Egyszer olvastam vagy hallottam valahol, hogy volt egy társaság, akik tényleg ittak egyet, akárhányszor whiskey-t töltött magának Jockey. Részegeket lettek egy-egy epizód végére. Lehet rosszul emlékszem, de valahogy így volt.
Én nem kérdeztem, hanem kijelentettem :-) De én arra gondoltam, amikor odamentek a Rita munkahelyére és meglátta őket, hogy milyen jó kedvük van, majd közölte a Marcival, hogy miért nem ment haza éjjel, meg hogy néz ki, meg a kulcsomondat: te normális vagy?
Megvolt ma is a "te nooormális vagy?", a "Kussojjá" még hiányzik....
Nekem is volt pár kapcsolatom az elmúlt évek során, de még csak hasonlítani se hasonlított arra, ami Marci és Rita között van. Az nem egy kapcsolat!! Egy kapcsolatban kompromisszumok vannak, némi szabadság, egészséges féltékenység. Persze néha kellenek a viták is, mert azok rázzák fel a kapcsolatot, hogy ne legyen unalmas és egysíkú, és természetesen veszekedés után a legjobb a kibélkülés :-) De az, amit ez a két ember művel minden, csak nem noooormális kapcsolat. Nem szól másról, mint vitáról, egyoldalú (Rita-oldalú) féltékenykedésről, rátelepedésről. Itt nincsen semmi bizalom, csak a nagy szavak, amik igencsak üresek, de azért szépen hangzanak. Így szeretlek, úgy szeretlek, de azért megmondom hova mész, kivel találkozol, kivel beszélsz, milyen gatyát veszel ma fel, mit eszel, milyet szarsz (bocsi.). Elhangzott egy mondat ma a Rita szájából: mit képzelsz az anyád vagyok? - na itt mondta meg az igazat, mert tényleg úgy viselkedik.
Jól tolja ez a Kokó, megmondta Zsófinak a tutit. Marci és Rita előző csörtéje meg úgy lett volna az igazi, ha Marci a nagy papolás közben eregetett volna egy jó hangosat.:))
erre mást így hirtelen nem tudok írni :) én azért remélem, hogy ha mindenben követik a német verziót, akkor a távozók (khm... kedvenc madárkám) is stimmelni fognak :)