Köszi. Egyébként aki a képen van nem lesz kiállítási kutya valószínűleg, mert van egy kis hátra harapás amit persze kinőhet, de őt hobbyra adjuk, fele annyiért, de van még egy eladó álom szép kanom kiállításra, akit legszívesebben haza hoznék, de hát nem lehet, örülök, hogy legalább a kislány marad.
De, nem tölti fel. Szerintem túl nagy. Most leszedtem egy készerkesztőt e netről, mert ezena gépemen még nem volt rajta, ezen a gépemen még word sincs, mert rosszul lett felírva az office 25 betűs kódja.
miért?
Tallozás:
kiválasztod a gépeden, melyik képet akarod feltenni:-megnyitás
utána a feltölt sorba vagy írsz valami szöveget, vagy nem, :-Feltölt-!
Megjelenik a kép!
utána az IMAGE alatt a -beszúrás-ra linkelsz, ezek után küldöd el a hozzászólást:-)
Ez hülyeség--
Mármint a képfelrakásnál a tulajdonjog átszállása az Indexre!
Nyitottak is pár topicot ennek taglalására az elején, mikor átalakult a nyáron,de nyugodtan rakhatsz képet, amit úgy gondolod bárki láthat!
:-))))
VI. fcs.
bíró: Kollonay László
I. Liver Walking of Ágomenti, Dalmata, T.: Kasza Katalin, t.: Kopa Zsuzsanna
II. GÁLA GENGSZTER, Beagle, T.: Holovitz Lajos, t.: Horn Eszter
ez a szolnoki VI-os FCS
Képet onnan nem lehet leszedni:-(
A honlapszerkesztő meg a futkározó reklámot levehetné, met nagyon idegesítő!
Bárcsak pörgős lenne, de a mi klubbunk egy nagy kalap ......
Rajtam kívül a vezetőség többi tagja semit nem csinál. Júniusban fálasztottak meg minket. Augusztusban lett volna az alaku ülés és rajtam kívül senki nem volt ott.
Én szeretném, ha lenne klub élet, ha találkozókat szerveznénk, mint ahogy a fórumos beagleösökkel szoktunk és nem csak annyiból állna a klub élet amit muszáj, egy klub kiállítás, ez a fajta kiállítás, amint önkétesek szerveznek és pár tenyészszemle. Ez számomra nagyon szomorú, mert én élek halok a kutyákért.
Képet, nem igazán merek ida, felrakni, mert az jogilag onnantól kezdve az index tulajdona. Állítólag.