A legjobb alom szerintem ,amikor nem almodsz egyaltalan,mert akkor csak alszol.Es amikor felebredsz akkor ki vagy pihenve.En ezt tapasztaltam /es meg nem is irtam koteteket rolla/haha.
Jung- al en sok idot "pazaroltam" sokszor gondolgodom azon,hogy menyi ember oszeir tonnakat es semmi sem marad meg belole.-------mert hianyzik a gyakorlati oldala./szerintem/
Erdemes elolvasni a konyvet,de figyelmeztetlek ha nincs gyakorlati tapasztalatod arrol amit ir,akkor csak pazarolni fogod az idodet vele.Nomeg a pinzedet.
The Second Coming of Christ: The Resurrection of the Christ Within You (2 Volume Set) by Paramahansa Yogananda (Hardcover - September 2004)
Books: See all 173 items
<!--
function amz_js_WriteRatingsLink(){
document.write("");
document.write("(");
if (bulbimg){
document.write("");
}
document.write("" + whyLinkText + ")" + trailingParen); document.write("");
}
var bulbimg = "";
var tooltip = "Click to rate this item.";
var whyWindowUrl = "/exec/obidos/tg/stores/recs/rate-this-asin/-/0876125550/rate/ref=pd_rate_lk_rate_search/103-6744283-0991034";
var whyLinkText = "Rate this item";
var trailingParen = "";
amz_js_WriteRatingsLink()
//-->
(Rate this item)
Paramhansza Jógánanda Egy jógi önéletrajza 3690 Ft 576 oldal 135*205 mm Puha ISBN: 963 528 729 1 megjelenés: 2003-11-25 Olvasson bele!
Jogándanda önéletrajza hézagpótló a jóga-irodalomban. Első ízben fordult elő, hogy egy valódi hindu jógi megírta életét a nyugati olvasók számára. Kevés ilyen tisztán fogalmazott, túlzásoktól mentes, és az európai elme számára is követhető írás jelent meg a világon a jógáról. .........A nyugati életéről szóló fejezetek közé Jogánanda beiktat egy megemlékezést nagy nyugati barátjáról, Luther Burbankról, s arról is beszámol, miként kereste fel 1935-ben, Bajorországban Therese Neumannt, a stigmáktól vérző különös katolikus szentet.
ez a stigmáktól vérző katolikus szent
szerinted emészthető??
naggyon távol áll tőlem...
ezzel persze nem óhajtom a számomra ismeretlen szerző érdemeit csorbítani
Mielott elhagyta testet ,irt ket vaskos konyvet amiben megmagyarazza a biblia tanitasait ,ha viszaolvasol az aldas utjai tapicban ott irtam egy par idezetet Cibetnek hogy forditsa ,de things went sour.
Egy kicsit olvastam a bibliat,en a Yogananda magyarazatat kedvelem,mert allitolag Jezus iratta vele ,es azt mondjak,hogy Jezus az egy nagy Yogis volt .Mozesrol meg ne is beszelve.