Szi Renesis7!!! Tatabánya Ezüstautó Kft: 20000km-es szervíz:28000ft volt. Sajnos nem szóltam külön, hogy szinti olajat kérek ezért Mobil félszintit raktak bele.Ez a legolcsóbb olaj amit a gyár még elfogad./Szervízvezető szerint/ Ceed 1,6crdi lx+
Gratulálok! Melyik Parrotot nézted ki? Az a baj, hogy az én telefonom még a saját gyári kihangosítóival is nehezen kommunikál állítólag. Én olyan kihangosítót szeretnék, aminek a kezelői nem a kijelzőn vannak.
Nekem eddig 44 volt a max, miután a hátralévő távolság lement 50km alá, még mentem vagy 10-et. Úgy sikerült 44 litert tankolnom. Nomeg, amikor elhoztam, 48-at.
Nem bántottál meg, sőt alapvetően igazat is tudok neked adni. Én csak azt gondolom kis hazánkban még nem mindeki van otthon az internet(e-mail) világában, sokan ma is max a telefont használják információ szerzés céljából. Ide a fórumra is csak a cee'd tulajok, érdeklődők kis része jár. Nekem sok ismerősöm nem is ismeri, milyen sok mindenre jó maga az index fórumainak szerteágazó világa.
Én benne vagyok. Eddíg ugyan csak az átvételes tapasztalataim vannak, illetve ehhez jön még a Pappasnál a riasztó beszerelés, de májusra várható a 15.000 km, előtte valamivel a fóliázás (már ha mehet az is a tapasztalatok közé).
Sok-sok felhőtlen km-t kívánok neked és gratula az autóhoz!
Tegnapi "mini talinkon" beülhettem piti ugyanilyen felszereltségű autójába, nagyon jól néz ki! Határozottan jól áll az autónak a sötétített üvegezés (asszem tavasszal mire felkerülnek az alufelnik, megcsináltatom az enyémen is a sötétítést, sztem nagyon dögös lessz!), a felszereltség meg tényleg nem hagy maga után kívánni valót (csak egy kicsit: MUTE gomb :-)).
Különben nagyon jól néz ki ezüst színben (bocs piti, de nem tudom mi a hivatalos megnevezése) az autó.
Kicsit nosztalgiáztam: jó volt érezni az új autó "szagát"! :-))
Nekem is ez volt az első Cee'd "talim". Azért annyira fiatal se vagyok, a negyedik x itt van hamar, mindjárt november van.
Bálint ha pontos lesz, akkor hó végén érkezik meg hozzánk. De gyakorlatilag állandóan ugrásra készen várjuk (na ez így nem igaz, Móni sokkal nyugisabban várja, én már ma hajnalban rohantam volna a kórházba vele, persze mint mostanra kiderült, teljesen feleslegesen :-))
Mindenesetre tegnap még lemosattam, nem tehetek róla, nagyon utálom, ha nem tiszta kívűlről. Sztem tuttira összefutunk még egy párszor. Nem olyan nagy "város" Szigethalom :-)