A csomi oldalába tetted a mélyet? Típusra gyártottad a kerékdob mögé, vagy pedig komplett cuccot pakoltál be? Szerintem a kerékdob mögötti egyik oldal feláldozásával lehetne helytakarékos mélyet csinálni (babakocsi rulez), nagyobb megoldás igazából nem jön szóba nálam, esetleg ülés alja, de ott szemre nem túl nagy a hely...
mindegyik Rádió tud némitani max kell hozzá egy kis némitó relé:) nekem az lx+ba nem kellett viszont a mostaniakba már kel rakni a kihangositókhoz igaz itt egy 8 morzést szoktam használni és akkor kirakja az autó hangszoróira is .
Volt bent egyik fórumtársunk a héten raktunk neki ablakmodult nagyon örült neki:)
A szerviz benyásnál 5e forint a 15000km-es
30e a diesel 20000-es szerviz
az enyémen most lesz a 30000-es szerviz kivi vagyok mit számol a gép:) múltkor 0-ft volt remélem most sem lesz sokkal drágább:)
A hátsó lámpákat az üvegeket lefóliáztam,oldalra mélynyomót raktam a másik oldalán van az erőlködö .
Ha valakinek kell erősitő van még 2 db blaupunkt az egyik 4x100w sinus a másik 4x75 wattot tud ha érdekel valakit küldök képeket.
Jah ma ülésfütést javitottam jó móka volt lehámozni a bört az ülésről:):)
Az se szíjas. Csak a kétezres benzines és a 2000 dízel. A 2000-es benzinről tudom, hogy sima DOHC, azaz nem VVT, tehát mondhatni egy "régi darab", ezek szerint a dízelnél is lehet, hogy csak az 1.6-os a modern fejlesztés, a 2.0-es meg megmaradt valamiből.
"Ha kormánytekergetés közben kell hirtelen hangtalanítani" Erre írtam én még jórégen, hogy nekem a régi Megane-ban nem a kormányon voltak a gombok, hanem a kormányoszlopon, majdnem, mint egy bajuszkapcsoló, pár gombbal, és tekerős hangerőszabályzóval. Az valahogy jobban tetszett, igaz, az kazettás magnó volt.
Mostanában ott tartok, hogy inkább a középkonzolt használom, az legalább mindíg ott van, nem kell a parkolóban szétnézni a fejjel lefelé álló kormányon, hogy most mit is bökjek meg, ha csatornát akarok váltani.
Én beszéltem Gézával múlt héten többször is...na nem a szerviz számán,mert Öt nem adják hivatalbol !!! És megengedte,h hívhatjuk innen a forumrol ha valakinek gondja van!
úgy látszik elveszett a hozzászólásom, ha mégis meglesz bocs az ismétlésért:
Szóval olyan nincs, hogy nem tüntetik fel a szervizelésnél a cserét, a garanciától függetlenül azt addig a km-ig jelölik, amíg minden időszakos csere nem szerepel legalább 1x. Így ha nem írják, akkor nincs, vagy nem kell cserélni, de ilyenről még nem tudok, tehát láncos, megnyugodhattok.
Na, akkor igazam van, vagyis jól emlékeztem. Hiába a garancia 150 ezerig, a füzet szervíz része, akkor is addig jelöli a dolgokat, amíg minden csare variáció nem szerepel legalább 1x. Nem tudom érthető e, de ez régen is így volt. Szóval ha nem írja a cserét akkor nincs is vagy nem igényel cserét /bár tudtommal ilyen még nincs/.