Keresés

Részletes keresés

csacsi88 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 575

Szép estét!

 

Vége mára!A kedves barna bőrű vevőink ma nagyon elemükben voltak!Érdekes módon elfogyott az összes kirakott sampon(persze a legdrágább),de egyet sem fizettek egyik kasszánál sem!Ráadásul közölték velünk,hogy lesz még este 8óra,kint fognak várni minket "bulizunk" egy kicsit!A biztonségi őrünk lelépett a legnagyobb roham kellős közepén,mondván neki lejárt a munka ideje,neki ennyi elég volt!

Meg is köszöntük neki!

Mi nem sok sajtot kaptunk.Ha max. 10kg-ot lehet vinni akkor 10ember el is viszi az egészet!

Rendőrség kellett valahová?

kitartást holnapra!!!

 

kacsacomb Creative Commons License 2009.06.06 0 0 574
ja még annyit a fegyelmiket azért kaptuk mert szülinap volt ez a mi ajándékunk.ezért szeretjük a penyt jó munkádért megkapod a fizetésed!!!na meg is kaptuk!!!remélem a 10 terméket mindenki megszámolta a nap végén ,mert ha nem akkor jöhet a másik ajándék és a harmadik után csak annyit viszlát!!!nem akartok tv lenni???csak játszd  a b...........aztán fel is vettek!!!
kacsacomb Creative Commons License 2009.06.06 0 0 573

szisztok!!!

 

na túl éltük  a mai napot is de ne aggódjatok kolegák a sok okos, a jövőhetünket is jól kitalálta ,hogy ne unatkozzunk.a jövőheti akció sem lessz semmi!!!Kaptunk mi is egy pár írásbelit ,na meg lecseszést mert szemét volt a boltba amikor a tészta akció volt,ez gáz igazuk van mért is nem álltunk ott és szemeteztünk mikor épp 200 ember volt a boltba ,szerintük szólni kellett volna hogy ,elnézést bevisszük a szemetet a boltból.a tv nem volt kinn sehol??pedig a média haraphatott volna rá !!!

totálgáz Creative Commons License 2009.06.06 0 0 572

Sziasztok Bajtársak!

Ez a hét halálos volt!!! Valóban megérett az emberiség a pusztulásra! Az ország legmenőbb állatkertjei a Penny üzletei. Én csak röhögtem az akción, magamból kiindulva azt hittem nem fognak 2-2 órára viszamászni kedves vásárlóink. És láttam csodát, emberi mivoltukból kivetkőzve" ölték" egymást és az eladókat, mint a kiéhezett vadállatok. Ez aztán szép kis szülinapi zsúr volt, amit mindannyian megemlegetünk.

 Köszönjük szépen a lehetőséget. Nagy élmény volt. Nem is tudom hogy köszönjem meg minden munkatársam nevében, hogy részt vehettem ezen a nagystílű ünnepségen, mely igazán méltó volt a 13-as számhoz! És kedves "hunlaca" remélem lesz még része máskor is ilyen élményben.Szívből kívánom, hogy élje át ön is- amit mi eladók éltünk át- a saját munkahelyén, persze ha önnek van egyáltalán!

 Fiúk, lányok még egy nap, aztán jó pihenést kívánok mindenkinek a következő bődületes baromságig, melyre biztosan nem kell sokat várnunk. Jó éjt!

házi11 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 571
Sziasztok!
Na ezt a napot is túléltük, de nem kívánom még az ellenségemnek sem ezt az agyrémet. Persze ma is minden elfogyott negyed órán belül.
Tőlem soha többet ne kérdezze meg a "drága" területvezető, hogy mivel magyarázom a forgalom visszaesést. Ezek után!?
Bezzeg ha mi elfelejtünk, -vagy nem kérünk kellő mennyiséget a bomba áras cuccból már áll a bál!! Jó lenne ha most is elővennék a felelősöket, akik így elba..ták ezt az akciót!!!
Természetesen ma is reggeltől estig bent rohadtam, csakúgy mint tegnap, meg mint holnap fogok. S mindezt ajándékba, mert a túlórát TILOS beírni a jelenlétibe! Nehogy fizetni kelljen a dolgozónak egy kis pluszt. Arra nem futja a keretből!
Na jó éjszakát mindenkinek, meg kitartás a holnapi bolondokházához!
Már csak egy nap ebből az őrületből, s várhatjuk a következőt.
robot???? Creative Commons License 2009.06.06 0 0 570
Sziasztok!
Én pedig vásárolni fogok a sajtból.Ennyi jár azt hiszem a dolgozónak is!Ennyire nem kéne a dolgozókat lenézni,semmibe venni mint ahogy a vezetőség teszi most ezzel az utasítással! Hogy dolgozó nem vásárólhat az akciós árúból! Elmennek a sunyiba! Hát ezt érdemeljük? Ezekszerint EZT! Köszönjük ezt a NAGY MEGBECSÜLÉST a VEZETŐSÉGTŐL!!!!!!!!
Előzmény: systems (569)
systems Creative Commons License 2009.06.06 0 0 569
A MAI NAP RÉMÁLMAIMBA SE JÖJJÖN ELŐ!MÉG MIT KELL KIÁLLNUNK ??????
EZ AZ EGÉSZ AKCIÓ SOROZAT EGY NAGY SZAR!
DE AZ EMBERI BUTASÁG IS HATÁRTALAN!A VEVŐINK EZEKBE A NAPOKBA ÁLLATOKKÁ VÁLTOZTAK!
AZT MEG HOGY MI NEM VÁSÁROLHATUNK AZ AKCIÓS ÁRUBÓL NEVETSÉGES!ITT MUTATJÁK KI VEZETŐINK IRÁNTUNK ÉRZETT TISZTELETÜKET!SZERINTEM EZ NAGYON MEGALÁZÓ!AZ HOGY SZÜLEIMNEK NEM VIHETEK EGY KG PARADICSOMOT!DE IGY LEGALÁBB MÁR NEKIK IS MEGVAN A VÉLEMÉNYÜK KEDVENC MUNKAHELYÜNKRŐL!
NEM TUDOM MAJD MOST IS KAPJÁK E AZ ÍRÁSBELIKET AZOK AKIK EZT A MENNYISÉGEKET RENDELTÉK AZ ÜZLETEKNEK!
GONDOLJUNK VISSZA HÚSVÉTRA!BENNÜNKET TERRORBA TARTOTTAK HOGY HA EGY HIÁNYZÓ CIKK LESZ RÖPÜLÜNK!MEG A SOK UTASÍTÁSRA HOGY KELL RENDELNI!
MÁR SZERDÁRA AZ EGÉSZ HETI ZÖLDSÉG FOGYÁST .........
NEKÜNK HOZZÁSZÓLÁSUNK SEM LEHETETT !A TERVEZ VÉGÜL IS JOBBAN TUDJA HOL MI FOGY !UTÁNNA MEG A SELEJTNÉL A LEGNAGYOBB BARMOK VOLTUNK!JÖTTEK A SZANKCIÓK!PEDIG MI CSAK A TERVEZ UTASÍTÁSÁT CSINÁLTUK!BÁR EZEKRŐL MEG CSAK ANNYIT BOLTVEZETŐNEK NEM VOLTAK JÓK MOST MEG OSZTJÁK AZ ÉSZT ÉSZ NÉLKÜL!STÍLUSUKRÓL MEG SZÓT SEM EJTEK!FELKAPASZKODOTT PIÓCÁK!
DE VÉGÜL IS ENNÉL A CÉGNÉL NINCS IS SZÜKSÉG ÉSZRE!A LÉNYEG LEGYÉL MINÉL BUNKÓBB!
HOLNAPI SAJT AKCIÓRA KIVÁNCSI LESZEK! A TERVEZETŐKET KÉNE ODA ÁLLÍTANI MAJD!
ÉS MOSOLYOGVA A KEDVES VEVŐK SZEMÉBE MONDANI MÁR ELFOGYOTT!
MEG ELNÉZNI ELHALLGATNI MOSOLYOGVA AHOGY KU...NAK A...NAK!MERT PERSZE NEKIK VAN IGAZUK!
ÉS ÍRÁSBELIT OSZTOGATNI MERT TÖBB LETT BEÜTVE PÁR DEKÁVAL NEVETSÉGES!NEM TUDOM OTT KÉNE NEKIK ÜLNI REGGEL 7TŐL A KASSZÁBA MIT ALAKÍTANÁNAK!
LASSAN MÁR SZÉGYEN LESZ A PENNYBEN DOLGOZNI!
TOVÁBBI NAPOKHOZ KITARTÁST MINDENKINEK!
NEHOGY VÁSÁROLJATOK AZ AKCIÓBÓ MERT NEM ÉRDEMLITEK MEG!AZ EZER VEVŐBŐL IGY NEM 200 HANEM 201KAP!!!
systems Creative Commons License 2009.06.06 0 0 568
..
nika33 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 567
Ja, gyerekek, a SAJTHOZ követeljetek a területi vezetőktől megerősített őrzést, mert különben kinyírnak titeket a számunkra oly fontos vevők! Vagy zárjatok be,írjátok ki, áramszünet, ne kockáztassátok a testi épségeteket, nem éri meg,
ez csak egy szar munkahely, van száz másik!
Kitartást!!!


nika33 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 566
Sziasztok!

A mai nap megint egy tragédia, SZÉGYELLJÉK MAGUKAT AZOK, AKIK EZT AZ IDIÓTA AKCIÓT KITALÁLTÁK, EZEKKEL AZ ÁRAKKAL, ÉS ENNYI LEOSZTÁSSAL!
KÍVÁNOM NEKIK,HOGY MIUTÁN A PENNYBŐL KIRÚGTÁK ŐKET, HASONLÓ MUNKAHELYET TALÁLJANAK,MINT A MIÉNK, ÉLJENEK ŐK IS ÉLETVESZÉLYBEN,MINT MI!

BORZASZTÓ,MIT MŰVELTEK A TOJÁSSAL EZEK A BAROM, SZÁNALMAS "VÁSÁRLÓK" ! HOVA JUTOTTUNK???????????????????? ÍGY MEG LEHET HÜLYÍTENI ŐKET!

ÉS NE MONDJÁK KEDVES VEZETŐK,HOGY TÖBBET ILYEN NEM LESZ, MERT EZ NEM VÁLASZ, VOLT MÁR EGY CSOMÓ HASONLÓ FOS AKCIÓ,(MONDJUK NEM ILYEN DURVA,)
és HA LETT VOLNA EGY CSEPP ESZÜK, EZT NEM CSINÁLTÁK VOLNA MEG VELÜNK, DOLGOZÓKKAL!!! MERT A VEVŐK MÁR RÉG LE VANNAK SZARVA........

LEHET AZZAL SZÁMOLNI,HOGY A 170 BOLTBAN EGY CSOMÓ DOLGOZÓ FEL FOG MONDANI, MERT EZT A MEGALÁZÁST NEM MINDENKI BÍRJA IDEGILEG!!!

MÉGEGYSZER, KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A MAGAS IQ-JÚ VEZETŐSÉGNEK EZT AZ AKCIÓT, EZ IGAZÁN FANTASZTIKUS VOLT!
CSAK ÍGY TOVÁBB!!!

U.I.: UTCASEPRŐKNEK TALÁN JÓK LENNÉTEK......... nem biztos!

hgluzfghc Creative Commons License 2009.06.05 0 0 565
Ezt a mai napot nem szeretném megismételni,de még van a hétből 2nap. És már ezek után mi várható még? Ennyi hülyeséget kitalálni! Kenyérpirittó,csomag,most meg ez!!!!!!!És tényleg valaki ezen gondolkozik?????
Előzmény: karát prémium (563)
Mclaren 22 Creative Commons License 2009.06.05 0 0 564
Sziasztok!

Hááát........ez nagyon durva nap volt! Látom mindenkinek volt baja rendesen!

Délutánra jöttem dolgozni, 12:10-re értem be, és addigra elfogyott az egész raklap paradicsom :-) , négy kassza ment, a szalagokon csak paradicsom hegyek, a sor vége a raktár ajtóban. Még úgy frissen érkezve, mosolyogva aztaq.....val fogadtam az egészet. A délelőttösök feje mint egy bomba! Átöltöztem 12:17-re, már rohadt paradicsom se volt. Igen 17 perc alatt elvitték mindet, mint mindenhol, és nálunk is csak 1-1 kg volt félretéve a dolgozó számára.

A sör nálunk is a csúcspont volt, itt is egy órával korábban már elkezdték várni a vevők, és egyre-egyre többen lettek. A végén már se ki se be, eljött az akció ideje, adogattuk ki, az elején még vicces is volt, hogy a sok alkesz, hogy küzd egymással. Akadtak a nagy tömegben ismerősök, akik felé fejem fölött megpróbáltam a vevő hadon áthidalva odaadni a folyékony kenyeret, de mint az elirányított bomba 90 fokos fordulatot vettek, szó szerint kitépték a kezemből, pedig erősen fogtam! Na akkor már nem volt túl vicces a helyzet. Ez az egész összesen 7 percig tartott, és vége lett, elfogyott. Utána pont nálam kérdezték, hogy van-e még, mondtam hogy nincs, mire ők, Panaszkönyv??? Mondom elől! El is tűntek, utána még egy-két kóbor lélek megpróbálkozott.
Gondoltam, hogy ilyen szánalmasul fog ez az egész sikerülni, teljesen bevörösödött a fejem, széttudtam volna b...ni egy kettőnek az idióta fejét. Én nem iszok semmi alkoholt, a haverok sokszor piszkálnak is érte, nekem a kóla, meg az őszilé ami fekszik, de azért se lennék képes verekedni, lökdösődni, szitkozódni!
Őszintén megfordult a fejemben, hogy elő kellene készíteni a magasnyomású mosót, aztán oszlatni az embereket, ahogy azt tették a tüntetéseken, hogy had szokják. valahol rendőri intézkedés is szükséges volt, úgy halottam. Szerintem ...... elfért volna az a magasnyomású mosó, biztos hogy penny-s pályafutásom legboldogabb percei lettek volna, meg valószínűleg az utolsók is! :-) Hmmm, oszlatni a népet!!!!

Tehát igen, a lényeg, hogy ezt a Penny megint szó szerint .............. ezt rátok bízom.
A tojásból nálunk van 1 raklap, valamint egy sor még pluszba, szerintem annak is hamar vége lesz. A sajtból meg küldtek durván számolva fél rollkocsival, ott is lesznek majd még érdekes szituációk!

Valószínűnek tartom, hogy nagyon sok pénzébe fog kerülni ez a Penny-nek, ismét a fogyasztókat verték át, minket meg a lehető legdurvább módon megszo.....ak!
Elég ha csak egy pár vevő reklamál be területenként, és máris elindítják a vizsgálatot. Szerintem mindenki egyet ért vele, ha azt mondom, hogy pl. 80 rekesz sör irreálisan alacsony mennyiség!!! Nem is olyan régen többek között ez miatt is kapott a Penny 100.000.000 Ft-os bírságot!

Mi vagyunk a birkák, hogy tűrjük!
Ahogyan a Gyurcsány mondta annak idején: " HA NEM TETSZIK, ELLEHET INNEN MENNI!!! Azóta is nagy szlogenem ez! :-)
Kitartást mindenkinek, remélem nektek még van tartalékba! Nekem jelenleg az is elfogyott!

Mellesleg igen, a forgalmon abszolút nem látszik, átlagosra jön ki, mint egy bármely másik napon! De a lelki terror 100-szorosa egy átlagos napénak!
Na hát meg ugye a telefonok, forgalom jelentés, konferencia, ki adott el többet mint amennyit lehetne stb.!
Nem tudok erre megfelelő szavakat találni!

Na sziasztok, megyek kipihenem magam!
karát prémium Creative Commons License 2009.06.05 0 0 563

Csatlakoznék az elöttem szólóhoz,csak még annyit, hogy az én kedvencem ma (a kamion-akció-konferencia-egyszerre!mellett) az volt ,h azt se tudtam mit pakoljak ,erre Ők: üljek be az  irodába és nézegessem végig, h a kasszások mennyivel lépték túl a max megvásárolható limitet...,h ki tudják osztani a fegyelmiket. Az a szerencsétlen étlen-szomjan ott ül  és ha véletlenül 20 dekával többet engedett ki a pariból ,akkor ő a béna, nem az a barom aki ezt az egész ákcijót kitalálta, ez a gusztustalan!

dragon khan Creative Commons License 2009.06.05 0 0 562
Sziasztok! És a sör akció...? Na az volt mindennek a teteje! Még mindíg a hatása alatt vagyok... Ennyi alkesz, elmebeteg embert még nem láttam egyszerre az üzletben összezsúfolódva. Inkább nem is folytatom tovább, megpróbálom inkább túl tenni magamat ezen a napon!
6órás Creative Commons License 2009.06.05 0 0 561

Ez az akció többet árt mint használ , persze biztos van pénz büntetést fizetniük.

Normális vevő ha véletlen 11.45-kor betéved a boltba vinne esetleg ásványvitet egy pár kartonnal meg más egyebet de mibe rakja mert kocsi nincs igy inkább kifordul a boltból.

12-re már a forgokeresznél a sor vége raktár leghátul.

Első raklap raktárajtoig kitolva tépik mint állat aztán a tömeg be a raktárba se ki se be "pedig csak kefirt kéne kihozni a másik vevőnek"  akkor barikád a göngyisrekeszekkel és mi adagoltuk kb 2 kilonként .A sok bunkó még föl volt háborodva ha valaki üveget hozott vissza és te megprobálál vele bejutni hogy átvedd neki mert mit képzel a másik vevő hogy most akkar üveget leadni.

És a két raklap sör mire elég mikor valaki már 4-kor odaállit az embereivel hogy 20 ládát el tudjon vinni és nem a törzsvevő mert még soha nem voltak nálunk.

Na a turorudirol meg nem is beszélva akkor még kicsivel hamarabb ki lett hozva egy adag ,addig is ment alapból 2 kassz hogy aki nem rudira vár gyorsan végezzen .

Na de sokan fölpakoltak és elkezdtek sorba állni mind a 2 kasszánál még volt 15-20 perc és te hülye pénztáros hiába mondtad hogy lagalább azokat engedjék előre akik nem vettek rudi nem ezt már a birka agyukkal nem tudták felfogni inkább megálltak a kassza végén és vártak de nehogy valaki előttük fizzesen.

 

házi11 Creative Commons License 2009.06.05 0 0 560
Sziasztok!
Nem a vásárlókkal van itt a legnagyobb probléma, hanem azzal, aki kitalálta ezt az egész BAROMSÁGOT!! Leküldenek 80 láda Arany Ászokot egy ilyen akcióra!? Ez a vicc!!!! Meg végigcsinálni biztonsági őr nélkül?? Mikor a raktárból nem lehet kijönni a vásárlók tömegétől! Csak az nem lop, aki nem akar. Holnaptól a raktárajtóban áruljuk a tojást és társait. Szerintetek? Nevetséges!!!! Plusz egy ember! Csak azt árulnák el, hogyan?? 4-en vagyunk egy műszakban: -menjen folyamatosan az összes kassza, -egyesével adjuk a tojást, -vegyük át az üveget, -a kamion is tuti akkor jön, -a polcok se legyenek üresek, -na meg egy kis konferencia/a kedvencem/ stb............ Majd osztódunk, vagy valami!!? A hab a tortán: az a barom dolgozó, aki ezt az egészet végigcsinálja nekik, nem vehet az akciós termékből! Nálunk legalábbis ez a legújabb szitu. Egyszerűen képtelenség bármit is csinálni: 7 órakor beállnak a sorokba és várják a 8 órát, fél 11-kor már nyomulnak a déli akcióra, s 3-kor ott vannak az 5 órásra. Mozdulni nem lehet tőlük. Persze a forgalmon ez a tömeg nem látszik. Eladunk 1000 zsemlét az még csak 7000ft. Ezzel most elveszítettünk jópár törzsvásárlót. Aki nap mint nap nálunk vásárol, nem kap az akciós termékből, mert nem pofátlankodik be órákkal az akció kezdete előtt. Elvégre a PENNY MARKET 2 órára hirdeti a cuccokat. Meg 10 perccel az akció előtt figyelmeztessük őket, hogy fáradjanak a kasszához ha olcsón akarnak hozzájutni az áruhoz. He, he, he...... Mit képzelt az aki ezt kitalálta? Hogy ránk rohad?? Mikor az akciós cucc max negyed óráig elég!! De sokat mondtam! A tészta az egyetlen, ami kicsit tovább kitartott, de az is csak azért, mert pluszba fullra voltak töltve a polcok. Ebből is az látszik, hogy a vezetőségnek fogalma sincs az egészről. Lövésük sincs mi zajlik az üzletekben. Mennyi árura van szükségünk. Ilyenkor miért nem jön a "kedves" Gussek úr üzletlátogatásra?? Nem tudom, hogy állna a szája, ha meglátná ezt az orbitális káoszt!? Bár inkább ne jöjjön, mert úgyis mi jönnénk ki vesztesen. Jövő héten meg várhatjuk tárt karokkal a fogyasztóvédőket. Azt hiszem, ismét fizetheti az óriás bírságokat kedves munkáltatónk! Sebaj, majd rajtunk megspórolják! Ahogy eddig is tették!
ui.: Gratulálok a vezetőségnek, ismét sikerült negatív reklámot csinálni!!
tvmk Creative Commons License 2009.06.05 0 0 559
Kedves Hunlaca! Ne vádold a pennys dolgozókat hogy el pakolják maguknak az árut, ha meg maguknak félre is teszik nincs senkinek semmi köze hozzá,mert annyi járna nekik is! De szerintem ha te is olyan helyen dolgoznál ahol lenne akció akkor te is raknál félre magadnak! Nem de? Amúgy a mai napról meg van a véleményem a vásárlókról! TISZTELET A KIVÉTEL!!! Búnkó paraszt mind, amit műveltek azért a retkes paradicsom véget. Egymást ütötték, verték! :-))) Ezek csak akkor esznek amikor akciós a termék? Sok felkapaszkodott meg mutatta hogy kik ők valójában.. Egy senkik! A paradicsomért képesek egymásnak ugrani.. Mi lesz a tojással, sajttal, stb.. Ma szánalmasan néztem ezekre az emberekre. Olyanok mint a marhák mikor a vályúhoz mennek... Gusztustalan az egész!
Wild-Angel Creative Commons License 2009.06.05 0 0 558
kéész... gratula neked,és holnapra kitartást!!!!!!!! valaki nem tudná véletlenül megmondani,hogy mikor és hol lesz üv érteklet??? ja és ne felejtsétek el  holnap a belógatós plakátokat is feltenni........mert különben az áru rajtatok fog maradni!!!!!!!,és ne felejtsetek el válaszolni a panaszkönyvi beirásokra is,és hangosan figyelmeztetni a vásárlókat,hogy még tiz perc és vége az akciónak,fáradjanak a kasszához.............
Előzmény: Switcher (555)
takarítógép Creative Commons License 2009.06.05 0 0 557
Hunlaca te Iq bajnok a Penny nem pontos i vazzeee....én nem védeni akarom a Kanizsai Pennyt de beszéltem velük és azért volt nekik a kasszához rakva a paradicsom mert aki 10kilónál többet vásárolt attól levették hogy akciós áron el tudja vinni....meg ha 10kilónál több van beütve a pénztáros fegyelmit kap és ezt próbálták megvédeni...ja és utána a paradicsom ki lett borítva a helyére....elöbb járj utána és akkor magyarázz....ezt az egész akciót a vezetőségnek kéne végigállnia és hallgatni az anyázásokat mert volt belőle bőven...köszönjük az AKCIÓT nagyon jól esett szerintem mindenkinek de kiváncsi lennék kinek jut majd eszébe ezt megjutalmazni ja bocs ez nem szokás a Pennynél csak dolgozz látástól vakulásig.....ja és arról nem a dolgozó tehet hogy a központ csak ennyit osztott le ebből a vezetők nem rendelhettek sajnos.....na ennyi
penny-s Creative Commons License 2009.06.05 0 0 556
Jogos, jogos.. :D
Előzmény: Switcher (552)
Switcher Creative Commons License 2009.06.05 0 0 555
Én csak azért nem veszem magamra, mert bár én is tettem el, de nem zsákszámra. Csak alig egy kilót-ugye ez a min. mennyiség- nálunk a vevők vitték mint az állatok...... Nem mondom, hogy ne rakjanak el a dolgozók maguknak hiszem minden más akcióból ki vannak tiltva, de ez már szerintem is túlzás! Mi pl kiraktuk a podexre, 11.58-kor a paradicsomot és 12.01-kor már a bolt minden pontjáról szedegettük össze az üres rekeszeket. Érvényesült az aki kapja marja elv! Az, hogy a szegény 148 cm-es öregeket- akik csak 1 kilócskát szeretnének- fellőkik, eltapossák azok akiknál már legalább 4 csomag kb 5 kiló paradicsom van, EZ UNDORÍTÓ!
Egyébként szerintem a penny ezt az akciót nagyon elb.....a. Vagy nem kell ekkora hírverés ha ilyen minimális mennyiséget tud biztosítani, vagy ha már mégis akkor már nem csak 700 kilóval szúrom ki-főleg egy alapból nagyon nagy forgalmú bolt- "szemét". Így nem csoda, hogy "szegény dolgozóknak" több anyjuk volt mint foguk!!!! És azért a vevők is egy kicsit vissza vehetnének a stílusukból.
Nem a dolgozó hírdet, nem ő nyomtatja az újságot ( én még rajzolni sem tudnék újságot) és nem ő rendeli be a raktárba előre a kiszemelt akciós termékeket! Tehát használni kéne nekik a józan parasztit..... már ha van, ehhze diploma sem kell! És nem k...a anyázni egész nap hol ezért, hol azért. Aztán pedig fel vannak háborodva, ha a reggeles dolgozó 1/2 5-kor több száz k...a anyád után úgy válaszol vagy néz rájuk. Emberek vagyunk NEM????? Undorító volt ez a mai nap is! És még nincs vége!!!!!!!! Holnap mi is lesz AKCIÓS? Liszt, tojás, bor( ezt mi adjuk)és újabb családfa kutatás( ezt mi kapjuk)???? Na kitartás mindenkinek, MÁR CSAK KETTŐ AZAZ 2 NAP!
Előzmény: hunlaca01 (553)
penny-s Creative Commons License 2009.06.05 0 0 554
:D
Előzmény: Switcher (549)
hunlaca01 Creative Commons License 2009.06.05 0 0 553
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem szívesen megyek a pennibe vásárolni, mert le se szarják az embert. Nem akarok általánosítani, de a nagykanizsai penni ilyen. Kíváncsiságból bementem, mert az egyik kollégám említette, hogy a mai nap olcsó lesz a paradicsom,stb. Nem akartam venni, csak kíváncsi voltam, hogy ha 12:00-tól hirdeti az akciót, 12:30-kor még lehet-e kapni. Hát nem. Miért nem!? Nem azért, mert a vásárlók kocsi szám viszik, hanem azért, mert a dolgozók pofátlan módon pakolják félre maguknak zsákszám az akciós termékeket. Ez addig nem is igazán érdekelne, amíg a raktárban rakja félre magának, de nem. Kipakolják a kasszákba a vásárlók előtt és amikor megkérdezem, hogy: az akciós paradicsomból már nincs, kaffogva visszaszól a pénztáros, hogy nincs és már nem is lesz. Ő meg már alig fér el a kasszában a sok félrerakott táskák mellett. Ez a felháborító!
Switcher Creative Commons License 2009.06.05 0 0 552
na vége az első idióta napnak......
ma mindent megoldottunk, a péktől alig kaptunk zsemlét és kiflit, hiába kértünk (hurrá :-( ) a tésztát kitoltuk raklapra az első üres helyre, mire kiértünk a plakátokkal nem volt miért kitenni, a túrórudit pedig rolin toltuk ki a hűtő elé és kész. Ki ért rá ennél többet ezekkel foglalkozni. És holnap is ezt fogjuk tenni a sok szarral..... vegyétek és egyétek.....
karát prémium Creative Commons License 2009.06.04 0 0 551

sziasztok!

 

 

a szitu ugyanez(mármint a hütövel...) de én ki sem tudtam rakni mert már az ajtóban rámvetödtek a "kedves vevők", tésztával ua volt, alig tudtam kivinni mert már 10-kor telepakolták a kosárkáikat ,de hát amit én kiviszek az érdekesebb, mert biztos frissebb XD... éljen az ész diadala, majmolják csak a "lidit"-no komment. kitartást kivánok mindenkinek,nemsokára fizu!!!!

Előzmény: Switcher (549)
1.eladó Creative Commons License 2009.06.04 0 0 550
Ti is egymás tetejére rakva kaptatok 4 konténer (leosztott) dinnyét?????? Hogyan varázsoltátok le azt a pár száz kilót????? :-(
Switcher Creative Commons License 2009.06.04 0 0 549
Na sziasztok! Hát igen éljen a 13 év! Annyira tetszett nekem is az a másfél oldalas kötelezően végrehajtandó!!!! feladatsor. Komoly. És nagyon jót nevettem a pl. a túródesszert tükrözésén. Beálltam a hűtő elé és csak néztem ki a fejemből...... azon járt az agyam, hogyha szóról szóra meg akarom csinálni amit leírtak akkor "most húzzam szét a hűtőt :-)" mert ugye az akciós réteslap és a túró rudik közé akarják berakatni, de nekünk ott vége az egyik és kezdődik a másik hűtő. Na a rizses témán már nem nevettem, két full raklap rizs, na ezt sem csináljuk meg, nem születtem én Bud Spencernek........ emelgetek én enélkül is eleget....Szóval én le szelektáltam amit olvastam. De elgondolkodtató, hogy aki ezeket a "baromságokat" kitalálja, mennyire fingja nincs a boltban uralkodó helyzetről, legyen az létszám vagy akár hogy hogyan néz ki a bolt tükrözése. Szerintem már az segítség lenne és nem kerülne semmibe a központ részéről, ha olyan emberek ülnének ott nekünk utasításokat és tükrözéseket kreálva akik úgy 40%-ban képben vannak. De sajnos, amint a példa mutatja.............
Na kitartást a mai naphoz ( ja és a 3 másikhoz is) mindenkinek!
csacsi88 Creative Commons License 2009.06.03 0 0 548

Szép napot!

A legjobb az egészben,hogy holnap végre szabad lennék(teszem hozzá 10napja jóformán reggeltől estig bent voltam,ma kivételesen el tudtam jönni dél körül,amúgy 10-ig voltam)most szólt a boltvezető,hogy mégiscsak be kellene mennem ráadásul 2* kell mennem.Gondolhatjátok milyen boldog voltam!

Kitartást kívánok mindenkinek!

Mclaren 22 Creative Commons License 2009.06.03 0 0 547
Szép Jó napot mindenkinek!

Itt a legújabb kedvencem. "13 éves a Penny Market", ennek még talán örülök is. A követeléseiknek már kevésbé. Kisebbik problémám az, hogy a mai akció váltáson felül kb, át kell pakolni még a negyed boltot, hogy készen álljon a holnapra. A nagyobbik problémám, hogy ehhez nincs megfelelő létszám. Ahogyan ők írták, "az atrocitások elkerülése érdekében" biztosítani kell a megfelelő létszámot. Nos a helyzet a következő, volt egy konferencia, melyben végig kérdezték, hogy kinek hány diákra lenne szüksége, én mondtam, hogy nekünk kettő azért jót tenne. Mire a válasz az volt, hogy jó lesz az 1-nek is, én megpróbáltam, onnantól kezdve már nem érdekelt.
A félreértések elkerülése érdekében, úgy gondolom, hogy egy diák, azaz mondjuk egy Biztospont-os, ha jön egy ilyen akciós napra, és ha csak kasszába ültetjük be, hogy menjen mind a négy kassza, van egy olyan érzésem, hogy kb egy rendes dolgozónak a negyedével ér fel, tehát a hatékonyságunk jó, ha javul 0,1 %-ot, hisz olyan lassú lesz, valamint valakinek be is kell tanítania, de addig az a valaki, akkor nem csinál semmit, és romlik a hatékonyság. Persze, ha egy picivel korábban tudomásunkra hozzák drága vezetőink, akkor lett volna lehetőségünk betanítani őket, hogy legalább megismerjék, hogy mi az a pénztárgép! Gondoljátok, hogy a vevők nem fognak furcsa fejeket vágni, mikor minden terméket 10-szer próbál lehúzni, és még akkor se veszi be a gép? Én már látom ezt a fájdalmas négy napot előre. Szokásos a helyzet, amit már egyszer ecseteltem, ők követelnek, teljesíts nekik, szállítsd a lóvét, neked meg egy nappal korábban szólnak, nehogy már feltudjál készülni. Hétről-Hétre egyre nehezebb, főleg annak fényében, hogy a szabadságok is, folyamatosan elmaradnak.
Ehhez kapcsolódik a következő kialakult helyzet nálunk.
Vagyunk 10-en dolgozók, abból jelenleg 4 új dolgozó, tehát még messziről sem teljes értékűek, valamint van egy tanfolyamot végző dolgozónk. Azaz 11 a létszám jelenleg, DE a műszakvezető kollegám a héten szabadságon van, úgy gondolom megérdemli. Mert ha a héten lehetősége van szabin maradni, és nem hívják be, akkor is marad neki még a tavalyi szabadságából. Ugyanez ez lesz velem is a helyzet, valamint a másik műszakvezető kollegámmal, ha szabadságra megyünk. Júniust írunk, és még a tavalyi szabadságunk sincs kiadva. Ők meg más fél oldalas feladattervezőt küldenek, az emberekkel mit sem törődve. Jelenleg úgy tudom, hogy egy adott év elmaradt szabiját következő év januárjában, vagy legkésőbb februárjában, ki kell adni/venni. Igen, de most júniust írunk. Valaki legyen kedves megmagyarázni, hogy az ilyen rendszer, hogy lehetséges?????? Hogyan engedhetik meg maguknak????
Mellékesen hozzáteszem, hogy a beosztás még pünkösd előtt készült, s úgy terveztük, hogy utána elmegyünk szabizni, vagyis megpróbálunk, DE MÉG AKKOR, AZAZ KB 1 HETE NEM TUDTUK, HOGY A PENNY MEGINT KIAKAR VELÜNK .........! Hisz, mint írtam, nem volt meg a tájékoztatás. Úgy gondolom, hogy éppen ezért, a kollegám maradjon csak szabin, fél év elteltével kijár már neki, hogy a tavalyit tölthesse, aztán majd lebonyolítjuk, ahogyan tudjuk az akciós napokat, ők meg értékeljék csak a kasszáikat!
Sokszor elgondolkozom rajta, hogy aki ezeket kitalálja és gépeli, vajon nincs-e benne, semmi lelkiismeret furdalás?
Persze, HA lenne ember, akkor TALÁN tudnánk is teljesíteni követeléseiket!

További szép napot mindenkinek, s pünkösd után alig pár nappal, ismételten egy jó adag kitartást kívánok!
Már csak abban tudok bízni, hogy legalább az árakat jól fogja vinni a gép, s időben át fog állni, mert ha még az is nehézkes lesz, akkor aztán lesznek ám "atrocitások"!
Sziasztok!
egy dolgozó Creative Commons License 2009.06.02 0 0 546
Van köztetek olyan aki szülés után visszament a Pennybe dolgozni? Azóta is ott dolgozik? Bírja még? Meg lehet oldani?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!