Üdv Kollégák!
Cseréltem ma egy Chrysler Voyager-en ABS-motort.
Minden nagyon patent, csak a motor működés közben túl hangos.Levegős? Kell, ill. lehet légteleníteni?
Üdv, Bájer
Ui.: gyári felújított.
Nem tudom milyen áttételekkel tervezték az automata Suzukit,de ez elég meredek.
Elképzelhető,hogy a hidrodinamikus kuplungnak túl nagy a csúszása,esetleg a váltó nem vált jól,csúszik..stb,.
Oka legtöbbször az aut.váltó olajának hiánya.
Ennak a szintjét a nívópálcával kell mérni,de általában nem a hagyomásnyos módon (nem leállítás után.)Nem kell nézni a gyári előírást.
Ha a hiba nem egyértelműen az olaj hibája,akkor érdemes megkérdezni egy aut.váltó szakértőt,esetleg valamelyik amcsi autós topicot.
Az olaj-,és benzinfogyasztásra nem tudok magyarázatot adni,találgatni meg végképp hülyeség lenne :)
Jó minőségű olajam van, Castrol gtx magnatec 10w40, 8-10e-nként saját magam cserélem, gyertyákkal stb-vel együtt.
Az én automata 1.0-s stiftem 0 olajat fogyaszt 100-nál, fogyasztás 5.5 körül van most országúton (téligumival 6-6.2) 100km/h-s tempónál, ford. kb 4000 körül.
120 km/h-nál mondom, másfél lityi eltűnt az olajból, ránézésre nem nyomta ki sehol, fogyi 9L, fordulatszám 4700 :)
Visszaálltam azóta 100-as autópálya tempóra, olaj nem fogy, fogyi normális, tehát biztos hogy a hajtás teszi.
Nade vazz még mindig csak 120km/h.
A végsebessége ugye 159 órája szerint. Akkor ezek szerint annyit nem is bírna pörögni.
Hmmm... Én ugyan nem tudok segíteni, de dobd fel a kérdést az Alfa topikban. Ott van pár ember akik emiatt már végigkeresték a fél netet és biztos emlékeznek még a linkekre.
Remélem itt tud valaki segíteni.
Van egy nissan vanette cargo 2.3 diesel kisteherem. A motorblokk tetején ahol a légtorok vagy mi a fene van, onnan jön ki egy vezetékpár és az azon lévő csatlakozó szét van húzva és le van szigetelőzve. Tudja valaki hogy mi ez a vezeték?
Nem tudom összefüggésben van-e ezzel, hogy zöldkártyán a felső határon volt a füstölés + szerintem egy kicsit sokat is fogyaszt 8-9 litert.
Ha valakinek van ötlete ne kíméljen.
Megpróbálom újra, hátha:
:-)
Ezen a kedves kis nyálkás/nedves úton hallok valami zajt kintről, amit gumihangként tudok leginkább beazonosítani. A furcsa az benne, hogy enyhe fékezésnél vagy balkanyarnál teljesen megszűnik, jobbkanyarnál viszont erősödik.
Száraz aszfalton teljes csend.
Foglalkozzam vele, vagy felejtős?
Suzuki-motor:
Nekem 140-nél (ez a hivatalos végseb.) forog ~5000-et (1.3 16V), ennyivel szoktam autópályázni (hacsak nincs nagypapás autókázhatnékom, mint ma), nem érzem, hogy betegeskedne.
Viszont az ugyanezen motor 8V-s változatához képest (volt már 2 ilyenem) eszi az olajat, de ez állítólag minden 16 szelepesre igaz...
Nálunk a cégnél volt egy 1.3-as swift.Ez a kocsi 0!!!km-től kezdve padlógázon volt hajtva autópáján.Szinte mindig 160-al mentünk vele.120-nál forgott 3000-et,asszem 160-nál 4500-5000 között.220.000 km-t nyomtunk bele.Az olajat soha nem ette jelentősen.160.000-nál letört a 4-es henger dugójának a szoknyája.Ki lett cserélve a dugó,és azon kivül semmi baja nem volt.220.000-nél még alig evett olajat(el lett adva).Persze rendszeresen szervizelve volt.
Akárhogy is szidják a suzukit,a motorja az árához képest kitünő.
Biztos hogy nincsen 4. fokozat? :)
Ez tényleg sokat pörög...
Ha nekem ilyen autóm lenne, és sokáig szeretném használni, nem mennék tartósan 100 fölött.
Néha meghajtanám (pl. előzés), aztán vissza 100.
Azt az 1-1,5 litert hol nyomta ki? Mert ha szemmel látható, akkor orvosolható...
Mellesleg olyan motor nincen, ami tartós ~5000 fordulatnál ne csipegetné az olajat...csak a mesékben.
Nekem anno az 1.0-s Swiftem igaz 90-100-as tempoval 3 szemellyel nem érte el az 5 L-es fogyasztás!
A tieddel valami bibi lehet mert szvsz az olajfogyasztás is rengeteg ....
max ford szám... Egyszer kipróbáltam a végsebességét, hozzávetőlegesen (eléggé pontos az órája, mértem) 159-et ment, akkor szerintem lekorlátozott. Na akkor mennyit foroghatott... :(
Ha így nézem akkor a 120 nem korlátozás közeli. Ha viszont a 4700-as fordulatot nézem, hát az már eléggé kemény... Épp ezért is kérem a véleményeteket.