Ha benne lesz a kocsidban, csinálhatunk majd egy próbát egyszer, hogy megy-e a telefonommal? Simán állítólag működik, csak a telefonkönyvet nem hajlandó átvenni mindegyik kihangosítónál, de hamár kijelzős, akkor legalább ezt tudja! Hol rendelted és mennyiért?
Akkor k...ra értenek a kocsihoz, amit eladnak. Sopronban, ahol én vettem, az eladó szintén ilyen "felvilágosodott" volt, én sokkal többet tudtam róla, bármi műszaki vagy felszereltségi kérdésem volt nem tudott hozászólni. (ja mert merdzsót is árulnak, a kia csak mellékes).
"És általába 100e fölötti szervziek közül szokott legalább egy iszonyú drága lenni. Vagy tévedek?"
Nem, nem tévedsz. Egy normál autó kb. itt éri el a vezérműszíj csereperiódust. Ezt természetesen feszítőgörgökkel együtt célszerű elvégezni. No az sok.
A CEED láncos. Csere nem szükséges. Élettartama meg kellene, hogy egyezzen az autó életartamával.
Például a Bentley Continentalnál valahogy elfogadják az olajsejkek, ruszki milliomosok, amerikai celebek, hogy egy nagyrészt Szlovákiában, robotizált gépsoron készülő, műszaki alapjaiban a Volkswagen Phaetonnal osztozó tucatárut kapnak.
Nem is tudtam hogy ilyen hires a szlovák autóipar... :-)))
Igen, rengeteg. Sajnos a törvényt rosszul tudod. "törekedni kell a minél gyorsabb elkészülésre" ...de már semmi nem kötelezi a szervizeket az X munkanapon belüli elkészülésre :(
Az nagyon sok! Egyébként nem értem, mire az a hosszú idő.. Nem beszélve arról, hogy a fogy.védelmi törvényben, ha jól emlékszem 30 nap van határidőként megjelölve
Akkor a tiedben rossz a szoftver. Most próbáltam ki, és tényleg piilanat-állj -ként működik a mute gomb a pendrive és a cd hallgatásnál. Rádiónál meg klasszikus mute funkciót csinál
egyébként meg nemértem minek telefonálni vezetés közben!!! balesetveszélyes, még kihangósítóval is! csak ezt sokan nem fogják fel! én betiltanám még a kihangósítót dolgot is! de ez csak egy vélemény volt.... :)