úgy látszik elveszett a hozzászólásom, ha mégis meglesz bocs az ismétlésért:
Szóval olyan nincs, hogy nem tüntetik fel a szervizelésnél a cserét, a garanciától függetlenül azt addig a km-ig jelölik, amíg minden időszakos csere nem szerepel legalább 1x. Így ha nem írják, akkor nincs, vagy nem kell cserélni, de ilyenről még nem tudok, tehát láncos, megnyugodhattok.
Na, akkor igazam van, vagyis jól emlékeztem. Hiába a garancia 150 ezerig, a füzet szervíz része, akkor is addig jelöli a dolgokat, amíg minden csare variáció nem szerepel legalább 1x. Nem tudom érthető e, de ez régen is így volt. Szóval ha nem írja a cserét akkor nincs is vagy nem igényel cserét /bár tudtommal ilyen még nincs/.
Az 1,4, 1,6 benzines és az 1,6 dízel biztos láncos, ami szíjas, annak "kevésbé zárt" a motor végi oldala, műanyag, könnyen eltávolítható dekli. A benzinesek változó szelepvezérlésűek, a szívó tengely helyzete nem fix, ez is biztos. Igényes gépek.
Amit az elektromos fűtéskiegészítéssel azóta tapasztaltam:
13948-as hozzászólásom, és ez a mai napig nem változott.
És tényleg, ha 5°C fölött van a hőmérséklet, nem érzékelem, hogy az alapjárati fordulatszám visszaesne (mert eleve alacsonyabb) még hideg motornál sem , tehát ekkor nem megy a fűtéskiegészítés.
A 150e nagyon sok lenne! Valaki a múltkor feltette az érdi M6-os Géza számát. Aki ismeri személyesen esetleg felhívhatná... Nekem az AutoDon-nál mondták (igaz nem szerelő, hanem kereskedő), hogy a benzines láncos.
Közben elvoltam párom autójával gumit ellenőrizni. (november óta mondom neki, nézesse meg, mert valami nincs rendben. Okos szerelő 2,7BARra nyomta fel a gumikat. Mellesleg Suzuki is elmehet a *csába... 2007 januári autóhoz adott 2005 3. heti téligumit... de tudom, ajándék lónak...)
Szóval, lefotóztam a belső tükröt a két végállásban. Illetve a 2csuklós kart. Persze a motort elfelejtettem :)
Nem, mert a szervízkönyv a 2 literes benzineshez vezérműszíj és görgőcserét ír elő, az 1.4 1.6 os benzinesnél meg semmit a garancia időtartama alatt. Ebből is az következik, hogy nem szíjasak.
Kár hogy nem működik már az a KIA szervizoldal! Most már csak jelszóval lehet belépni és egészen más a honlap címe is. Én annó sokat olvasgattam ezt és úgy emlékszem, hogy az összes motor közül (beleértve a benzineseket is) csak az 1.6 CRDi-nek volt láncos vezérlése (ez egy teljesen új fejlesztésű motor, ellentétben a kétezressel, ami egy régebbi konstrukció). Itt találtam info-t a dízeleknél az elektromos fűtéskiegészítés működésére is, amit még régebben közzé is tettem. Én azért is választottam az 1.6 CRDi-t, mert a garanciaidő alatti kötelező szervizeken elvileg az olaj és egyéb szűrőcseréken (esetleg fékbetét, szilent) kívül nem kell mást cserélni. Én így tudom és olvastam, de várjuk meg egy igazi szaki (szervizes) válaszát.