Keresés

Részletes keresés

Cirbissa Creative Commons License 1999.11.02 0 0 31
Szerintem a korongban semmikeppen sincs meszkalin.
Inkabb lsd meg tan hrnyo.
EGyik osmerosomnel akinel szokott lenni ez az, o mondta nekem meg a nyaron, hogy o nala hiaba van korong, semmi penzert nem enne abbol mert minden shit benne van.Namarmost en szem.szerint azt nem probaltam. De ismeroseim elegge lezuzva neztek ki utana.Es nagyon vegyes velemenyt hallottam.
Egy hulye arc aki ram akarta sozni, azt mondta nekem a Sziga'n hogy a korong 100%novenyi eredetu, es gombabol preselik.
:)))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Mber (28)
Vacskamati Creative Commons License 1999.11.02 0 0 30
Az ext eddig en is csak egyszer probaltam (mákos), meg a regi Faklya klubbban. Az biztos, hogy akkora gyonyort meg semmi sem okozott. Amikor ugyebar elelvez az emberfia, azt valahol derektajban erzi. Tanc kozben egyszercsak elelvezett a *kezem*, majd az egesz testem(!!!). Persze testi "tunetek" nelkul. Hat nem egy felejtheto dolog. A haverokkal eleve ugy talaltuk meg a helyet, hogy az orrunk utan mentunk. (20 m-re a bejarattol mar vezetett a masodfust. :))
Ugy mentunk be, hogy egy 2literes pillepalackbol keszitettunk vizipipat. (cigivel 2 lyuk a vizszint fole, a lyukba 2 szivoszal, egyik viz ala, masik fole, es a jointot a viz ala logo szivoszalba kell beletenni, vagy alufoliabol egesteret kesziteni ra)) Jegyvasarlaskor pipa az asztalra, majd 4 jegyet kertunk. A jegyek melle kaptunk egy elismero mosolyt, es gratulaciot a pipahoz, valamint egy rohogve mondott "erezzetek jol magatokat!"...
Az alagsori elfekvomen tekertonk egyet a Djvel, es valami leanyzo is odakerult. A vegen 5en (4en a haverokkal + a lany) tancoltunk Adam-Eva kosztumben a tancteren! :))
Szereny megitelesem szerint azonban ez mar a boldogsagmergezest megkozelito gyonyor volt, ugyhogy azota se vettem exet. Eleg volt a Hrol leszokni. :(

A jo oreg spanglirol pedig en se szivesen mondanek le.
U.i:Alairjatok?

Vacskamati Creative Commons License 1999.11.02 0 0 29
Hat, a zoregedest en is nagyon erzem, pedig csak 20 vagyok... Vagy csak a regi szer idoket sirom vissza?
Korabban a Muvesz elott alldogaltunk _minden_ este kb. 40-en, es bekesen szivogatunk, adogattunk. Jol ereztuk magunkat es sokat beszelgettunk. NAGYON hianyzik az a haveri kor. Ha csak rossz kedvem volt, odamentem es a haverok vartak, volt kivel beszelgetni, egy csomo emberke volt az ELTErol(bolcseszkar), es a tanarkepzorol, szal _ertelmesen_ lehetett veluk beszelgetni. Ha nem volt semmim, sokszor ingyen is megkinaltak. Ugyanigy, ha nekem volt spanglim, nem volt kerdes hogy korbeadom-e. Marcius 1. utan (jol felfogott onerdekbol) szinte senki nem ment oda. Csak a lepusztult elvetemultebb arcok alldogaltak meg ott egy ideig(hogy nemi penzmagot nyuljanak le heroinra...). a spangli ara 1.5-2*ese lett, es a minoseg is sokat romlott. Ami korabban osszefuzott minket, amitol egyutt rohogtunk, bun lett, ami rossz erzessel tolt el mindenkit.
Mber Creative Commons License 1999.11.02 0 0 28
Szvsz nem muszáj buliba menni E-vel. Én szeretek ellazulni, magamhoz ölelni a világot, és elmélkedni egy-egy tuti E bedobása után. persze a bulit még bulisabbá teszi, de akkor már elkél mellé némi fürge, hogy menjen a tekerés reggelig. Az az igazi! Blue Nights @ Palace, a legnagyobb summer-feeling. Papír pedig csakis otthon, a legjobb cimbivel, megy a széthullás, és persze a filozofálás ezerrel. Korong... mint egy közepes bicajos hofi, és no másnaposság! Azt rebesgetik, hogy meszkalin...
SliDe Creative Commons License 1999.11.02 0 0 27
Hi!

Fiatalodás??? Leszarás:)) Én 28 és ha halásztelken elindul a party akkor az sem érdekel ha Henry Kissinger nyomul mellettem a hangfal mellett 3 lufival a szájában:))
A Goás team amúgy vegyes életkorú, a Virág pl 27 éves és megmondanád róla?:))
A party az party. A para meg hülyeség.
Forget about it.

Üdv:

Előzmény: organic (22)
SliDe Creative Commons License 1999.11.02 0 0 26
Hi!

Fiatalodás??? Leszarás:)) Én 28 és ha halásztelken elindul a party akkor az sem érdekel ha Henry Kissinger nyomul mellettem a hangfal mellett 3 lufival a szájában:))
A Goás team amúgy vegyes életkorú, a Virág pl 27 éves és megmondanád róla?:))
A party az party. A para meg hülyeség.
Forget about it.

Üdv:

Előzmény: organic (22)
Köpcös Creative Commons License 1999.11.02 0 0 25
Hi !
>Ajánlott irodalom:Félelem és rettegés L.A.-ban(filmen is!)

És a neten is: http://www.fear-and-loathing.com

Köpcös

Előzmény: myjector (24)
myjector Creative Commons License 1999.11.02 0 0 24
THC:ellazít,érdekessé teszi a világot
SPEED:boldoggá tesz,nyomulsz
LSD:másik bolygóra érkezel,ahol nem érvényesek a fizika törvényei sem
HEROIN:50 orgazmus
EXTASY:C'mon let's go to the disco!
Ajánlott irodalom:Félelem és rettegés L.A.-ban(filmen is!)


Köpcös Creative Commons License 1999.11.02 0 0 23
Hali !
Én legutóbb a D. Holmes féle party-n találkoztam a fiatalodás kemény jeleivel. Gázosan sok fiatal volt ott.

Egyébként szvsz dr. hofi rulez. Mult csütörtökön leraktunk fejenként egy fél bringást, kb. 11 körül, és iszonyatos hatása volt. Másnap még a m.helyen is meg voltam csúszva, és adtam az igét mindenkinek. Na és az este, szét röhögtük magunkat, ráfolytam a falra, minden kiesett a kezemből, egy rakéta gyártása fél órát is eltartott.... Nagyon sirály volt...

Köpcös

organic Creative Commons License 1999.11.02 0 0 22
Hello Brotherz n Sisterz!

Ronikaval egyetertek, hogy nagyon sok a gengszterdivat-kigyurt feju elem a partikon, erre az a megoldas, hogy nem a speed-be kell menni bulizni, hanem jo kis underground rendezvenyeket latogatni. Van egy masik megoldas is, miszerint egy E utan, meg a csecsen emberrablokat is baratsagos mosollyal fogadja az ember, igy aztan tokmindegy hova mesz bulizni - egyszeruen buli van.
Ami engem zavar, hogy kezdem magam tulkorosnak erezni.(24 ev-szóljatok ha hulye vagyok: )Egy baratom peldaul a legutobbi halasztelki bulin gátlásrohamokat kapott a 16 eves atlageletkor lattan. Persze ezeket a kis para-gondolatok biztos a magas THC szint eredményekeppen jelentkeznek : )

PARTY CAN'T STOP nem hatralunk meg, en varom a jovo nyarat mikor ujra megindulok a party-elet felderitesere, es csak azert nem javasolom a forum kedves latogatoinak, hogy beszeljunk meg egy idopontot es induljunk egyutt, mert party helyett meseauto lenne a story vege.

Mottom: "En nem vagyok bunozo, engem azza tesznek"

Vigyazzatok magatokra:
Organic

PS: talalkoztatok mar drogszondaval? Irjatok!

Ronika Creative Commons License 1999.11.02 0 0 21
Hali mindenki!

En amikor eloszor hozzanyultam az anyagokhoz eleg sokat csalodtam bennuk, nem azt valtottak ki belolem amit vartam(extasy, speed, fu). Mindenki mondta, hogy ez az igazi stb. De amikor eloszor kaptam E-t az teljesen mas volt. Kicsi adagot nyomtam fel, a legnagyobb meglepetésemre 10 percen belul hatni kezdett, eloszor csak ellazulast ereztem, bementem a buliba, aztan mintha fejbevagtak volna, ugy ereztem magam mintha a "mennyekben" lennek. Nem erdekelt semmi, elkezdtem tancolni( vagyis szerintem tancoltam...) es egyutt eltem a zenevel. Aztan kb 2 ora mulva ki is ment belolem, ezert is tetszik. Utana meg tobbszor is probaltam, de soha sem csalodtam benne, mara mar persze lealltam rola, de neha hianyzik. Viszont a kozkedvelt kormanyunk torvenyei miatt sajna nem akarom kockaztatni a dolgot. Sajnos felenk egyre tobb a razzia. Valamint tenni kene!

Egyebkent szerintem a regebbi( kb 2-3 eve) a house party-k sokkal jobbak voltak, en jobban ereztem magam. Akkor olyan csaladias volt, most meg tele van parasztokkal es grizlikkel.

Na, csak ennyit akartam!

SliDe Creative Commons License 1999.11.01 0 0 20
Hi Rettegen!

Az Arany-topic kedvéért elnézem neked ezt a lónyugtató-bakit, de azért tudd, az e-por nem az.
Angel-dust néven gazdagítja az idevágó kultúrköröket, utána nézhetsz pl a lycaeum-on, itt a neten.
Üdv egy "Aranyos" SliDer :)

Előzmény: rettegen (19)
rettegen Creative Commons License 1999.11.01 0 0 19
mi a szar? a house?
kinek a pap kinek a papné...
Nem a zene felerösitése végett próbáltam...
Jó hely volt a speed , csak sajna itt is tért hóditott a butaság és tele lett aggressziv gengókkal és megállithatatlan droidokkal!
Az E-t meg félre értettem, de legalább tudjátok mihez nem szabad nyúlni. +a tűhöz(soha)
Előzmény: Emanci Pál (18)
Emanci Pál Creative Commons License 1999.11.01 0 0 18
Van szerencsém abban a térségben lakni, ahol a Speed diszkó működött (működik?), de soha életemben be nem tettem oda a lábam. Amikor én az első szereket lenyomtam (Coderit + Noxyron, vagyis hát Kod Mercivel, ha valaki még emlékszik rá) az anyagozás más kultúrkörhöz kapcsolódott. Nem csak az emlékeim szépítik meg, egészen pontosan emlékszem, hogy a Carmina Buranat hallgattuk, hogy Faludy verseket olvastunk fel... Nem is értem most hogy van ez, hiszen az anyag arra jó, hogy az egyébként is kiváló zenét az ember még nagyobb katarzissal élje át, nem pedig hogy el tudja viselni a szart. (Hogy is hívják ezeket? House? Rave?) Erről ennyit.
Eclipseboy_ Creative Commons License 1999.11.01 0 0 17
Bizony milyen szép idők voltak, azok. Még mostanában, így "kiöregedten" is sokszor eszembe jutnak azok a szuper bulik a Speed-ben.
DaveG Creative Commons License 1999.11.01 0 0 16
Rettegen
Mi (en) az E- vel az Extasy tabira gondolunk nem lonyugtatora. :)
rettegen Creative Commons License 1999.11.01 0 0 15
Mber, és emberek,
ez egy szemét hüzás volt kis kormányunktól, amikor kijelentették, hogy én "rendszeresen az ördöggel cimborálok".
Na azért a tompikát megpisiltetném -- látnátok csodát.
Bevallom én is használtam ezeket a szereket -- speed, X, zöld(fü), bélyeg, korong, tiszta amphetamin, mescalin, gomba, na és a már emlitett E-por.
Ugy éreztem ezekröl nekem kell a véleményt elmondanom -- ne nekem mondják meg milyen érzés, meg hogy mi ez egyáltalán?!
Elmondhatom már csak a spanglit szivom -- viszont nem iszom annyit, -azt is csak azért hogy az "elvárásoknak megfelelve" érezzem jól magam.
Viszont a jointról senki és semmi kedvéért nem vagyok hajlandó lemondani.
AZ E-por nevü drogrol:
Elöször vagy 2 és fél 3 éve probáltam - meg rögtön utána még 2 alkalommal.
Qrva jó érzés: talán ugy lehetne a legjobban jellemezni, hogy van két szemed amit és amivel kivülröl látod a körülötted levö eseményeket -- nincs se kezed se lábad és NEM tudsz beleszólni a dolgokba. - ez komoly.
Viszont mikor használtam éreztem hogy azért ez nem olyan egyszerü szer mint a speed, meg az X.
Kiderült az E-por nem más mint "LÓNYUGTATÓ" + a kutyákat ezzel a szerrel altatják el -- örökre.
Ez a szer ugyanis ugy müködik, hogy egy enyhe agyérgörcsöt okoz, amit te igy élsz meg -- ha megéled!
Ugyhogy arra kérek mindenkit hogy csak ésszel és az E-port azt meg jobb ha hagyjátok!
Csocsi
Rettegen
Előzmény: Mber (14)
Mber Creative Commons License 1999.11.01 0 0 14
Brian Harvey nyilatkozta 3 éve Nagy-Britanniában: E makes you a better person. (Ezután nevezték át együttesüket East-17-ről E-17-re:)) Ezzel a legteljesebb mértékben egyetértek. Mitsubishi forever. Bízhat a jelben. Kinyitsz egy brit tánczenei szaklapot (Muzik, Mixmag, DJ Mag) tele partyfotókkal, ahol boldog fiatalok kezükben Mitsubishi táblákkal csavarnak a gatecrasher-ben és egyéb híres klubokban. Próbáljon meg valaki ilyen kéoeket megjelentetni itthon! Svájcban az E-t felírhatják antidepresszánsként. Itt x évet kapsz érte. mekkora para.
organic Creative Commons License 1999.11.01 0 0 13
Mi is marad az egyetlen bíztató dolog, antidemokratizálódó kis országunkban?
Az, hogy a rendor is ember, és lehet, hogy jól jön majd neki az a pár ezer forint, amiért cserébe szemet huny..
Emanci Pál Creative Commons License 1999.10.30 0 0 12
Magamban mindig azon szórakozom, hogy mi lesz akkor, ha elkapnak azzal az 1-2 g (de inkább csak egy) spurival, ami a pénztárcámban lapul. Megjelenik a képem az újságban a büszke rendőrrel? Az biztos, hogy szólnék a sajtóban dolgozó haveroknak, hogy írjanak valamit a rendőrség "nagy fogásáról". Nevetséges!
DaveG Creative Commons License 1999.10.30 0 0 11
Tokeletesen egyetertek Goldeneye-al. En nem sokkal a drogtorveny bevezetese utan hasznaltam eloszor drogot, es ebben bennvolt az is hogy a nagy felhajtas kivancsiva tett.
Azota is csinalom alkalmankent(fu,speed,E) es csak sajnalni tudom azokat akik a koztudatba beultetett marhasagokat elhiszik es ugy agitalnak a dolog ellen, hogy azt sem tudjak mirol beszelnek.
A drogtorvenynek pedig nincs semmilyen megelozo hatasa, az arak megnottek, egyetlen nagy fogasuk se volt a rendoroknek, es gondolom hozzam hasonloan sokan csakazert is elkezdtek.
Most nekunk, kisembereknek kell parazni, aki a droggal uzletel az meg szarra keresi magat es rohog a vilagba. Egyszoval nevetseges a dolog.
Emanci Pál Creative Commons License 1999.10.30 0 0 10
Gyerekek, én nem szívesen írnék bármiről is, nem figyelik vajon a törzsasztalt? Egyébként nem értem azokat a hülyéket, akik bedőlnek a a Fidesz propagandának, én csak annyit szoktam a rossz dumákra mondani, hogy nézzenek meg engem, aki 15 éve kocaanyagos, és utána menjenek le egy talponállóba. Kis különbség. Persze mindez csak kulturális harc, hiszen Jézus azzal a mondatával, hogy "igyátok, ez az én vérem", legalizálta az alkoholt. És hát mi persze Mária országa vagyunk.
GoldenEye Creative Commons License 1999.10.30 0 0 9
Én már sajna nem élek ilyenekkel, de én sem örültem ennek a törvénynek, mert szerintem semmit nem lehet elérni vele, sőt az ellenkező eredményt váltja ki, mint célozná. Sajnálom azokat, akiknek most már bujdokolnia kell, tényleg szépek voltak a régi idők...
organic Creative Commons License 1999.10.30 0 0 8
Hello-bello!

Nem szeretnék idot pazarolni offtopic vitatkozasra, orulok, hogy az internet lehetoseget ad a szabad velemenynyilvanitasra, es igyexem is elni ezzel a lehetoseggel.

Bizony elszalltak a regi szep evek, amikor meg demokratikus allam polgaraihoz meltoan, azzal es ugy artottunk magunknak, ahogy akartuk, egeszen addig, mig ez nem ment masok rovasara.
Persze fenyegetessel ma mar csak ellenallast lehet elerni, ugyhogy a buli folytatodik...: )

Jomagam kisse kioregedofelben levo party-fan vagyok, es a fent emlitett dolgokat is inkabb csak erre a celra hasznalom. Kivetel ez alol az oreg spangli, ami olyan nekem mint parasztnak a palinka, Curchillnek a whiskey és a szivar egyben.

Partyira egyebkent csak nyaranta jarok, mert ruhellem a bezart pincekben valo duborgest, de ha itt a meleg, irany a Torokbalinti katlan, vagy Frankhegy, Sziget, Kopaszi gát, Garancsi-tó...
És akkor bizony nem art egy kis segitseg, hogy a ritmusoknak ne legyen gondjuk reggelig tarto tancoltatasommal.
Az E-vel a szeptemberi frankhegyen futottam ossze igazan komolyan.

Erdekes volt, mert egy kicsit mindig felek mikor ilyesmire vetemedem eppen ezert igyekszem minnel ritkabban... de itt volt az alkalom es egy Superman... let's go.
Azert akartam ezt is rendesen kiprobalni, mert a spuribol(speed) mar nagyon elegem volt, az aztan egy rohadt gyilkos szer, kinyirja az izuleteket, es ugy lyukasztja a fogakat, mint a furogep.
Ez mar nem erte meg nekem egy kis szorakozaset cserebe.

Jott hat az E.
Elso tunetek: izzadok mint a lo. Milyen jo is a felvilagositas, igyunk sok folyadekot! Irany a bufe. Gyanus jelek mar itt mutatkoztak. Ugy vagtam at a tomegen, mintha mindenki puszi-pajtasom lenne, meg a legbaratsagtalanabb kinezetu arcok is csak kedves reflexeket hoztak ki belolem. A pultnal a kiszolgalo lany tekinteteben furdozve ket tanclepes kozott kerem a kolamat..
Es egyszer csak csond tamad a fejemben, mintha mindentol eltavolodtam volna...Ijedten korulpillantok...jaa ez csak az E! Nezzuk csak milyen is a zene? Es ahogy a zene megerint, tancolni kezd minden, en is... es fent vagyok a levegoben, ugralok a lelkesedestol, reggelig mintha a vilag legnagyobb bulija zajlana korulottem.

Feldolgoznom kb egy hetig tartott, es azt mondtam magamnak:
Te, ez tul jo volt. Most akkor pihenjunk egyet jovo nyarig.

csovi:
organic

PS ha kicsit beindul a lista, szivesen jovok reszletesebb elmenybeszamolokkal...

organic Creative Commons License 1999.10.30 0 0 7
bocs, csak megnezem, mennyire biztonsagos errefele..
Resistance Creative Commons License 1999.10.30 0 0 6
Kosz a megertesed :)
Előzmény: doktorivl (5)
doktorivl Creative Commons License 1999.10.30 0 0 5
Reszemrol igy okes.
A tapasztalat az mehet...
Előzmény: Resistance (3)
doktorivl Creative Commons License 1999.10.30 0 0 4
Nem, tenyleg nem kell.
Nem jo latni itt ezt a sok parasztot.
Aze hajra, nyomgyad ezerre!
Előzmény: Resistance (1)
Resistance Creative Commons License 1999.10.30 0 0 3
Bocs a konzervativok, nem vagytok parasztok elragadtattam magam, csak konzervativok vagytok. Meg1x 1000 bocs.

Ez a topic NEM kivanja nepszerusiteni az "onpusztito"(??????) szereket!!!!!

Mas dolog hogy nem lehet figyelmen kivul hagyni a valosagot, es csak egy kerdes: MIERT NEM MESELHETIK EL AZ ERINTETTEK A TAPASZTALATAIKAT ????

NO SZOLASSZABADSAG ???????

Előzmény: stika (2)
stika Creative Commons License 1999.10.30 0 0 2
"nem kell hirdetni, hogy meg mindig vannak konzervativ begyoposodott parasztok!"
Te nagyon hülye! Inkább szállj magadba és húzzál innen. Ez egy nyilvános fórum, ahol nem kell népszerűsíteni önpusztító mérgeket, még a nosztalgia szintjén sem. Kíváncsi lennék, hogy mit mondsz majd tíz év múlva, ha egyáltalán megéred. Engem nem zavar, hogy a te szemedben, meg a hozzád hasonló birkákéban "konzervativ begyoposodott paraszt" vagyok.
Mónika, nem kellene ezt a topikot kimoderálni?
Előzmény: Resistance (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!