Igen, lehet. Ha elolvasod akb. 3 hozzászólással lejjebb olvasható linket, akkor azt letöltöd, majd a készülék Infinity nevű mappájába a linken található fájlt kitömöríted. Ez után az ott található igo.exe nevű fájlt átnevezed infinity.exe-re, egy újraindítás (alul, Reset gomb a stylussal megnyom), katt a zászlóra, és jó utat!
Írtam Neked a BlueDragonWarez fórumán erről. Az a kapcsoló idióta módon kapott ON/OFF nevet, nem arra szolgál, hogy ki-be kapcsold a készüléket!!! Az az ún. Hard Reset, vagyis mindent alapba tesz, olyan, mintha "szűzzé" varázsolná a készüléket. Amint az említett fórumban is írtam Neked, a készülék oldalán lévő gomb NEM a kijelzőt kapcsolja le csupán, mert amikor visszakapcsolod vele a készüléket, nem tudja, hol van. (Ha csak a kijelzőt kapcsolná ki, ahogy Te gondolod, akkor bekapcsolás után AZONNAL tudnia kellene, hol van. Ehhez képest - vételi adottságoktól függően - akár több perc is eltelik, mire a szükséges számú holdat megtalálja, beazonosítja a helyét, és kirakja a térképre a koordinátáidat.) Tehát a probléma NEM a kapcsoló által elért funkcióban, hanem a kapcsoló ELNEVEZÉSÉBEN (!!!!) van!
Sziasztok! AIRIS T920-asom van, és az a gondom, hogy minden bekapcsoláskor (alul on-off kapcsoló) újra be kell állítanom a nyelvet és az időt rajta, mert elfelejti. Az op.rendszer spanyol, az még annyira nem is zavarna, hanem hogy az AIRIS gyári menüje helyett nem tudok mást berakni (pl.:egy menüt IGO + beáll. ikonnal). Kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már valaki ezzel a problémával, illetve volna-e hozzá olyan ROM, vagy valami útmutatás, amivel el lehetne ezt a szép gyári menüt felejteni? (Ha már korábban volt, akkor elnézést).
A legfrissebb Magyarország-térkép - amennyire én tudom - a 2007. 10. havi. Innen le tudod tölteni: www.frankye.tar.hu/hungary_200710_071204.fbl Pár perc, és fent lesz! Ennél frissebb magyar térkép legjobb tudomásom szerint még nincs. Ez sem tökéletes, mert azóta volt pár változás, ami ebben nincs benne, de azért elég jó. Az egyirányú utcákkal, meg az alkalmazható sebességekkel azért vigyázz, ne mindig higgy neki, mert a múltkor az Üteg utcánál engem is be akart vinni az egyirányúba, persze forgalommal szemben!
Lehet, hogy már sokszor volt róla szó, de az Igo 2006 pluszhoz képtelenség térképfrissítést beszerezni? Nincs is? Persze amolyan illegális, nem pénzé hanem ingyé...
Mert rengeteg hiba van a 1,5 éves térképen, és már sokszor unom, hogy mindennek 3-4szer is utána kell néznem, mielőtt átadnám magam a gps uralmának... sajnos nem egyszer faragtam már rá, hogy nem tudott házszámokat, és ragaszkodott az egyirányú útjaihoz.
Rendben, akkor felpakolom, amint tudom, aztáén priviben megy a link! (Azért nem nyilvánosan, mert akkor kibökik, és hamar letöröltetik a szolgáltatóval! Sajnos, mostanság nagyon rámentek erre... :-((( )
Nem tudom, mit értesz pontosan az "iGO plus" alatt... Nekem az iGO 2006+ van fent, a Risk féle skinnel, és az nagyon bejön. Az iGO8-ról azt gondolom, megvárom, amíg kijön a végleges verzió, a demoval nem kínlódok. (Azon kívül szerintem egy csomó új, de felesleges funkció van benne, mint a terep 3D ábrázolás, meg a 3D épületek... Ha a PDA/PNA kijelzőjét nézem, akkor nem látom az utat (az épületet főleg!), ha meg a külső környezetet figyelem, minek a kijelzőre a 3D Parlament?) A kérdésedre válaszolva: Szerintem nem megfelelő (törésű) variációt tettél fel. Ha gondolod, felteszem valahova az enyémet, és elküldöm a linket.
Szia! Az iGO 2006-os felmegy rá használtam is az tuti sokkal jobb sőt az iGO8-at is használom az is frankó,de az iGO plussz-t nem tudom rárakni felteszi,de nem indul.Mi lehet a baj szerinted? Köszi a segítséget!
Sajnos a verziószámot én sem tudom, így kaptam "készletben" a cab fájlban. A hibák, hiányzó pontok a magyarítás miatt hiányoznak, sajnos nem lett tökéletes, de használható...
Valaki megmondaná hogy a speedcam-ra a figyelmeztető hangokat (HU_F_audio és HU_M_audio) Airis T920-nál melyik mappába kell másolni?Miomap van rajta. Előre is köszönöm!
Szevasztok! Frankyeinsteinhez lenne kérdésem! Az oldalad útmutatása alapján sikerült az AIRISRussát feltennem. Kérdésem a pack milyen verziójú Russát tartalmaz? Az about ill térkép adatok menűre kattintva nem ír ki semmit. A settings menű legalsó kalapácsos/villáskulcsos ikonjára kattinva szintén semmi!!! Szürke ablak "ok", "x" bezár gombokkal (semmi beállítási lehetőség!) Ez szándékos, vagy valami bug?
Nos a hibaüzenet szerint nem találja a Russa-t, vagy egyik fájlját. Valami nem a megfelelő helyre került, vagy nem került fel a kütyüre. A két dll fájl hol van? Elvben a Win mappában a helyük. A Russa nálam a kártyára van feltéve, önálló mappában. Töltsd le a honlapomról a telepítő cab-ot, és azt tedd fel, azzal nem lesz gondod. A cím: http://www.frankye.tar.hu/frankyepna.htm Sok sikert!
Csak annyi a gond, hogy ez még csak demo 8-as verzió! Várd meg, amíg kijön a végleges, azt tedd fel, ha már ukrán/orosz barátaink megtörték, mint Mátyás a jeget... :-)))) Addig ezzel sz...akodni tök felesleges! >:SSS