Egykoron az Öshazában a nyugalom Kikötöjéröl ábrándoztam.Na most megkaptam.
Ha elfogadom az érvedet hogy ez egy jel azzal kapcsolatban hogy élek (nagyon rosszul) akkor más walaki meggondolhatja magában, hogy a rosschebb verjen bele ez még nem döglött meg(én)! Wagy tévedek?
zenét hallgatni valami más tevékenység mellett is lehet, sőt, ha nagyon fáradt vagy, elalváshoz is jó.
Még mindig a lakásfelújítás viszi el az idődet?
mi van a macskacsapattal?
akkor nem kellene először elhúznod a szekrényt?
(és hogyan hallgatsz zenéket így?)
legújabb szerzeményeim Gitárpárbaj 1986-ból - Tátrai, Varga Jancsi, Szűcs Antal G és még két fazon játszik rajta nagyon jól, és a nemrég megjelent Varga Jancsi project, ami egyszerűen szenzációs!
Például átalakíthatod a Galériát titkos mp3 leltöltő bázissá. A tájékozatlanok nézegetik a képeket, a beavatottak szépen leszedik őket, kicsomagolják a beléjük rejtett zenéket és mindenki vigyoroghat, a webmester /már ha teljesen amatőr, vagy figyelmetlen/ nem tud semmit.
Megdobhatod a látogatottságot, csak picit nyűgösek lesznek a normál kuncsaftok a 4-5 megás képek miatt, de kit érdekelnek. ;)
Na? :)
Gondolom már rájöttél, de azért elmesélem, hátha valakit még érdekel. A Camouflage /ebben a kontextusban/ egy program. Leginkább arra használják, hogy mp3-as fájlokat belerejtsenek valami más fájlba /némi jelszóval/. Jópofa dolog, mert az eredeti fájl ugyanúgy megy mint előtte, csak a belseje rejtegeti a zenét. Például, ha jpg volt, továbbra is az lesz, csak kicsit nagyobb. :)
Free webszerverek mániákus takarítói elől ügyesen el lehet vele dugni mindent.
Csak kiw´telesen és bizalmasan közlöm weled, ez egy szigoruan titkositott rowat.Eme hozzászolások összesége 150 éwre titkositva wan.Ezért használunk titkosirást mint ahogy a vonalak állagábol köwetkezthetsz.Csak beawatottak tulandonaban wan a titkosirás kulcsa.
Hellosztok ! Én nemtudom itt miről szoktatok beszélni. de lenne egy kérdésem:mi az a camouflage . Ez egyik oldal ezt írja. (mp3pro)
Ha valaki tud segiteni kössz.