Végre elkészültem az áprilisi közös babával. :) Elnézést, hogy ilyen sokat csúsztam vele...:$ Remélem a képen nem látszik, hogy milyen nyögvenyelősen hoztam össze. :)
A következő közössel kapcsolatban inkább nem ígérek semmit, így legalább nem lesz lelkiismeretfurdalásom, hogy nem készülök el vele. Ha meg mégis sikerül, annak örülni fogok.
Később jövök mutatok még egy babát, csak még fényképeznem kell.
Legutóbb - ugyan ez nem waldorf - csak nemes egyszerűséggel hurkababának hivom. (Egyetlen tömlőből alakul ki az egész, ide-odaöltögetéssel) Szóval Marabuval festettem neki szemet. Most az ápiszban féláron adják, igy 700 Ft körül van.
Mázlista. :) Már azóta a turiba vettem egy porcelán fejű, nagyon helyes pofijú, piszokul lepukkant bohócot. Udvaroltam ezerrel, mégsem adtál el a tartót vele, ebben a turiban sem.
Mivel teste nincs, csak egy nagyméretű téglalap, most vagy teljes testet csinálok vagy tartót veszek hozzá :(((
Hol van az a nálatok? (Ha titok akkor priviben légyszives.) Szivesen vennék akár szép arcú rozzant babát is, mert megtetszett ez a műemlék felújítás babamódra. :))
Kérdésem lenne...a babák arcát, gondolok itt főleg a waldorfokra, ami elég terebélyes :-)), szóval azt ti milyen tűvel hímezitek, érdekelne a méretére, a nagyobb méretű babavarrótűt használjátok vagy ehhez már hímzőtű a praktikusabb? És ha tudtok valami más alternatívát, például a festést, ahhoz melyik fajta lenne jobb?
Én ismerek a városban egy hölgyet, aki babákat gyűjt és nagyon tervezi, hogy a háza mellett külön kis múzeumot épít nekik, mert a házban már alig férnek tőlük:-).
Ha végképp nem tudod jó helyre juttatni őket, írj a mélcímemre, és összehozlak vele (Pilisvörösváron).
Ha sürgősen szükséged van rá, holnap tudok postázni egy hármas csomagot. 9 cm, sárgaréz fokú. Pár napja vettem, de még nem jutottam a babám fejéhez. És tudok venni magamnak, nincs messz a bolt.
Zöldtengerszem nagyon köszönöm,hogy ajánlod magad!!!!!!! De most,hogy IOkaste (köszönöm szépen!) felnyitotta szemeim,rendelek mert innen anyag is kell. Nem is értem,hogy a tűre miért nem találtam rá eddig!
Én tudnék ..., mennyire sürgős ? Mert van ugyan nekem itthon egy amit elküldhetek , de vennem kell egy másik lánynak is ...Szóval fogok menni nemsoká a boltba , akkor vehetek neked is ...Igazából kéthetente a bolt házhoz jön amikor megyek a kézimunkakörbe , az egyik lány akinek boltja van szokott jönni oda is , de az csak 1.5 hét múlva lesz ...
Írj mailt a címeddel , és akkor küldöm vagy most , vagy két héten belül , jóóó ?
Hát megvolt az unokám szülinapja , de a fiúbabát nem tudtam elkészíteni időre , mert a csütörtököt , amit rászántam volna nem tudtam kihasználni ,mert nem működött a nyomtató , és így nem volt szabásmintám ... Azért nem adtam fel , jövő héten megcsinálom ! :-)))
Szarvasmici !
Szívből gratulálok , megérdemelten győztél !
És akkor egy kép a szülinapos 1 éves kisunokámról Leventéről , meg az anyukájáról , aki segített elfújni a gyertyát ...:-)))
Sajna, árakat enm tudok,mert amihez nekem kell, ahhoz én valódi üvegszemeket használok, amit (nagyon olcsón!!) egy pesti üvegestől veszek. (A honlapunkon fentvan az elérhetősége.)