Én csak attól félek, hogy ott hagyjak egy napra egy 4,5 millás autót, meg, hogy kiszedjék nekem a légzsákot, ami majd vagy működik vagy nem, de ha esetleg nem tuti ráfogják majd arra, hogy nem szakszervizben szedték szét.
Ezt a rádió dolgot nem értem, én egy elég szőrszálhasogató pali vagyok, de nekem semmi bajom se a rádióval se a CD vel. Nem lehet, hogy csak türelmesen el kellene olvasni a használati utasítást? Én ebben a kategóriában csak rosszabbal találkoztam. Perzse még 1x hangsúlyozom, hogy ne jöjjön senki az Audo Bose hifijével, a kategóriáról beszélek!
Én nem fűzök nagy terveket hozzá, csak annyit, hogy legalább nekünk, akik a fórumon vagyunk könnyebb legyen. De ha kijön belőle valami nagyobb dolog az csak külön jó nekünk.
Ha ezt össze tudom hozni akkor vannak terveim, hogy még mikkel lehetne bővíteni a profilt ( mondjuk értékesítési tapasztalatok, márkakereskedés tapasztalatok, használt autó eladási tapasztalatok, hibajelenségek/megoldások mind egy helyen stb. ).
De természetesen ez csak a TI segítségetekkel lesz korrekt...
Szerintem teljes joggal nevezed komolytalannak az ilyen helyet, nem hiszem, hogy neked kellene bocsánatot kérni. Ráférne erre az országra egy kis szemlélet váltás. A magyar iparosok, kereskedők nagy, sőt orvosok és egyebek egy része simán éhen halna nyugatabbra. Az építőiparunk pedig meg sem szöletett volna.
Ez a rádió egy érdekes dolog. Van, mikor tényleg olyan érzésem van, hogy elveszti a jelet és soha nem találja meg többé, viszont pl. Hatvannál is befogja a Roxy-t, amire a korábbi Mégane-om nem volt képes (pedig abban jó hifi volt, én magam szereltem be).
Egyébként meg gratulálok a verdához, legyen sok örömöd benne, és vele! :)
Jó hír! Ha jól megy a héten meg lesz a webes oladal ( KIA Cee'd-es ) amit megszerkesztek és talán hétvégére már mehet is fel a szervíztapsztalatos táblázat. Még dolgozom rajta, hogy mindenki a saját adatait tudja maga updatelni és szerkeszteni. De ez még kicsi idő. Nem igérem, hogy sikerül de mostmár látom a biztató jeleket.
Kérdésem az lenne, hogy az itteni nickneveiteket használva ti feltöltenétek, ha kész az oldal, a tapasztalaitokat?
Úgy tervezem, hogy jövő héten befizetek egy 1.4 Ex Lim-re.
Még nem vezettem az autót, remélem kellemes élmény lesz és akkor mehet az üzlet.
:)
Még sosem vettem új autót, így nincs tapasztalatom tesztvezetés terén.
Az normális, hogy délelőtt 10-kor kértem először időpontot, mondván, hogy ráérek bármikor, csak vezethessek. Azt mondták, h nincs próbarendszámuk, majd hívnak.
Aztán 3-kor telefonáltam, hogy mivan? Erre mondták, hogy a kolléga nincs bent, aki benzines Ceeddel szaladgál, de majd hívnak... de mikor?
Illetve minek a P rendszám, ha azzal szaladgálnak?
Beléptem a csapatba. Ma átvettem a Pappas-tól (Budafoki út) az
1.6 CRDI SW EX ECS+ Kompass Blue-t
KUM a rendszáma. A 13. kerületi okmányirodában kapta 04.-én
Átadáskor megkérdeztem, mennyi gázolaj van benne?
- Kb. 5 liter, és 53 literes a tank.
A mutató inkább már nulla alatt... Mentem 25 km-t Bp.-en és tankoltam 59L-t !!!
(igaz már csak poénból púpoztam. A végén már csak azért nem értem el a 60litert, mert a mögöttem állókra való tekintettel abbahagytam a csurgatást...)
Ami tetszett:
-A mai laza, dugó nélküli Bp.-i 50 km-en 5,5-öt mutatott az átlagfogyi mérő. (hímestojással a talpam alatt, max 3000-es fordulat). Még nem tépem a száját, de kellemesen autózható váltogatások nélkül)
-A felszereltsége kielégít teljesen. Minden szuper, és hangtalan.
Ami nem:
- Magamtól nem jöttem rá a tempomat bekapcsolására (2mp. várakozás) Szerintem kicsit túlbonyolított
- A rádióra a kalap kaki a legjobb kifejezés.
A Békásmegyer-Budakalász-Pomáz úton nincs vétel. (Országos pl. Sláger, Juventus)
Nem az Uralon túl, hanem csak Pomázon lakom Pesttől 6 km-re. Megszoktam, hogy a Swift II Siemens Rádió Navi -ja itt teljesen bezajosodik, de ez még annál is sz@ar@bb. Bocsi, de egy 5 millás autónál ez katasztrófális.
(Miközben a lanosom olcsó pioneer, vagy fokus, astra gyári rádiók azért végig szólnak ezen az útvonalon)
Nem a Siemenssel van a hiba aki ilyen rádiót gyárt, hanem azzal aki ezt beépíti!
Ha pesti vagy alföldi lennék, ez lehet, hogy soha fel sem tűnne... A hétvégi pilisi kirándulásoktól már nem is várok semmit a hegyek között.
Ezt leszámítva az összkép nagyon pozitív. Élvezet vezetni.
Szerintem, ha Őt választom, végig kéne fotózni az egészet, és felrakni a kiaceed.info -ra. Biztos sok LX, régi EX tulaj örülne, ha látná ki, hogyan varázsolja széppé az autót.
Ez tényleg nagyon jó lett, bár én a két oldalt szürke betétest szeretném. Ahhoz elvileg nem felül kellene összevarrni. Bár gondolom ezt Ő jobban tudja :)