Írd le ezentúl is majd minden meccs után, amikor szarul játszik. Megteheted, de nem azért, mert 40 feletti vagy. Ha az én 72 éves Édesapám azt mondta nekem egyszer, hogy a kor nem érdem, onnantól kezdve minden idős embernek (nem rád gondolok) el kell fogadni ezt. Csak azért írom, hogy te is tudd nem ezen múlik, hogy mennyire szólalhatsz meg. Ugyanis bármikor.
Ja igen, egy szóval "megoldod", mert semmit nem tudsz érvelni, hogy mi abban a paranoia, amit írtam. Tényleg felesleges tovább erről beszélni, mert arra már nem vagy alkalmas. Nekem meg olyat ne írj, hogy "szevasz" , mert mindig a magasabb szintű búcsúzhat el a másiktól.
Agyon nyert meccs! Vége lett ês nyertetek? A meccs 40 perc. Akkor van vêge. Két klasszis légiós van a bajnokságban ugye Bruinsma éssssss Anderson. Biztos ez Splity Nem tudod elképzelni, hogy ez a Szolnok 3x nyer a döntőben (ha bejut) a Falco (ha bejut). Azt eltudtad kêpzelni, hogy amúgy eddig oda-vissza?
Pedig ez a Szolnok nem is jó, nem is játszanak jól, agyonnyeritek a meccseket. Mégis nyernek itt, nyernek ott.
Mi ebben a paranoia? Pufogtatni egy-egy kifejezést könnyű, megmagyarázni a jelentését ebben a kontextusban az már gondolom nem lenne ennyire egyszerű számodra.
Igaza van milyen 2 csapat? Van az 3 is!😉 Vannak a mínuszolgatók, vannak akik ezen görcsölnek és ebbe is belelátnak valami teljesen fiktívet, hogy hol és kinek megy a mínusz, illetve vannak, akiket teljesen hidegen hagy ezen opció itt a fórumon, mert van egy saját véleményük, és nem igazán foglalkoztatja őket ez a gyerekes plussz/mínusz hajkurászás!😊 Büszkén képviselem a legutóbbiak táborát!😎
Milyen két csapat között? Nem veszed észre, hogy akik folyamatosan Andersont szidják nekik alig van mínuszuk? Nem azért, mert a 99% úgy gondolja, hanem azért, mert akik szintén látják, hogy gyakran szarul teljesít (de ettől még nem Andersont teszik mindig felelőssé a vereségért), azok nem mínuszolgatnak. Szerinted ez véletlen? Az egyik tábor vehemensebb - ők kapják a pofonokat Szolnokon - a másik pedig szerényebb, és nem dühből nyilvánul meg (ezért nem is mínuszolgat). Én véleményt még soha nem pontoztam negatívan, csak akkor, ha valakinek a stílusa nem volt megfelelő a személyemet illetően.
Mai meccsen inkább a védekezés dominált.mindkét oldalon voltak hibák bőven.amit ki is használtuk addig míg 11ponttal vezettünk.idokérés után megtorpant a csapat.pszihésen nyomasztott bennünket a badzim extra triplài.ebböl nem jöttünk ki jól sajnos.sportszerutlen hibák mind jogossak voltak.Végén a Beni is.Bruinsmának lehetett volna adni simán amikor a karjànàl fogva húzta vissza Suboticot.Okornt ne hibàztassuk a vereségért.Miért is????Ma volt nekünk egy Benke Bruinsma50%os állapotban.Kellert ma kivették támadásban Andersont meg tudjunk védekezése O.Tàmadàsa asziszton kívül szintén0 végén ha bemegy tri akkor másról beszélünk a fórumon.küzdésből jeles volt ma csapat.ràjàtszàs màs kávéház előről kezdődik minden remélem addigra mindenki felépül.
Andersonrol azt allitani, hogy nem rossz jatekos nem hinnem, hogy akkora vetseg lenne. Valoban ma mondhatjuk nullanak a teljesitmenyet de Kormenden az utolso negyedben nagy erdeme volt abban, hogy gyozni tudtunk.
A bundesligaban tobbszor volt a fordulo jatekosa azert ezt csak ugy nem adjak oda senkinek.
Kihagyott 2 honapot es ma tenyleg forman kivul volt. Terjunk ra vissza a play off vegen sztem mennyire volt hasznos az itt tartasa!
Na látod az ilyen együgyű megjegyzések különböztetnek meg embereket egymástól. De hát a társadalmat nem lehet megváltoztatni (ezt Drága Édesapám mondta mindig) , kerülni kell a bugyutákat. Aztán persze , ha az ember így tesz, akkor meg azt mondják rá, hogy megjátssza magát, és csak azokkal veszi magát körbe, akik olyanok, mint ő, és a többit lenézi. Az igaz mondjuk, hogy ezt csendesebben is tehetném, akkor lennék igazán profi.:) Csak ebben az esetben a hülyéknek túl könnyű lenne az élet, hiszen soha nem lennének szembesítve a hülyeségeikkel, azt meg valahogy nagyon nehezen viselném, ha önfeledt, boldog de buta embereket látnék magam körül.:)
Azt írja, hogy Anderson nulla teljesítménnyel.... na látod ez a baja többek között veletek, hogy ha leírja a tényeket, hogy Anderson nulla teljesítmény nyújtott, de így is a legtöbb gólpasszt adta (mert mindkettő tény), akkor abba is beleköttök? Vagyis csak Anderson szapulását tudjátok elfogadni, még azt sem, ha mellette meg van említve egyéb dolog is (ahogy írtam tények).
Igazad van,nem is vitatom amit írsz,van még egy dolog amiről,ill. akiről senki nem beszél.Ez pedig Potocsnik.Ez az ember tud valamit erről a játékról.Nem egyszer hozta vissza vert helyzetből a csapatot és megnyertük a meccset.Ilyen volt az Alba elleni hazai meccsünk,azt is 2 ponttal nyertük,hosszabítás után.Aki nekem nem nagyon tetszik az Warner.Most is akkor lettünk nyerő helyzetben amikor kiszállt,Badzim egyből felszabadult és bevert 3 triplát.Én még mindig azt mondom ti nyeritek meg a bajnokságot,mert nálatok sok a minőségi játékos,csakhát azt mondom Okornak is fel kell nőni hozzá.
Dehogynem kommentelj csak ! Te választhatod meg, hogy kivel elegyedsz beszélgetésbe.:) Az életben én amúgy is irtom azt, hogy ne a hangosabbak (hőzöngők) kerekedjenek felül, hanem a halkabb, de értelmesebb vélemények.