Keresés

Részletes keresés

KingaLany Creative Commons License 2001.06.10 0 0 topiknyitó
A jogászok semmihez sem értenek. Képtelenek gyógyítani, segghülyék a matekhoz és a reáltárgyakhoz. Mindezek mellett még tartásuk sincs, hiszen például az ügyvédek azt az érdeket képviselik, amelyre lefizették őket. Tehát nem meggyőződésből állnak ki valami mellett, hanem a pénzért. Így fordulhat elő, hogy hazug, nyilvánvalóan sáros, akár többszörös gyilkos bűnözőket mentenek fel. De még ez sem elég nekik, így ők a társadalom legkorruptabb foglalkozású tagjai. Minden bíró és ügyvéd megkenhető.

Az egyetemen arra tanítják őket, hogy "adott a törvény, de azt számtalan módon lehet magyarázni". Ezen kívül 5 év agyatlan "egyetemi" magolásért automatikusan doktori címet szereznek. Egy jóval többet tanuló és tudó orvosnak kijáró címmel AZONOS NAGYSÁGRENDÜT.

És ezt még tetézni is lehet: indokolatlanul sokat keresnek. Méghozzá arcpirítóan sokat. Egy orvos fizetésének is akár többszörösét keresi egy taknyos kezdő jogász. Kérdezem én: milyen alapon? Egyéltalán miért van szükségünk ezekre az élősködőkre?

Nézzük a mai magyar valóságot: az egyik oldalon "sztárügyvédeink": Szőgyényi, Zamecsnik, Bárándi, aranylánccal és hatalmas kocsikkal, a másikon a röhögő, általuk NEM ELÍTÉLT Császár Előd, Tocsik Márta, stb. És borítékolom: ZALATNAY SEM megy börtönbe.

Ehhez szóljatok hozzá!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!