Keresés

Részletes keresés

karlsruhe Creative Commons License 1999.11.11 0 0 363
oh, atyam! vegre! valaki, aki nem lehetne az apam!!! :))
wan, mi volt _pontosan_ azzal az izevel kapcsolatban amit kerdeztem? tudsz te valamit?
ja, es emlekszel a Vadasatavi kozos oszt. kirandulasra???
karlsruhe
Előzmény: WAN (342)
nagypapi Creative Commons License 1999.11.11 0 0 362
Elég érdekes szelektív memóriája van egyeseknek. A győzelmekre emlékeznek, a vereségekre nem. Vagy ha igen, az csalás volt.
Evad, kik azok a lányok, akik nagyon tetszettek akkor?. Ennyi év után végre tiszta vizet önthetnénk a pohárba! Ha már akkor nem vesztünk össze, mondjuk BK-n...
Sikerült felkutatnom néhány fényképet, egy-kettő van arról az ominózus szolnoki osztálykirándulásról is, amit blueye említett. Ha egyszer lesz vmi találkozóféleség, feltétlenül elviszem a képeket.
Előzmény: evad (359)
evad Creative Commons License 1999.11.11 0 0 361
Ja, és blueye!
Boldog szülnapot.
30?
Az szép. Nekem még van 6 hónapom.
Szezso Creative Commons License 1999.11.11 0 0 360
Hacsek! A Ti évfolyamotokért mindent. Emlékszem a szalagavatón addig igazgattak bennünket veletek szemben állva, hogy végül egy negyedikes lánynak senki nem adott szalagot. Szegény ott sírt mellettem. A következő évben meg nekem nem jutott.
Mi van a vizes hajjal? És legalább egy monogrammot írhatnál arról a bizonyosról!
Előzmény: Hacsek (351)
evad Creative Commons License 1999.11.11 0 0 359
Arról nem is beszélve, hogy miként vezethettem évfolyamtársaknak meccset.
Arra viszon én emlékszem mikor a mi B-csapatunk játszott a Kemény Gyuri-féle legénységgel, és büntetőkkel nyert.
A fiúk nem láttak a dühtől.
De hogy ez mikor volt?...
Az a baj, hogy nagyon keveset találkozom régi iskolatársakkal és ezért kiestek a sztorik.
Nosztalgiázni járok ide, de olyan mintha bizonyos dolgok mással történtek volna.
Ezért is idegesít, hogy fogalmam nincs tosh kilétéről (de tényleg), úgyhogy nagyon szeretném, ha elárulná végre egy mélben. Azt már tudom, hogy nem a Csákó.
Szarul érzem magam, na. Korai szenilitás meg ilyesmik.
Lassan már csak azokra a lányokra emlékszem, akik nagyon tetszettek (akkor ezt másként fogalmaztam meg), de rájuk tisztán, név szerint.
Vén fasz.
Csókol mindenkit:
evad
blueye Creative Commons License 1999.11.11 0 0 358
Megadom, tényleg tojásos nokedli, abban úgyanúgy elvész a zsepi. Arra a meccsre én sem emléxem (inkább az általam említettre az A csapat ellen, ott én rúgtam azt az egyetlen gólt :O))), tosh holnap kifaggatlak, reszkess!
Előzmény: evad (357)
evad Creative Commons License 1999.11.11 0 0 357
Bocsánat a távollétért, nekem ilyen munkám van, egész nap a városbvan voltam, tegnap meg kicsit hamamrabb mentem el (ejakuláció prékox).

Szóval ez a Bika-féle sztori Faddon történt, de nem tészta, hanem tojásos nokedli készült, és nem lett elég még így taknyos zsebkendőstűl se.

tosh!
Én erre a meccsre - akasszanak fel érte, de – nem emlékszem. Hol volt? Miért voltam én bíró? Ki nyert? Ki rúgta a gólt?

Nem sunnyogok, ha nem adtam meg, biztos igazam volt.

Előzmény: blueye (346)
blueye Creative Commons License 1999.11.11 0 0 356
OFF piano: No, ha az vagy akinek gondollak, akkor még mindig egy kerületben lakunk :O)), nem tudom kire gondolsz te, de ha megdobsz egy mail-lel válaszolok. ON maga a suli épülete is megér egy misét. Szerintem nagyon klassz volt, csak nem éppen egy mai sulinak tervezték (Tornaterem a 2. emeleten, nem is beszélve az általam korábban említett kistornateremről), meg az a jó kis rövid utca, befordultál a Szentkirályiról (rögtön az izsákinál a sarkon) és csőgáz, csőfék, szerintem mindenki hallotta, hogy megérkeztem (IV.-ben motorral jártam suliba).
Előzmény: piano (354)
Hacsek Creative Commons License 1999.11.11 0 0 355
Piano! Erről eszembe jutott egy régi sztori, csak most nincs időm leírni! Reklamáljátok majd később "vizes haj" jelszóval
Előzmény: piano (354)
piano Creative Commons License 1999.11.11 0 0 354
Szoval Visegradon volt nehany korus tabor. Az elso alkalmaval valoban lanyoknal voltunk X.Gabor-ral. A lebukast azonban a mellettunk levo szoba miatt nem kerulhettuk el. Ott ugyanis eppen vad parnacsatak folytak es Piroska - nem tudvan aludni - hozzank nyitott be. Annyi idonk meg maradt, hogy kihuzzunk az erkelyre de oda is utanunk jott. Reggel aztan szepen hazatessekeltek minket. Persze igy utolag a legrohejesebb Ries erkolcsi predikacioja volt az eset utan.
A kovetkezo Visegradon szinten volt egy hazatranszport ( K. Andras, P. Csaba, T. Janos, G. Gabor) de nem csajok hanem alkohol fogyasztas es dohanyzas miatt. Megjegyzem volt olyan is aki annyira reszeg volt, hogy elaludt a szobaban. Piroska pedig mikor benyitott meg peldalozott is vele, hogy szegenyt nem hagyjuk aludni.
Na errol ennyit.

Blue! ha az a lany volt a baratnod akire gyanakszom akkor meg irigykedem is.
piano

tosh Creative Commons License 1999.11.11 0 0 353
orgonazas jo volt, igaz, mi csak a rozsadomb kutyai es kutyasai es orgonabokor-tulajdonosai ellen vivtuk csatainkat...semmi kifejezetten erdekes...de legalabb nem lottek belenk.
tosh Creative Commons License 1999.11.11 0 0 352
orgonazas jo volt, igaz, mi csak a rozsadomb kutyai es kutyasai es orgonabokor-tulajdonosai ellen vivtuk csatainkat...semmi kifejezetten erdekes...de legalabb nem lottek belenk.
Hacsek Creative Commons License 1999.11.11 0 0 351
Szezso!
És ezt ÉRTÜNK vállaltátok?
Meg vagyok hatva, arról nem is beszélve, hogy emlékeim szerint még így is orgonában úszott a suli!
Előzmény: Szezso (350)
Szezso Creative Commons License 1999.11.11 0 0 350
Az orgonagyűjtésről jut eszembe, nektek is voltak kalandjaitok vele? Minket éjjel háromkor kapott el 2 rendőr - hiába, akkor még volt közbiztonság (1983). Az addig gyűjtött virágot mind a Dunába dobatták, sőt az egyikünket még fel is pofozták, mert megpróbált magyarázkodni. Az már a zsaruk pechje volt, hogy a srác papája ales volt a BM politikai osztályán (mondom, 1983-ban).
Előzmény: blueye (343)
tosh Creative Commons License 1999.11.11 0 0 349
szerintem az osszes tobbi rajtad kivuli e topikon jelenlevonek osszesen nincs annyi, mint neked.
1:0 oda.
Hacsek Creative Commons License 1999.11.11 0 0 348
Uraim, nekem megszakítás nélkül 19 év kórustagságom van, ami ráadásul a Trefortból indult Strausz mester jóvoltából, 1980-ban. Kinek van több?
Előzmény: tosh (347)
tosh Creative Commons License 1999.11.11 0 0 347
blueye, kivetelesen mashonnan jelentkeztem be, amint azt lehetett latni az ekezetek teljes fegyvertaranak felvonultatasabol...ez most megint nincs, most megint csak a munkahelyrol jelentkezem. amugy sokszor dolgozom meg akkor is.

evad sunnyog, kritikamra fontolgatja valaszat.

korustag en is voltam egy teljes evig, visegradon en is voltam, krisnasokkal eneklo kesobbi popsztar (meg lehet, hogy most is az, bar reg nem hallottam felole, talan tobb mint 168 (vagy mar csak 16) oraja, ha ertitek) volt a szobatars. meg az o baratja, szomoru sorsu srac (valami autobaleset esett meg vele).

blueye Creative Commons License 1999.11.10 0 0 346
Köszönöm a kicsit OFF jó kivánságot, de közülünk mindenki most lesz XXX(L)-es.
tosh: te ilyenkor is dolgozol?
ON valóban nem voltam kórustag, s nagypapi igen jól ismeri a hagomat, tényleg vicces lett volna, de így nagy bulikból maradtam ki (ugye tosh te is sok nagy buliról hallottál, ugyanabból az okból mint én), nekünk maradtak a korábban említett táborok... egy story: Bihari T. úr vezényletével ép' konyhás voltam s túrós(?) tésztát főztünk a sok emberre, mikor az állandóan megfázott (értsd taknyos) tanár úr beejtette a vájdling(?)ba a zsepijét (nem papír, klasszikus nagy, sokáig használható), sose lett meg. Az egész konyhás brigád aznap zsíros kenyeret vacsizott, s figyelte ahogy a többiek jóízűen eszik a tésztát.
Előzmény: nagypapi (345)
nagypapi Creative Commons License 1999.11.10 0 0 345
ISTEN ÉLTESSE BLUEYE-T!
Ezúton nemcsak a születésnapodhoz gratulálok, hanem a B csapat győzelméhez is, amit alig-alig homályosít el az újabb hozzászólásban említett bundagyanú.
Ahhoz meg külön őszinte örömmel gratulálok, hogy önkritikált gyakoroltál, és nem voltál kórus tag, bár ezzel valószinűleg igen vidám percektől fosztottad meg diáktársaidat.
Nahát ez egy kicsit OFF-ra sikeredett. Szorri.
Jó éjt mindenkinek!
Egyébként a jelenlevők közül ki volt kórustag?
Előzmény: blueye (343)
tosh Creative Commons License 1999.11.10 0 0 344
igen, kisfiam, a (A) csapat voltam...de hát akkor még tudtam focizni. ez ma már nem igaz.

de arra TISZTÁN, NAGYON TISZTÁN emlékszem, hogy másodikosként a negyedikesek ellen játszottunk és EVAD volt a bíró, és döntetlenre álltunk, küzdöttünk, küzdöttünk és akkor 2 perccel a meccs vége előtt lőttem egy gólt (még az ellenfél is annak látta, elismerte) de EVAD, a bíró, nem adta meg a gólt...ez sok volt és sokk volt nekünk, és akkor utána annak rendje és módja szerint ki is kaptunk. és ezt EVADnak, a bírónak sosem felejtem el...mert makacs volt, és mint bíró, védte az igazát, mint azt a focibírók mindig teszik. azóta sem láttam, hogy bírók bárhol bármikor visszavontak volna egy döntést...fociról írtam.

na jóéccakát, az EVAD meg szégyellje AZÉRT magát még ma is.

blueye Creative Commons License 1999.11.10 0 0 343
Dícsérnem kell mindenki memóriáját, örület, hogy mikre emlékeztettek engem.
tosh: ne dobálj nekem virágot pénteken, az mégiscsak a 30. szülinapi bulim(nk) lesz.
Megjött a felettünk járt osztály: srácok tényleg jók voltatok (szépen fel is díszitettük nektek a sulit - így nektek köszönhetjük az orgona gyűjtés - lopás estéjét, ahol jött egy parkőr reggel háromkor, ill. egyik osztálytársnőnk rácsodálkozva 2 órakor hajnalban a kivilágított városra, közölte, hogy jé pirkad...), de azért nem voltatok ott, mikor mi voltunk IV.-esek, azok voltak a szép idők!
Kórus balhé: én sosem voltam kórus tag, de sokat hallottam róla, ha jól tudom itt jelen levő id. asztaltársaink (v. nem ők?) molesztálták későbbi barátnőmet, s ezért küldték őket haza.
Nem mindent nyert meg D.P., magam is több pingpong csatát nyertem, nem beszélve arról, hogy az iskolai focibajnokság során én voltam osztályunk b csapatának kapitánya (csupa amatőr!) és megvertük az a csapatot 1:0-ra (gól: félpályáról, kapásból, kissé veszélyeztetve az igazgatóság ablakait). tosh, ugye te az acsapatban voltál?
Előzmény: tosh (311)
WAN Creative Commons License 1999.11.10 0 0 342
Számtech terem valahol a fizika terem mellett volt, és amikor én oda kerültem, akkor lenyűgöző számítási kapacitású :) 386SX16-osokkal volt felszerelve. És windózt meg wördöt meg netwert tanultunk, és olvastuk a Regeléék sajátkezűleg szövegszerkesztett könyvét.
Aztán amikor eljöttem, akkor kaptak 486DX2-66osokat.
nagypapi Creative Commons License 1999.11.10 0 0 341
Tényleg, a Pocok 84-ben kezdhetett a Trefortban tanítani, és már akkor 9 gyereke volt. Valaki tudja, hogy most mennyi van?
Meglep, hogy igh. lett (lehet, hogy a gyerekszám döntött), de az még jobban, hogy dr...dr...dr... lett az ig.
Meddig lehet még süllyeszteni szegény iskolát??
Előzmény: DLala (339)
Hacsek Creative Commons License 1999.11.10 0 0 340
Hát akkor pechem volt.
Előzmény: DLala (339)
DLala Creative Commons License 1999.11.10 0 0 339
Asszem épp 83-ban kezdodött (lyó, lehet, hogy 84 tavasza) az egész számgéptéma és Palojtay is akkor jött, mint egyszem technikatanár. Onnantól volt tecnika óra is.
Előzmény: Hacsek (338)
Hacsek Creative Commons License 1999.11.10 0 0 338
Biztos 83 után lehetett, mert Palojtayra sem emléxem.
Előzmény: DLala (337)
DLala Creative Commons License 1999.11.10 0 0 337
2. emelet, a tornaterem elott jobbra.
Előzmény: Hacsek (335)
DLala Creative Commons License 1999.11.10 0 0 336
most hogy így lejjebb kotorászok a topicban:
agoston,
Nem is mondtad, hogy szintén zenész...
Egyesek hogy rejtik magukat.
Na aludd ki magad fiam, aztán jelenés mert elmegy a meló és fenékbe leszel billentve.
Előzmény: agoston (110)
Hacsek Creative Commons License 1999.11.10 0 0 335
Szezso!
Én nem emléxem, hogy a Trefortban számítógépet láttam volna (nem tanultam számtechet, pedig matfiz faktos voltam). Vagy ez szabadsáv volt? Hol voltak a gépek?
Előzmény: Szezso (332)
DLala Creative Commons License 1999.11.10 0 0 334
Hmmm, számtech terem választéka, ahogy emléxem:
1 db Spektrum 16kB + szines TV
3 db HT + ff TV (ebbol 1-nek mukodott a magnoja)
3 db Primo + ff TV (0 mukodo magnó)
1 db Palojtay T.

Jut eszembe, nem tudjátok, hogy a Palojtay család hány tagú? Most májusban nem volt pofám megkérdezni direktbe. Legutoljára vagy kilencen voltak, de annak már vagy tíz éve.

Előzmény: Szezso (332)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!