Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Feltelepítettem a Startmenü 8 4.0.2 verzióját. Letöltöttem a magyarosítást is hozzá, ez egy lng fájl, ezzel nem tudom mit kell csinálni de így is magyar az egész.
Szinte már szokatlan az XP stílusú startmenü, de tetszik.
Ami viszont bosszantó, az Origo szoftverbázisból szedtem le, azt írták hogy teljes verzió. Miután feltelepítettem kiderült hogy 30 napos próbaverzió. Na mindegy, 30 nap után ha nem működik ledúrom.
Javasolom nézz körül itt about:addons a bővítmény lapon. Feltételezem valami letiltja a felugró ablakokat vagy más funkciót. Ezt távolról nem lehet kitalálni.
Nekem van mindig mentésem a Firefox hibátlan profiljából. Azt visszatöltöm és meg minden tovább hibátlanul.
Három féle startmenű kinézet közül lehet választani, egyik az eredeti, de még milló plusz beállítás van benne. Én nem piszkáltam, csak a stílust választottam ki.
Tudom, hogy mire valo, csak egy barom rendszer. Mert total nem egyertelmu sokszor. A legjobban azt utalom, amikor kivalasztom, erre frissiti ujabb kepekkel.
Azok a tesztek jók arra, hogy kitalálják, hogy valóban ember vagy. A baj az, hogy az emberek egyre hülyébbek hozzá, a gépek meg egyre okosabbak megfejteni.
JobCTRL programhoz keresnék egy jó megoldást egy egér vagy billentyűzet amely hardveresen véletlenszerűen ismétli a billentyűk lenyomását /optocsatoló vagy egyéb gondltam/
Véleményetek szerint milyen fórumban érdeklődjek a téma iránt.
Ne is emlegesd. Idegbajt kapok, amikor akar tobbszor egymas utan feldobja azt a szar. Valassza ki a kresz tablakat. Ok. Azt a kis cucskot is? Az oszlop is szamit? Ki talalta ki ezeket a faroksagokat?