg kell osztanom az alábbi képeket...
(Nem én követtem el, én helyre hozni próbálom - a szaki a powerfanaticson műveli a műfajt, kolléga m52-re m50 szívósor felrakását így oldotta meg:((( )
Szerintem nagyon szép masina. Nekem egyre jobban bejönnek a zöldre fényezett kocsik (british racing green főleg), a 2 hengerért kár talán, de lehet a szél elnyomja a motorhangot. De fedél nélkül én inkább 2 kerékre váltanék.