Mindegyik láncosnál hallod, hogy az. Az természetes. Nem is jellemző ez a jellegű hiba, viszont meglepett, hogy hallottál több ilyen esetről annál a típusnál. Hmmm...
Lehet, hogy fújolás lesz, de alapjáraton az autó mellet állva, kívülről én a dízel cee'den is hallom a láncot. Pedig új. De én is hallottam már lánc cserét az általad említett autókon, de azt lehet mondani, hogy nem jellemző amennyire én tudom.
Ha rám hallgatsz, kevertess körömlakkot. Gyári színkód alapján festékboltban két inggombbért és négy kagylóhéjért tökéleteset kevernek neked. Akár címet is tudok hozzá.
Lesz Cee'd-hez javítószín? Van egy csúnya karist, ami szerintem aligha polírozható, bár még nem adtam fel, meg hát a későbbi kavicsokra is fel kell készülni... amúgy egy kötsög Tesco-rallis horpasztott is egy keveset, szerencsére akkor már ugyanazon az ajtón, ahol a korábbi karist van... :(
Ebben egyetértek veled. Csak nem szabad kizárni. Nekem egy japán gyártású Almera-m volt. A szervízes vájt fülü volt, a vevő nem. Egyébként tényleg lehetett hallani egy plusz morgás szerü hangot. Azt is hozzá kell tenni, hogy a 164.000 km-ből kb. 120.000-et pályán raktam bele többnyire 150-160-nal, és neki ott már 5000-nél járt a fordulata. Lehet, hogy ez volt az oka.
...és ha minden úgy alakul, ahogy jelen pillanatban tervezem, akkor aktív látogató leszek. Igen erősen szemezek ui. egy prokee proceeddel, mármint leendő tulajként.