Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Köszi, ezt sajnos sejtettem. Nem tudom, hogy az otthoni felhasználóknak miért nem csinálnak valami lightosabb Win11-et. Tudom, lehet herélgetni Tiny11-el, de nem tudom mennyire lesz stabil a rendszer.
LTSC is a long term support channel version of windows that technically has no legal way for regular people to use due to licensing. It's a stripped down version of windows that doesn't include anything extra not even the microsoft store. Also LTSC only receives security updates and not any of the feature updates.
Sziasztok! A cégnél elkezdtünk átállni Win10-ről Win11-re. Akiknél már megtörtént az átállás, panaszkodnak, hogy nem tudnak a tálcára eszköztárat (konkrétan egy parancsikonokat tartalmazó könyvtárat) kirakni.
Tényleg megszűnt ez a lehetőség a Win11-ben, vagy csak másképp működik, mint Win10-ben?
Gamerekhez egy kérdés: PS5-ön belül a GTA 5 Online-t megkapta a gyerek. 8500 Ft volt ha jól emlékszem, majd belépéskor amikor tölt a játék, bejön egy oldal, hogy havi x ezer Ft-ért játszhat, vagy évi xxxx-ezerért... Nem kicsit lett anyázás, megvettük a játékot, de még fizessük a havidíjat? Vagy valami bonyolultabb indítása van a játéknak?
Kösz. Ezek szerint szerencsém volt vele. Amíg használtam, nem okozott gondot. Egyebekben jó véleményem volt a Piriformról. De akkor nem bánom, hogy leálltam vele.
Ezt részleteznéd? Korábban sokat használtam a CCleanert Registry tisztításra, applikációk tisztítására, stb. Soha nem tapasztaltam káros mellékhatásokat. Mára már leálltam vele, mert az újabb verziók nem tetszettek, és úgy látom, hogy a regisztráció tisztítás szükségtelen, a többi meg másképp is megoldható. De az érdekelne, hogy milyen káros hatásai voltak, amikkel soha nem szembesültem.
Az nem baj ha valaki maximalista - de csak egy észszerű határig, mert különben már nem csak a környezetét, de saját magát is idegbajba kergeti vele. Első kézből tudom, mert magam is ilyen vagyok.
Amikor a led háttér a 120000-es Led tv-nek kiment, valami 50K árat mondott rá a szerelő. Aliról rendeltem 8K-ért hozzávaló 3 ledszalagot(tök ugyanaz, mint a tv-ben lévő, sőt fura módon még kellemesebb, lágyabb fehér a színe) . Viszont a tv szétszedése nem kis móka volt... szóval én megértem, ha megkérik az árát. Ha valamit elszakít benne az ember szagkábelek ilyesmi akkor kuka. Ha a csere után vagy leemelésnél a panel leesik, vagy elroppan(hihetetlenül nyeklik-hajlik) szintén hulladék. A cseréhez az utolsó kis csavart is ki kellett szedni, volt vagy 100-150 db biztos. És akkor még ott van a hibafaktor, ha rosszat küldenek , ami nem passzol a tv-be, vagy selejt és nem világít.... Én azért vágtam bele, mert sok ilyen kis kényes apró dolgot szereltem már, bíztam a sikerben. De yutube video nélkül esélyem se lett volna, mivel onnan tudtam meg például, hogy a szalagkábeleket hogyan kell kioldani. Szóval a nulláról egy kisebb gyorstalpaló kell hozzá.
Nem tudom, hogy mire akarsz kilukadni, de kezdetnek telepíthetnél valami káromkodásszűrő kiegészítőt a böngésződbe.
Az "ugye, hogy ugye" a joystick megnyomására vonatkozott, azt pedig, hogy amelyik Samsung panelt használ, azt további infóként írtam.
Ha nem bízol a szerelőkben akkor ne javíttass meg semmit hanem vagy dobd ki és vegyél újat vagy tárold otthon hibásan amíg már nem férsz el a lakásban a sok lomtól. Vagy esetleg mégis keress egy szerelőt és teszteld le, aztán ha bevált akkor viheted hozzá amit érdemes.