Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Caress(Karesz) Creative Commons License 2006.11.29 0 1 topiknyitó

A mai napon elvittem az autómat az AAA Autóhoz ( http://www.aaaauto.cz/hu/ fóti CORA mellett, közép Európa legnagyobb használtautó kereskedése).

Telefonon bediktáltam a kocsi adatait:

Land Rover Discovery 2.5 TDI (140LE), fekete, 128.000 km, klíma, elektromos csomag, alu, váltózár, CD-s rádió, ABS, riasztó, stb...

Az ember 3.5 millát mondott, de mondta, hogy látniuk kell az autót.

El is vittem ahol az átnézés után 2.65 millát (!!!!) mondtak, de még ki kell próbálniuk. Kíváncsiságból mondtam hogy próbáljuk ki hogy utána mit mondanak!

Az autót 15 percig gyilkolták (csontra alászedett kormánnyal full gázon elindulás, na ez tesz jöt a könyököknek, főleg terepjárónál) majd jött a végleges ár: kerek 2 milla!!

Kérdem én, hogy miért ment le az ár 1.5 millát? A válasz az volt, hogy a kocsin volt fújva elem (megjegyzem sehol nem gittes, a legvastagabb érték a bal első ajtó volt a maga 250 mikronjával... kulcsos meghúzás lett lejavítva) Amúgy kivül-belül kifogástalan, nem lehet belekötni!!!

Tehát ajánlom mindenkinek hogy ne dőljön be a telefonos ajánlatoknak, mert ez a cég még a cigányokhoz képest is undorítóbban alkudozik.

Lett volna pofájuk egy kb. 3.2-3.5 millás autót 2 milláért megvenni!

A kocsi marad, jó szolgálatot fog tenni ezen a télen is.....

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!