"És általába 100e fölötti szervziek közül szokott legalább egy iszonyú drága lenni. Vagy tévedek?"
Nem, nem tévedsz. Egy normál autó kb. itt éri el a vezérműszíj csereperiódust. Ezt természetesen feszítőgörgökkel együtt célszerű elvégezni. No az sok.
A CEED láncos. Csere nem szükséges. Élettartama meg kellene, hogy egyezzen az autó életartamával.
Például a Bentley Continentalnál valahogy elfogadják az olajsejkek, ruszki milliomosok, amerikai celebek, hogy egy nagyrészt Szlovákiában, robotizált gépsoron készülő, műszaki alapjaiban a Volkswagen Phaetonnal osztozó tucatárut kapnak.
Nem is tudtam hogy ilyen hires a szlovák autóipar... :-)))
Igen, rengeteg. Sajnos a törvényt rosszul tudod. "törekedni kell a minél gyorsabb elkészülésre" ...de már semmi nem kötelezi a szervizeket az X munkanapon belüli elkészülésre :(
Az nagyon sok! Egyébként nem értem, mire az a hosszú idő.. Nem beszélve arról, hogy a fogy.védelmi törvényben, ha jól emlékszem 30 nap van határidőként megjelölve
Akkor a tiedben rossz a szoftver. Most próbáltam ki, és tényleg piilanat-állj -ként működik a mute gomb a pendrive és a cd hallgatásnál. Rádiónál meg klasszikus mute funkciót csinál
egyébként meg nemértem minek telefonálni vezetés közben!!! balesetveszélyes, még kihangósítóval is! csak ezt sokan nem fogják fel! én betiltanám még a kihangósítót dolgot is! de ez csak egy vélemény volt.... :)
Ha kormánytekergetés közben kell hirtelen hangtalanítani,akkor a MUTe nem jó , arra is ott a kikapcsgomb. abban az értelemben meg még jobb is, hogy a MUTE funkció alatt tovább szól a cd, vagy az pendrive, a kikapcs bekapcsnál meg ott folytattja, ahol abbahagytad.
Szi Renesis7!!! Tatabánya Ezüstautó Kft: 20000km-es szervíz:28000ft volt. Sajnos nem szóltam külön, hogy szinti olajat kérek ezért Mobil félszintit raktak bele.Ez a legolcsóbb olaj amit a gyár még elfogad./Szervízvezető szerint/ Ceed 1,6crdi lx+