Keresés

Részletes keresés

MOMUALU Creative Commons License 2000.04.20 0 0 714
"Úgyhogy fogalmam sincs, mi lett utána! "

Balhé. Naaagy balhé.... :)))))

Totya

Előzmény: cyber.greg (711)
MOMUALU Creative Commons License 2000.04.20 0 0 713
"Ez csak úgy lehetett, hogy az RTL kiadta az adatait a Blikknek. Namost, hogyha én rosszándékú vagyok, és kiadom magam a Blikk munkatársának, ezekután meg lakásbetörés esik az újdonsült milliomosnál, akkó mivan? (szélsőséges esetet feltételezve)"

Nem kell semmiféle szélsőséges esetet feltételezni, ugyanugy, ahogy a Népszabadságos (vagy RTL-es) újságiró már lesben áll a középről kijövő játékosra várva, hogy riportot készithessen vele a következő hirdetéshez, lehetett ott a Blikktől is valaki. Aki, ha valami igazán nagy "sztorit" szagol, akkor leadja az újságban a cikket. Amugy meg kerül az asztal alatti kerek "lerakatba" az iromány. De van valami, amivel ki lehet tölteni a hasábokat, és ha szenzáció, akkor még a cimoldalt is!
Ugyhogy nem kell az RTL-t megvádolni még a személyiségi jogok megsértésével is, csinálnak enélkül is épp elég hülyeséget... :)))

Alu

Előzmény: tdeak (705)
Jutka Creative Commons License 2000.04.20 0 0 712
Beáta=boldog
(beatus = boldog; virágzó, termékeny)
Előzmény: tdeak (702)
cyber.greg Creative Commons License 2000.04.20 0 0 711
Hali! Egyébként én voltam ott az e heti két adáson, sőt a jövő heti kettőt is ugyanakkor vették fel, csak sajnos haza kellett mennem! :-(((

Úgyhogy fogalmam sincs, mi lett utána!
Itt a topikban reagált rám vki, hogy ő tudja, de szerintem várjuk ki a jövő hetet!

beny Creative Commons License 2000.04.20 0 0 710
Végre valamiben egyetértünk!:)))))
Előzmény: Hacsek (709)
Hacsek Creative Commons License 2000.04.20 0 0 709
A fenét! Az újságíró már eleve ott van a stúdióban, és csinálja az interjúkat azon frissiben.
Ez tényleg ilyen egyszerű.
Előzmény: tdeak (705)
Hacsek Creative Commons License 2000.04.20 0 0 708
Nem 1 7 volt az, hanem 2,5 7.
Másfél órával azután, hogy lezajlott a felvétel, már itt volt az ominózus kérdés, pedig ott se voltam a stúdióban.
Előzmény: beny (703)
radai rosseb Creative Commons License 2000.04.20 0 0 707
Ne feledjük el azt sem, hogy valaki írta, hogy bent ült a közönségben, és egy csaj eljutott 3 millióig, majd ott megállt. Erre mondta a Vágó, hogy ez idáig a rekord. Szóval Beáta drága valószínűleg megállt 3 milliónál, ezt fogjuk látni a következő adásban cirka 3 percben. De egy hét türelmi idő mindenképpen kell az idegek húzására. :)

bze

RR

tdeak Creative Commons License 2000.04.20 0 0 706
Click ide és mondd :-))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Hacsek (704)
tdeak Creative Commons License 2000.04.20 0 0 705
No jó, de attól én még nem tudtam volna mm-et megtalálni és meginterjúvolni mint hiteles újságíró !
Ez csak úgy lehetett, hogy az RTL kiadta az adatait a Blikknek. Namost, hogyha én rosszándékú vagyok, és kiadom magam a Blikk munkatársának, ezekután meg lakásbetörés esik az újdonsült milliomosnál, akkó mivan? (szélsőséges esetet feltételezve)
Előzmény: beny (703)
Hacsek Creative Commons License 2000.04.20 0 0 704
Kedves tdeak,
hogy ez a nő mit tudott, azt hagyjuk.

Van még egy kissé bennfentes infó az ő játékával kapcsolatban (ha az, akitől hallottam elmondja, akkor közkincs lesz), ami egyszerűen röhejessé teszi nemcsak a Beátát, hanem az egész LÖIM-et.

beny Creative Commons License 2000.04.20 0 0 703
Tényleg ennyire naiv vagy?
El sem tudom képzelni, hogy kiszivároghattak a hírek, hogy lesz egy lány, aki eljut 3 millióig?
Hiszen azt is tudhatták ennek a topicnak az olvasói, hogy a Hacsek rokona is fog szerepelni, hiszen Hacsek is beharangozta már az adás előtt legalább 1 héttel.
tdeak Creative Commons License 2000.04.20 0 0 702
Én mondjuk sem Bond filmet, sem Rozalindát, sőt - horribile dictu - még a Paula és Paulinát se nézem, a Duna TV-n ezeket ugyanis nem adják. (amely TV adó szerintem az egyedüli hosszabban nézhető ma kis hazánkban). Kivétel a lÖim :-)))))

Kedves Hacsek,

én értem mire gondolsz, de szerintem tudta - hogy headsettel, vagy anélkül azt hagyjuk -, hogy valamelyik Timothy volt az, aki nem játszotta a James Bondot, és ezért nem akarta húzni a 30 másodpercet azzal, hogy erőlködik egy olyan névvel, amely 1. úgysem valószínű mint helyes megfejtés 2. egyébként se bírja kimondani.

BTW, noha én is tisztelem és szeretem a hölgyeket, én sem gondoltam volna, hogy eljut idáig, túlságosan fapofával és közönyösen válaszolgatott minden kérdésre.

Jut eszembe, a Blikk honnan tudta, hogy interjút kell készíteni a Beátával? (egyébként beata = szerencsés) Mert ezt az interjút már minimum tegnap el kellett készíteni . . . .

Ha meg visszább lapoztok a topicban, ott benne lesz a 3 milliós kérdés, ha jól emléxek . . . :-))))

Előzmény: pasa_ (694)
Hacsek Creative Commons License 2000.04.20 0 0 701
pasa!
Úriember nem fogad biztosra... :o)

KissMe lelkem!
Te olyan jólelkű vagy...
Én meg kis gonosz vagyok.

Bizony a nagy slepp, valamint a baciluspálcika, a S.Joplin, a n. Lajos mind arra utal, hogy Beátának valaki illetéktelenül segített. De a producert sem ejtették ám a fejére, ott van a jó kis adászáró berregő, amit többféle szándékkal lehet használni.
Például arra, hogy másnapra tuti jó kis genya kérdéseket lehessen találni (lásd mm esete a segédmotorokkal)

Előzmény: pasa_ (699)
gyere a papához Creative Commons License 2000.04.20 0 0 700
Node, hogyha a sanda gyanum nem is olyan sanda, akkor mi lehet meg? Ujra beviszi a sleppet (gatlastalansag rulez), es megint megmutogatjak a frankot. Mondom, ha. Ha meg nem jon ossze, mar akkor is jot rohognek a markukba. Akar igy is tortenhetett volna...
Előzmény: pasa_ (699)
pasa_ Creative Commons License 2000.04.20 0 0 699
Hozzaveve, hogy Vago az elejen bekonferalta a nagy nyerest, meg hogy ugy megy at a vetelkedo a kovetkezo hetre, hogy fugg egy nagy nyeremeny.

A slepp is eleg fura, valaki korabban mintha 2-4 emberrol beszelt volna, akiket lehet hozni. Es hirtelen valaki a fel studiot megtolti ismeroseivel. Persze lehet mind veletlen is, csak kezdenek tulszaporodni.

tippek a jovo hetre? Szvsz 90% hogy megnezi a kerdest es valasz nelkul elballag a loveval.

Pasa

Előzmény: gyere a papához (695)
Sobbacs basa Creative Commons License 2000.04.20 0 0 698
Kedves MM!

Te is csak a szerkesztők szekerét tolod.
tdeak-nak igaza van: Sean Connery elképzelhetetlen James Bondként még ha ő is játszotta először (te talán láttad azt a filmet? na ugye...)
Úgyhogy javaslom zárjuk is le a témát.

Üdvözlet: S.B. James Bond szakértő (aki még egy J.B.-filmet se látott)

.

Előzmény: metabolic man (692)
KissMe Creative Commons License 2000.04.20 0 0 697
Szerintem is elég durva ostobának nevezni M. Beátát. (Bocs, Hacsek.) Úgy vélem, okosan játszott, fegyelmezetten, és az a kérdés helytelen beolvasása téma csak pillanatnyi üzemzavar volt. Ilyen bárkivel előfordulhat stresszhelyzetben. Biztosan tudta, hogy nem élőben megy az adás.
Én csak azt furcsálltam, hogy a kérdés elhangzása után mindig olyan sokáig hallgatott. Nem kezdett el tippelgetni, találgatni, stb. hanem várt. Úgy tűnt, mintha valaki a háttérben keresgetné neki a helyes választ egy lexikonban, és időbe telik, amíg megtalálja. Mert aztán mindig rávágta a jót, és nem hagyta magát eltántorítani.
Nem akarom őt semmivel meggyanúsítani, távol álljon tőlem a rosszindulat, de hogy is volt azzal a headset-es mobiltelefonnal???

Üdv

pasa_ Creative Commons License 2000.04.20 0 0 696
Én nem neveznék egy nőt nyilvánosság előtt ostobának,

Ez is egyfajta allaspont.

különösen ízléstelennek tartanám ezt akkor, ha jelenleg 120x-os nyereménynél tart ahhoz képest, mint amit én nyertem

Ez visont egy igen sajatos indoklasa. Az ostobasag egyaltalan nem korralal olyan szorosan a penznyeressel.
Segitseget kerni es nem felolvasni a kerdest igenis egetvero ostobasag. A kis vagy nagy nyilvanossagnak ehhez semmi koze, sot, attol sem valtozik meg, ha netan nem mondja ki valaki.

Es nem attol lesz valaki okos, hogy konnyu kerdeseket kap. (Az elotte valo jatekos joval nehezebbeket kapott sokkal alacsonyabb siznten is.) Sem attol, hogy tortenetesen jol mukodnek a segitsegei.

Pasa

Előzmény: metabolic man (692)
gyere a papához Creative Commons License 2000.04.20 0 0 695
A "tegnapi no" megiteleseben nagymertekben osztom Hacsek allaspontjat. Sok kerdesnel tunt ugy, hogy "fingja sincs" a valaszrol, aztan egy ido utan megis megmondta. Sajat bevallasa szerint ment vele egy 10-15 fos "slepp" is. Oket ilyenkor hova ultetik? Mind a versenyzo hata moge? De'jszen talan csak nincs rajuk irva, hogy kinek a rokonai. Ha meg szembe ulnek, akkor ugyebar nem nagy cikk egy jelrendszert kidolgozni (1-4 ujj mutatasa felel meg az A-D betuknek), es a 10 ember azert megis csak tobbet tud mint az egyszem. Na?
pasa_ Creative Commons License 2000.04.20 0 0 694
Jezus szive. Connery _a_ Bond maig is a legtobb regi rajongonak. O volt az elso, es a kesobb jovokre iszonyat fintorgas volt. Idehaza "valamiert" nem engedte a bond filmeket a TTT, aztan 85 kornyeken egy Moore megy egy Dalton filmet engedtek be.

Melelsleg, azok akik "entermeszetesenegybondotsemlattem" alalsponton vannak mit neznek, rozalindat? :)

Pasa

Előzmény: Sobbacs basa (690)
pasa_ Creative Commons License 2000.04.20 0 0 693
Na ja. Es az ilyenek nyernek... :-o

Amugy biztos voltam benne, hogy abban az adasban valaki nyer egy nagyot, Vago gyakorlatiag bekonferalta az elejen.

Pasa

Előzmény: Hacsek (684)
metabolic man Creative Commons License 2000.04.20 0 0 692
Uraim, homálytizedelés!
Sean Connery volt az eredeti James Bond (60-as évek eleje), tőle vette át 3-4 film után a szerepet Roger Moore (60-as évek vége), majd G. Lazenby, T. Dalton, jelenleg pedig Pierce Brosnan játssza.

Amúgy csak az új hozzászólók kedvéért egy kis elhatárolódás: a Hacsek néven jelentkező egyén nem azonos azzal, aki pár hete játszott ugyanebben a vetélkedőben. Én nem neveznék egy nőt nyilvánosság előtt ostobának, különösen ízléstelennek tartanám ezt akkor, ha jelenleg 120x-os nyereménynél tart ahhoz képest, mint amit én nyertem. Üdv. MM (Hacsek G.)

Hacsek Creative Commons License 2000.04.20 0 0 691
Sobbacs basa!
Nem úgy volt az. Azt nem tudta, hogy hányadik Lajos.

Kedves tdeak és beny!
Félreértetek. A kérdés és válasz tartalmáért én nem cikizem Beátát (egyáltalán NEM MUSZÁJ tudni,ki mindenki játszotta a 007-es ügynököt), hanem hogy ELHATÁROZZA, hogy felhívat valakit, majd a segítőnek NEM OLVASSA BE RENDESEN a kérdést!
A negatív IQ-t csak azért emlegettem, mert ha az IQ a feladatmegoldási képességet jelzi, akkor a feladat megoldás helyetti további bonyolítása negatív értéket jelent.

Előzmény: Sobbacs basa (690)
Sobbacs basa Creative Commons License 2000.04.20 0 0 690
Sean Connery tényleg elképzelhetetlen James Bondként, úgyhogy nyilván az a helyes válasz, csak a szerkesztők megint elrontottak valamit.
Hanem csak nem Beáta lesz az akinek a 6milliós kérdése az lesz, hogy Ki győzte le Spartacust?
(Én ugyan nem láttam tegnap, de azt hallottam, hogy hosszasan gondolkodott azon a kédésen, hogy melyik országban uralkodott a Napkirály; ha tényleg ő volt - és aztán a fenti kérdést kapta következőként - akkor már könnyebb megtippelni, hogy végül hányadik kérdésig jutott el.)
Előzmény: tdeak (689)
tdeak Creative Commons License 2000.04.20 0 0 689
Kedves druszám, szerintem meg inkább arról lehetett szó, hogy nem volt biztos abban, melyik Timothy játszott James Bondot. Én úgy emléxek, hogy a Timothykon kínlódott valamit a telefonálás előtt.
Ellenemre legyen mondva, hogy én Sean Connery-t mondtam volna - szerencsére még nem láttam egy James Bond filmet sem - mert arc alapján őt tudtam volna a legnehezebben olyan szerepben elképzelni, ahol mialatt a krokodilok vagy egyebek támadják, az a legnagyobb problémája, hogy összesarazódik a szmoking plasztronja.
Előzmény: Hacsek (687)
beny Creative Commons License 2000.04.20 0 0 688
Dehát kedves Hacsek, azt eddig is tudtuk, hogy itt nem minden azon múlik, hogy ki mennyire művelt, hanem a szerencse is nagyobb részt közrejátszik!
Hiszen a tgnap előtti játékosnak a 400 ezres kérdése, az ezévi Grammy díjjal volt kapcsolatban, és ez sem avval függött össze, hogy mennyire művelt az illető.

Előzmény: Hacsek (687)
Hacsek Creative Commons License 2000.04.20 0 0 687
beny kedves!
Rosszindulat? Hová gondolsz?

De FELFOGTAD, hogy Beáta mit művelt??
ELFELJTKEZETT ARRÓL, HOGY A MŰSOR NEM EGYENESBEN MEGY, TEHÁT AKIT FELHÍVAT, AZ NEM LÁTJA A TÉVÉT!
Én csak azon csodálkoztam, hogy a vonal túlvégén a pasas nem kérdezett vissza. Hogy tudott kizárni egy nevet, amely el sem hangzott????

Ahogy itt már valaki említette, Beátának (eddig) iszonyú malaca volt.
Én nem az alapján ítélem meg az ő teljesítményét, hogy hány milkónál tart, hanem hogy mit mutatott intelligenciában.
Igen, itt van az eklatáns példa, hogy a LÖIM nem műveltségi, hanem intelligenciajáték (azaz feladatmegoldási probléma).
Aki, akár stresszhelyzetben is, ekkora hibát vét, annak számomra az IQ-ja negatív.

Ettől még persze akármennyi pénzt is nyerhet. :o)

Előzmény: beny (685)
hbo Creative Commons License 2000.04.20 0 0 686
Azert azt el kell ismerned hogy a csaj kerdesei nem voltak a legnehezebbek.

Mint mindenhez ide is szerencse kell...

--hbo

Előzmény: beny (685)
beny Creative Commons License 2000.04.20 0 0 685
Ahhoz képest, hogy "elképesztően ostoba" volt a tegnapi lány, még is ő ért el elsőnek ekkora sikert (mármint pénzben)! Némelyikőtök pedig elképesztően rosszindulatú, nem Hacsek?
Mindig olyen egyszerű így látatlanban okosnak lenni, hizsen benned semmi drukk nincs, nem izgulsz. Teljesen igazságos vagy!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!