Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Mitől van az,hogy néha ha a windows úgy gondolja az asztalon az ikonokat össze keveri ,úgy értem nálam úgy van bal oldalon is vannak ikonok meg jobb oldalon is aztán egyszer csak egy indulásnál minden összekeverve van a baloldalon.
Van ezeknek a kikapcsolására valamilyen mód?Bármilyen!Akár magán az oldalon vagy akár valami beállítás változtatással,pl. az about:config-ban vagy az Ublock origin-ban.Csak mert annyira idegesítő,hogy még 20 mp hátra volna a klipből,de már belemásznak a képbe!
Az Ublock origin-nal én is próbálkoztam,rá is mentem az Elem blokkolására,és aztán a Létrehozra is,de úgy sem változott semmi.
Mitől lehet,hogy anno töröltem a firefoxot és most vissza raktam beállítanám alapértelmezett böngészőnek de mikor az edge helyett beállítom kilép a gépházból de marad az edge böngésző az alap.És ugyan ezt játssza el a fénykép nézegetővel irfanviewre akartam állítani de a beépített szar maradt.
W7-el semmi gond, de bekerült egy w10 prof is és ez állandóan kiesik a domainból. Kiléptet-beléptet megy tovább,aztán másnap jó eséllyel lehet újra kezdeni.
Szerintetek mi okozza ezt?
Van egy másik 10-es is a domainban,ami viszont szépen működik. Hogy egyszerűbb legyen az élet...
(Érdekes egyébként, úgy tűnik, csak a fórumon kér rendszeresen engedélyt, mintha a többi oldalon működne normálisan. Sokszor egyszerű gif sem jelenik meg, amikor elavul az adobe verzió, és frissítést kér... )
Köszi. :) ez így akkor nem gond. Igen, kipróbáltam most edge-n, ott alapból adja a lehetőséget. Valóban tűzrókát használom, de jobban is kedvelem, maradok ezzel a hibával... :)
A kép alapján gyanítom, hogy Firefox-ot használsz. Próbálj meg más böngészővel (pl. Chrome) belépni, és nézd meg, hogy ott is jelentkezik-e a probléma. Ha nem, akkor kifejezetten Mozilla-Firefox problémáról lehet szó.
Az a problémám, hogy újabban a fórumon képfeltöltésnél nem jelenik meg a "kiválasztom a képet" funkció, helyette fekete az a terület. Ha rákattintok, előjön:
Hasonló eddig is történt. Olyankor alapból megadott hozzá egy linket, és jelezte, hogy frissítsem az adobe flash-t. Most viszont nem jelzi, és bár attól függetlenül frissítettem, semmit nem ért.
Tudom, volt szó valami olyanról már egy ideje, hogy ki akarják iktatni az adobe flash playert a rendszerből, de ha működik is meg nem is akkor mi a teendő? Van alternatíva, vagy nem megfelelően/megfelelőt frissítettem?
(Az adobe oldaláról, ugyanúgy csináltam, mint eddig is)
Most jött talán 3 napja a frissítés, először csak azt vettem észre hogy átrendezte az Edge fejlécét. Aztán akartam valamit a vezérlőpulton, nincs. A Rendszer ikon sem a megszokott lapra mutat, összesöpörtek ide mindent csak a rendszer nincs ott. A lapon a rendszer tulajdonságai linkre jön elő a megszokott rendszer lap. Meg ki tudja mit kutyultak még össze, mindent végig sem néztem,
Nem Windows 7 lett frissítve, tiszta telepítés volt.
Nem tudom mi lehet a problémád, nálam minden gépen legfrissebb a Win10 verziója és sehol sem kutyult még meg semmit, a Start-menüt meg végképp nem piszkálta meg, úgy ahogy leírtad.