Keresés

Részletes keresés

try_it Creative Commons License 2019.08.30 0 2 16823

Rég nem láttam ilyen jó képet!

Előzmény: technograd (16820)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.08.30 0 1 16822

Ó!

Előzmény: technograd (16820)
polizei Creative Commons License 2019.08.29 0 0 16821

Real Doll féláron eladó, további információ kripo@freemail.hu



technograd Creative Commons License 2019.08.29 0 4 16820

A "mocskos" mindenit!

 

Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.08.29 0 1 16819

Plusz! :D

Ez a ribi meg olyan jó, hogy ááááááááááá!

Előzmény: technograd (16818)
technograd Creative Commons License 2019.08.29 0 1 16818

Ribikép :D ! Nos, egy bizonyos M betűs, az átkosban szatírikus-brutális-és feltáró könyveivel sok olvasót de még több ellenséget bevonzó író idézte ez a szerintem nagyon találó benyögést: "Egy ismert költőt felkértek, ha már ilyen tekintélynek örvend Apollón birodalmában, nem vállalna-e politikai szerepet is? Ő archaikusan és gunyorosan válaszolt: >>Legyek lándzsa, és törjetek el a kövön, de könyörgöm, sz*rba ne mártsatok!<<" :)

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (16817)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.08.29 0 3 16817

Jól leüthető labdákat adtál fel, de mivel megígértem, hogy nem folytatom a politikát, inkább nyomok egy jó kis ribiképet:

 

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16816)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.08.28 -1 1 16816

"Ez valóban nem politikai topik,

Nem politizálni akartam, csupán tényeket közöltem.

Megpróbáltam, körbekérdeztem, megmondták, max annyit tehetek, hogy megosztom az infót.

Az olyan helyek, amik állami támogatást húznak be kétszer is meggondolják, milyen feltételekkel és kiknek adnak ki, bármilyen rendezvényhelyszínt.

(Ha nekem nem hiszel, kérdezz meg egy olyat, aki képben van, ha egyáltalán megéri a belefektetett energiát, de ha megszerzed mondjuk a Duna palotát Fétisparty céljára, hát leborulok előtted:)

 

A Prideot bármilyen Fétispartyval párhuzamosan összevetni rossz példa.

Először is, teljesen másról szól. (rendszeresen megyek, néha még a külföldiekre is)

Másodszor, rendkívül széles társadalmi elfogadottsága van a nyugati társadalmakban - ebből adódóan, különböző országok nagykövetségeiről jönnek oda szimpátiából, vagy ilyen olyan okokból.

Ha nem tartanák meg, akkor abból, éppen elég nemzetközi pofon lenne, amire senki nem vágyik.

De ugyanakkor nem hiszem, hogy lenne olyan ország amely egy fétisparti megtartása, vagy meg nem tartása során bármiféle nyomást gyakorolna egy adott ország kormányára :DD

 

Bigott vallásosság meg Magyarországon hol van, könyörgöm???

Ahol egyházi kézbe, bármilyen iskolát adnak - ott. (Az egyháznak semmilyen módon, nem lenne szabad beleszólnia az emberek életébe, se abortusz, se válás, se az, hogy ki kivel köt házasságot)

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (16813)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.08.28 -2 0 16815

"ugyanis ott volt minden állami meg önkormányzati (tanácsi) tulajdonban, hogy a szervek ezekbe a dolgokba beleszólhassanak. Ma ha egy tulajdonos megengedi, hogy mit szervezzél a tulajdonában lévő ingatlanon, ahhoz mi köze bárkinek is?

 

Attól mert más a nevük, attól még ugyanolyan a szervek hozzáállása :DD

De amúgy próbáld csak meg, mondjuk a Bm Duna palotát megszerezni Fétispartira

Sok sikert^^

 

 

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (16814)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.08.28 0 3 16814

Ja, bocs, ez még kimaradt:

 

"az adott önkormányzat kulturális bizottsága, kinek adhatja oda/ki az ingatlant, kinek nem...:DD"

 

Szerintem ha én burokban, akkor te meg még a kommunizmusban élsz, ugyanis ott volt minden állami meg önkormányzati (tanácsi) tulajdonban, hogy a szervek ezekbe a dolgokba beleszólhassanak. Ma ha egy tulajdonos megengedi, hogy mit szervezzél a tulajdonában lévő ingatlanon, ahhoz mi köze bárkinek is?

 

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16812)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.08.28 0 3 16813

Ez valóban nem politikai topik, igazad van, nem is értem minek kellett belekezdeni itt politizálni. Kérdésem csupán egy van, aztán részemről a téma lezárva: Az a kerület, ahol a Pride-ot (ami egy kicsit nagyobb volumenű és látványosabb, mint egy zárt helyen tartott fétisparti) rendezik milyen színű?

Bigott vallásosság meg Magyarországon hol van, könyörgöm???

Előzmény: sexyshoes (16810)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.08.27 -4 0 16812

A bigott vallásosság (ez esetben a kereszténység) általában nem kedvez a liberálisabb jellegű eszmerendszerknek, különböző szubkultúráknak.

Egy egyszerű átlagember már attól borzong, ha egy tetovált, piercringes punkot meglát. "Úristen, a baltás gyilkos" mondta egy vénember, amikor pár cimborámmal reggeli órákban villamosozunk egy átmulatott éjszaka után

Pedig a skacon csak fekete bőrkabát /bőrnaci volt.

El lehet képzelni, mit mond az öreg egy hasonló szituációban, amikor esetleg ráhatása van, hogy az adott önkormányzat kulturális bizottsága, kinek adhatja oda/ki az ingatlant, kinek nem...:DD

 

 

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16811)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.08.27 -3 0 16811

Mi baromság? Nem Magyarországon élsz, vagy valami burokban. :DDD

 

Akartam én is partit szervezni*, de ismerős a "*.*. kerületnél megmondta, hogy amíg, az emberek a munkájukért reszketnek, addig nem lesz náluk semmi olyan, amire esetleg furcsán reagálna valaki a két említett pártból.

Azok az emberek már az anális szexre is úgy tekintenek, mintha magával a patás ördöggel kellene boszorkányszombatot összerakniuk, és akkor a fétis, meg a bdsm szópárost még csak ki sem ejtettük.

Arról nem is beszélve, hogy lehetne ezt komolyabb szórakozóhelyre is vinni, de amíg a támogatók között politikai kötődés van, addig csak nagyon kevesen hajlandóak ezt/azt kockára tenni.

("működési engedély", "hatósági ellenőrzés") hogy csak pár szépen csengő szót említsek + nav, + drogkereső razzia, mondjuk az est során 2x, széles a szopató eszközök tárháza a hatóságnál/önkorinál is.

Azonkívül az önkormányzatnak például az a köze, hogy tőlük lehet bérelni. (mégpedig fantasztikus helyeket) amit más rendezvények alkalmával, már nemegyszer odaadtak bagóért.

 

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (16809)
sexyshoes Creative Commons License 2019.08.27 0 0 16810

mondjuk ez nem politikai topic, de szerintem te nem itt élsz... lásd Alföldi letiltott műsorai, stb

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (16809)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.08.27 -1 1 16809

Ez a KDNP/F megállapításod baromság! Az önkormányzatnak mi köze ahhoz, hogy ki hol milyen partit szervez?

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16807)
Roli0622 Creative Commons License 2019.08.27 0 1 16808

meg vallom őszintén ez a szintje már engem nem mozgat meg de megértem őket és egyrészt tisztelem és csodálom is a latex világának ezt a szegmensét engem a csini csajok szexi latex ruhákban mozgatnak meg jó magam is próbálnék fel latex ruhát hogy milyen és fűzőt is férfi létemre nem szeretnék úgy meg halni hogy iylen élményekben nincs részem :D bakancslistás egyszóval.

Előzmény: Beavis Butt-Head (16805)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.08.27 0 0 16807

A két új rendezvényen - ősszel- elvben nem lesz farmer /póló.

(na persze kíváncsi vagyok, hogy tényleg sikerül -e ezt tartani :)

 

A szarráfagyással kapcsolatban-  legjobb tapasztalataim szerint, Bp-n nincs olyan rendezvényhelyszín, ami egy "perverz jellegű" rendezvényt bevállalhatna, még (sok) pénzért sem.

Az Kdnp/ F önkormányzatnál alapból bukó :DDD

Pedig amúgy még fűtött/légkondicionált palotát is tudnék szerezni:)

Sajnos abból kell gazdálkodni ami van.. így lett a kék/vörös lik - Lakk/latex nél sajnos alá kell öltözni, bár van a falra ráépítve fűtő/hűtő gépezet.

 

A házibuli az jó ötlet. (Anno Mango love azért hagyta abba, mert valami vidéki tirpák fasz a szotyiját a szőnyegre köpködte, majd beletaposta :D

 

u.i. zene.

Nekem például az lenne  a legjobb, ha egyáltalán nem lenne :D

 

szian Creative Commons License 2019.08.26 0 2 16806

Basszus... Most nézem vissza, mi nem válaszoltunk. Röviden: Szőnyeg, pipa. Gyerekek, köszi. Bővebben: Fétis partik, több tényező miatt már évek óta nem voltunk.

 

 

1. Az itt már sokak által is sokat emlegetett zene. Számunkra ez az irányzat elviselhetetlen. Nem értem, hogy milyen módon kötődik ilyen bebetonozottan a fétishez. Ha valaki felvesz egy latex vagy lakk ruhát az közel sem azt jelenti, hogy a zenei stílusa is az ami ott szokott szólni. Szerintem az ott jelenlévők 95%-a soha nem hallgat ilyet az autójában vagy otthonába. A latex fétist közel sem csak hard core, vagy pololi, vagy mittudoménmiezazene irányzattal lehet "aláfesteni". a latex, lakk ruhákat viselők ruhastílusa is sokszor inkább erotikus irányzatú. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy Jimmy dalok szóljanak, mert az illene oda. 

 

2. Sok a farmer + pamut póló fétisű ember a rendezvényeken. Ez is lerágott csont.

 

3. Többnyire sz_rrá lehet fagyni.

 

-Többször felmerült már bennünk, hogy otthonunkba jó volna egy kisebb létszámú partit összehozni. Minden adva volna hozzá nálunk. Csak hát... Hogyan szelektálj? Kiket hívj el? Miről szóljon a buli? Stb... 

 Na ennyit itt, a többi majd megy privibe.

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (16802)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2019.08.26 0 0 16805

Jól látod, valóban IFA busz.

 

A buszról itt lehet többet megtudni: http://historische-kfz-ddvb.de/index.php?id=19 (de szép a többi járművük is, beleértve a faros Ikarust...).

 

A képnek a topicot jobban érdeklő szereplőiről pedig itt: https://contessakali.wixsite.com/latex-city-tours (mint mondtam, engem csak igen mérsékelten foglalkoztat ez a fétis, de mivel ők hirdették magukról, hogy kicsodák, így ezt is szívesen megosztom veletek).

Előzmény: Roli0622 (16804)
Roli0622 Creative Commons License 2019.08.26 0 0 16804

ez egy régi ifa ha jól látom nagyon szép darab !  :) 
szép ruhák legjobban az "arany" tetszik fűzővel.

Előzmény: Beavis Butt-Head (16803)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2019.08.26 0 2 16803

Pedig lehet a buszokról is ontopic módon szólni:

(a helyszín Drezda kb. egy hete, engem ugyan a busz jobban érdekelt, de ha már ennyire beálltak pózolni elé, hát nem vonom meg a topic tagságától az örömöt... :-) )

 

 

Előzmény: technograd (16764)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.08.26 0 0 16802

Köszi an, és örülök, hogy előkerültél! Sajnálom, hogy megszakadt az e-mail váltásunk, pont a napokban olvasgattam a régi levélváltásunkat, és nézegettem a fantasztikus képeket. Megvan még az a szuper szőnyegetek? :D

A gyerekekhez ezer gratula, legyen bennük sok örömötök! Gondolom emiatt viszont mostanában fétispartira sem készültök...

Előzmény: szian (16801)
szian Creative Commons License 2019.08.25 0 2 16801

Jelentem szian-ék itt vannak, élnek és virulnak. :)  Köszönjük az érdeklődést. Az élet nem állt meg, csak kicsit elcsendesültünk. Az ok egyszerű. A gumit továbbra is szeretjük az ágyba, kivéve egy bizonyos helyen nem :D és ezért szaporodik a család. :D OFF: Mire az egyik gyöngyszemünk 4 éves lenne és lehetne egy kis nyugi, megérkezik a másikuk aki most már 8 hónapos. Viccet félretéve, egyikük sem "véletlen" gyermek. ON: Krisztánál is volt jelentkezésünk régebben, de amíg a végleges méretek nem alakultak ki addig Nála is visszavonulót fújtunk. Ide a fórumra mostanság csak én, azaz "an" néha kukkantok be mert anyuci nagyon leterhelt és örül ha tud aludni néha, nem hogy netezzen. Még egyszer köszi a megemlítést és emlékezést, üdv az újaknak, régieknek és Nektek is Kovács Pistiék  ;)  !!!

Előzmény: McDonald (16799)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.08.25 0 0 16800

Baszki, hogy te miket nem találsz! :D

Előzmény: McDonald (16799)
McDonald Creative Commons License 2019.08.25 0 0 16799

Basszus, és én még erre emlékszem is. :( Tényleg szalad az idő. Kicsit előtört bennem a nosztalgia, amikor még pörgött a fórum az olyanokkal, mint PinkCat, l.i.d., szian, Latex Bond, djt-122 stb. Vajon mi van velük?

 

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (16780)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.08.24 0 0 16798

Hát, igen. Ezzel én is hasonlóképpen vagyok, és sajnos az én lakk cicám is. :( Mennek az évek...

Előzmény: technograd (16796)
technograd Creative Commons License 2019.08.24 0 0 16797

Ja, és rendeltem az említett Király utcai Török Textil boltból 4 méter Gazella 110 nevű fekete műbőrt. Mivel nem vagyok irigy :) , elárulom, hogy most vegyen, akit érdekel, mert már csak 30-valahány méter van belőle, és le van árazva. Amikor a szintén már említett polárbélésű, majdnem overall (ujjrész nélküli) sígatyám eredeti anyaga megadta magát, ilyennel varrattam újra, olyan lett, mint egy fekete páncél, hideg-, latyak- és sugárzásálló :D . Úgyhogy szerintem bélés nélkül nagyon jó kis játszóruhák készíthetők belőle, amik nem mennek tönkre kicsit szenvedélyesebb játéktól sem ;) .

 

technograd Creative Commons License 2019.08.24 0 1 16796

Na ja :) ! Bár, bevallom őszintén - Pisti és a többiek -, úgy vagyok vele ebben a hőségben, hogy a francnak van kedve beöltözni. meg korábban úgy fogalmaztam, 40 felett leálltam minden fétisemmel, nos, ez inkább egy lecsengő folyamat. Gondolkozom, hogy nekem is meg kéne itt hirdetni egy pár ruhámat, de azok a fránya emlékek :) ...

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (16795)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.08.24 0 1 16795

Hát, igen.

Előzmény: technograd (16794)
technograd Creative Commons License 2019.08.24 0 3 16794

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!