Na és így lenne normális is...Kiszámolva egy Szeged-Kiskunhalas-Solt-Enying-Siófok-Hévíz is kijönne 6 órából, sőt...
Egyedül a Kecskemétiek nem tudnának ezzel utazni, de ők ne szóljanak semmit, nekik ott a reggeli fonyódi, meg a déleőtti zalaegerszegi járat, de Halsról és Kőrösről semmi a Balatonra...
Én elhiszek neked mindent, csak az szúrja a szemem hogy egyes vasutas csoportokba a vasutat szidod, és a Volánokat isteníted, a volános csoportokba meg fordítva. Akkor döntsd el melyik a jó és melyik a szar.
Utána lehet nézni!!
Csak az elmúlt 3 napi Siófoki érkezést írom le, a Szeged-Hévíz járaton!
Szombat 80, vasárnap 30, ma 50 perc késés!
Nyugodtan utána lehet nézni!
Szóval marhára megeri az autópálya...
Van bőven olyan megye, ahol még aránylag "újnak" számítanak, szóval ha tényleg lesz nagy átcsoportosítás simán elképzelhető pl: Nógrád, vagy Borsod megyében új életre lelnek.
A DUD rendszàmos 280asok illetve a HGR-755 meddig maradnak forgalomban tudtok valamit? Terjed egy pletyka hogy a nagy Volànbuszos egyesüléssel mennek a selejtbe.
Igaz ez csak az én véleményem, és bocsánat, ha nem kifejezetten ide tartozik, de ez az autópályás buszoztatás csak egy népbutítás. Km-ben óriási kerülő, mintha mondjuk Baja-Szekszárd felé jönne, arról nem is beszélve, hogy a hét 7 napjából 6 nap mindig óriási dugó van az M0-son, heti 3-szor meg baleset is, szóval én ha fizetnének se mennék pályán...És mindenhova előbb odaérek ,mintha ott mennék!
M7-esen vasárnap kora este? Balaton Sound után? Csak az utazik ma és arra, akinek elment az esze...Ez minden vasárnap így van és lesz amúgy! Mert egy Balaton nevű rakás vízért sokan mire képesek...
Sziasztok! Utazott valaki idén már a az autópályás Szeged-Hévíz járattal?
Ülőhelyre Kecskeméten tudom hogy már semmi esély, de álló utast elvisz a busz? Igaz tavaly egyszer szemtanúja voltam, hogy már Szegeden ott maradt 20-25 ember, mert full tele volt, a lépcsőn is ültek. Szóval idén is ez van? Mert akkor inkébb kihagyjuk.
Más: a MÁV már kidolgozta, a Volán miért nem, hogy aki pl. SOltról megy Szegedre, vagy Szegedről Kecskemétre ezkkel a járatokkal, azokat miért büntetik kiegészítő jeggyel??