Keresés

Részletes keresés

myrtill82 Creative Commons License 2009.07.16 0 0 1877
Ennek örülök:))
És ha központot-mármint Brendonét-hivtad volna és nem áruházat?vagy igy csináltad???
De remélem megoldodik.
Előzmény: Jusztusz (1876)
Jusztusz Creative Commons License 2009.07.16 0 0 1876

Szia,

próbáltam felvenni a francia BB Conforttal is a kapcsolatot, de a honlapjukon, kapcsolatnak országonként a hivatalos forgalmazó van feltüntetve, Magyarországon pedig a Brendon az, így a francia honlapon is ők vannak feltüntetve maygarországi kapcsolatként. Központi francia elérhetőség nincs megadva. Így a kör bezárult.

Azóta azonban sikerült egy számla másolatot szereznem, így remélem ezzel boldogulok majd.

Előzmény: myrtill82 (1875)
myrtill82 Creative Commons License 2009.07.16 0 0 1875
A gyártótól nem tudsz kérni??vagy velük egyeztetni?
Előzmény: Jusztusz (1874)
Jusztusz Creative Commons License 2009.07.15 0 0 1874
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Egy Bébé Confort Loola babakocsink van, amit a Brendonban vásároltunk, és aminek már lejárt a garanciája. A napfény tető eltört rajta, és mikor új tetőt akartam hozzá rendelni a Brendonban, azt mondták, hogy csak akkor rendelnek nekem, ha számlával bizonyítom, hogy náluk vettem a kocsit. Nem értettem, hogy miért, mert nem garanciális cserét kértem, hanem meg akartam venni az alkatrészt, mire azt mondták, hogy csak azok alkatrész igényével foglalkoznak, aki igazolni tudja, hogy náluk vette a babakocsit. A dolog szépsége, hogy tényleg ott vettük, de mivel már lejárt a garancia, nem őrizgettem a számlát, ill. mivel ők a kizárólagos Bébé Confort magyarországi képviselet, csak náluk lehet rendelni.
Szóval abban szeretném kérni a segítségeteket, ha valakinek van Bébé Confort Loola számlája (Brendonos, vagy a soroksári úti Brendon Outletes), nem kell garanciális, lehet akármilyen régi, akkor szeretnék kérni tőle faxon, vagy e-mailben egy másolatot.
Nagy segítség lenne, és köszönöm!
Tné Móni Creative Commons License 2009.07.14 0 0 1873
Szia !
Régebbi hozzászólásodban láttam, hogy eladó lenne egy Firstwheels iker kocsi.
Érdeklődnék , hogy megvan e még?
Ha meg van légyszi értesíts!
Köszi : Móni
Előzmény: nileve22 (1759)
Krisztinaaa Creative Commons License 2009.07.08 0 0 1872
Hali!!

Köszi Myrtill,sajnos Pesten nem járunk,ezért kerestem közelebbit.
myrtill82 Creative Commons License 2009.07.05 0 0 1871
Valahol olvastam valaki nem volt megelégedve a méretével,mert kicsi volt neki a mózes meg a sportrész is,de szerintem óriásbébije volt....Pesten nem jártok??itt meg lehet nézni sok helyen.
Előzmény: Krisztinaaa (1870)
Krisztinaaa Creative Commons License 2009.07.05 0 0 1870
Sziasztok!!!

Kinéztünk egy babakocsit,Giordani 3 per8 lx a neve,van valaki aki hallott már róla,esetleg használta.Nekem teljesen olyan mint a per perego csak olcsóbb.Sajnos még élőben nem láttuk,mert itt Debrecenben sehol nem árulják.Netről meg nem merjük megrendelni így,hogy nem tudjuk megnézni.
Köszi a segítséget!!

Üdv
FracS Creative Commons License 2009.07.04 0 0 1869
A nagy keresgetés közben ajánlom ezt a remek kis üdítő videót mindenkinek. Én jót nevettem rajta:
http://www.mommo.hu/media/babakocsi_video01

angelside Creative Commons License 2009.07.03 0 0 1868
Köszönöm az infót.

Most úgy látszik, hogy ma megyünk Szombathelyre ott lesz bemutató darab. Mindenképp látni akarom mielőtt megvennénk.
Egyébként annyit kiderítettem róla, hogy lengyel gyártmány, gyártója a Baby Design Group.
Ha valakit érdekel, majd mesélek róla.
Előzmény: Ammandina (1867)
Ammandina Creative Commons License 2009.07.01 0 0 1867
Itt megnézheted. Igaz ez a light, nem az Air változat, de a semminél több támpontot nyújt. Azért hívd fel őket előtte, de nekik szokott lenni a honlapon szereplő cuccokból.

http://babyfun.axiomarket.hu/item/vector-4-light-alomkonnyu-multifunkcios-babakocsi---bevezeto-ar--ajandak-univerzalis-szunyoghaloval-
Előzmény: angelside (1866)
angelside Creative Commons License 2009.07.01 0 0 1866
Sziasztok!

Már volt kérdés régebben, de nem volt rá válasz, most én is feltenném újra, hátha van már valakinek valamilyen tapasztalata:
Az Espiro Vector 4 air babakocsiról érdekelnének vélemények.

Érdeklődtem egy boltban, de ott azt mondták, hogy csak megrendelésre hoznának belőle, zsákbamacskát meg nem igazán szeretnénk venni.

A véleményeket előre is köszönöm.
myrtill82 Creative Commons License 2009.06.28 0 0 1865
Nekünk hordozóval lehetett ugy tolni a kocsit h a baba szemben volt,mivel nem fordithato a tolokar,igy hordozóstol sétáltunk.
Ha nagynéha autóba ülünk,viszem a hordozót,mégiscsak biztonságosabb(nekünk sincs autónk)
Mostanában pedig hintaként van fellógatva vagy etetőszéknek használjuk mig nem tud ülni Ákosunk(nagy etetőszéket nem veszünk helyhiány miatt csak asztalra tehetőt)

Tehát mint:
-babakocsin szemben
-hintaként
-etetőszékként
-és néha funkcioját betöltve használjuk
Előzmény: o'hara (1864)
o'hara Creative Commons License 2009.06.28 0 0 1864
Igen, ezt is néztem. Könnyebb, mint a másik, és a sportkocsi 1 szinttel többre dönthető. De mitől miltifunkciós, ha a másik csak 2funkciós? Mert vehető hozzá hordozó? Tényleg lányok! Akiknek nincs kocsijuk, azok szokták a hordozót használni? Én nem tartom jónak abban hurcolni a gyerkőcöt, de hát nekünk nincs kocsink, így minden út alkalmával sok ideig kellene abban lennie szegénynek. Azt meg nem értem, hogy a hordozó miért jó, ha a babkocsira teszi rá az ember. Nagyon tudatlan vagyok?
Előzmény: myrtill82 (1863)
myrtill82 Creative Commons License 2009.06.28 0 0 1863
Nem rossz de akkor inkább ezt választanám:
http://pandababahaz.hu/shop_artdet.php?shop_id=9159&cikk=unas_348374
Előzmény: o'hara (1862)
o'hara Creative Commons License 2009.06.28 0 0 1862
Ez egy Chipplino babakocsi. Infókat nem találok róla, most kezdik behozni Magyarországra. Van azért esetleg valaki, aki ismeri?
o'hara Creative Commons License 2009.06.28 0 0 1861
Sziasztok!

Találtam még egy jónak tűnő babakocsit : http://pandababahaz.hu/shop_artdet.php?shop_id=9159&cikk=unas_268185
o'hara Creative Commons License 2009.06.28 0 0 1860
Bodzuska, kösui a tippet, megnézem majd valamelyik üzletben.
Előzmény: Bodzuska (1855)
MTücsök Creative Commons License 2009.06.27 0 0 1859
Bergon Bolygók II. Á. LUX 2 funkciós bolygókerekes babakocsi. Vízszintesre fektethető, ezért újszülött kortól kiválóan használható, állítható a háttámlája, sportkocsivá alakítható. Mindkét irányból tolható, a tolókar magassága állítható. Nagy tárolózseb a kupolán, ill. hatalmas alsó tárolókosár oldalán cipzározható, így könnyebb ki ill. bepakolni. Lapra csukható, első kerekei bolygósíthatóak illetve fixálhatóak, kupoláján zippzározható szellőző ill. kukucskáló található. A legjobban téliesíthető babakocsi.

Tartozékok: téliesített vastag lábzsák, melyen egy zippzár található, így nem kell mindig levenni a babát könnyen ki tudod szedni. Kapaszkodó, esővédő, napernyő, szúnyogháló.

20.000.- (Új ára: 48.000.-)

A babakocsi téli születésű babáknak tökéletes, én nagyon szerettem, de nekünk már elég egy kisebb kocsi is.

Kerekei villám gyorsan levehetők, megkönnyítve az utazásnál vagy ha saras kerékkel nem akarod bevinni a lakásba.

Ha valami kimaradt kérdezz!
Kérdezz bátran!

Postázást nem vállalok, személyes átvétel Újpesten a STOP-SHOP-nál, vagy Gödöllőn lehetséges.

myrtill82 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 1858
Persze,nki az az érdeke h a drágábbat adja el.
Mi fontos neked egy babakocsiban?
Kisfiamnak tökéletes a 40ezres,és nem érzem hogy "olyan rossz lenne neki" emiatt.
Előzmény: Harley rules (1857)
Harley rules Creative Commons License 2009.06.24 0 0 1857
Köszi mindenkinek. Az ára tényleg elég húzós, bár a kikában 10.000 olcsóbb és még abból adnak 10% ot de még az is 200 fölött van. Szinta hihetelen, hogy értelmes kocsit nem lehet 100.000 alatt kapni. Az eladó a Pegperego skate ra is azt mondta, hogy egy kalap sz.r mert nem fér bele egy nagyobb gyerkőc és sorba viszik vissza, hogy probléma van vele.
Előzmény: kat44 (1856)
kat44 Creative Commons License 2009.06.22 0 0 1856
Érdemes a nlcafe fórumon is rákeresned. Van pár topic Stokke-ról, olyanok is írtak akiknek van.
Előzmény: Harley rules (1848)
Bodzuska Creative Commons License 2009.06.19 0 0 1855

Szis O'Hara,

mi több mint 1 éve használunk egy PegPerego Uno-t, ami állítólag kifejezetten városi kocsi bár mi nem nagy városban lakunk és nem kell vele tömegközlekednem. De könnyű (12 kg), nagyon jó újszülöttnek mert olyan jól védve volt benne télen a pici és sportkocsinak is kiváló most hogy már nagyobb. Nagyon könnyű, egy mozdulattal átfordítható a tolókarja és nagy kosara van. Mi szeretjük, bár nem olcsó most azt hiszem 85-90-ezer körül van de mi most rendeltünk Németországból (mytoys.de)egy itthon újonnan 80 ezres kocsit 55-ért szintén újat( 6 hét múlva itt a kistesó és testvérkocsi kell), lehet hogy külföldön ez is olcsóbb.

Előzmény: o'hara (1845)
myrtill82 Creative Commons License 2009.06.19 0 0 1854
Az ilyen tipusu kocsik a bevásárlókocsihoz hasonlitanak:))))
Előzmény: mormika (1853)
mormika Creative Commons License 2009.06.19 0 0 1853

Itt Nyugaton látok belőle rendszeresen egyet-egyet a játszótéren, egy ismerősömnek is van, ők szeretik (a kislányuk másfél éves, még használják). Tény, hogy magas (pont ez a lényege, hogy a szülő szemmagasságához közelítsen), de nem instabil érdekes módon (mondjuk a Stokke cég erről híres, az elképesztő alakú és helyzetű székeikről és foteleikről, amik azonban mind kényelmesek és biztonságosak). Persze a beszíjazás kötelező és nem lehet belemászni. Jól mozog, fordulékony, kényelmes tolni, azt mondják. Úgy emlékszem, van valami hozzávaló táska, amit meg lehet pakolni (mert hálója ugye nincsen).

Szerintem extravagáns, érdekes darab (ez lehet vonzó és taszító is). És iszonyatos ára van (ez nálam el is döntené a kérdést).

myrtill82 Creative Commons License 2009.06.19 0 0 1852
Igen,eben is egyetértünk.
Én sokszor Mei-Tai-ban viszem magammal Ákit(igy gyorsabb),de ha vásárolni megyünk akkor babakocsi,mert abba tudok pakolni,és nem szakad le a kezem a cipekedéstől.

Meg nem védett tulságosan oldalrol a sportrész szerintem,olyan amiböl bármikor kifordulhat a gyerek.
Előzmény: sysco (1851)
sysco Creative Commons License 2009.06.19 0 0 1851
Kihagytam valamit. Engem az is zavarna, hogy nincs normális pakolórésze, nem tudnék vele egy boltba bemenni, vagy a gyerek cuccait hova tegyem? Hátizsákban a hátamra? Summa summarum, nekem nem egy praktikus kocsi.
sysco Creative Commons License 2009.06.19 0 0 1850
Nekem is a magassága furcsa, mert az én lányom, mióta önállóbb, imád egyedül ki- és bemászni a kocsijába. Nem gondolom, hogy ezt meg lehetne valósítani ezzel a kocsival.
Ráadásul nekem a belmérete is elég szűkösnek tűnik, egy év körüli babák kitöltik bőven az ülőrészt, mi lesz nagyobb korukban?
myrtill82 Creative Commons License 2009.06.18 0 0 1849
Szia!
én max használtan vennék,mert nem értem mivel tud többet mint a sima babakocsi.
És baromi drága ujonnan,inkább vennék az árából egy normális kocsit,meg sok egyebet a babának.
Még akkor se venném ha annyi pénzem lenne,de ez csak az én véleményem.

Nem tologattam még ilyet,de fura h baromi magas,és igy instabilnak tünik.
Harley rules Creative Commons License 2009.06.18 0 0 1848
Sziasztok

Használt vagy használ valaki STOKKE XPLORY babakocsit ? Tudna esetleg valaki valami véleményt írni róla. Van esetleg wladó használt valakinek ?stokke xplory

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!