Gyurcsány „öregecskedő” eszmefuttatásában egy önmagát leplezni sem kívánó erkölcsi nihil szólalt meg, amely nyíltan vallja, hogy az ember nem több árunál. Ezzel az erkölcsi és szellemi felfogással nem okoz neki gondot az sem, hogy az illető zsebre vágjon üdülőtelepeket, rátenyereljen, mint Rákosi pajtásék, a vagyonra, amihez semmi köze sem volt. Igen, ez a beszéd teljes összhangban van a gyurcsányi „karrierrel” és „sikerrel”, a „naná hogy!”-gyal. Ez a gátlástalam törtető „őseredeti” szellemisége, akinek "üsd-vágd, nem apád, nem anyád" mindenki, aki útjába kerül és nem az ő anyagi gyarapodását szolgálja.
R.LÁszló - Hatvan /Jegyzet a BPTV “Magyarok világa” műsorában elhangzottakhoz/
Ez engem egyáltalán nem érdekel. Az a dolgom, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy feltétlenül olvassanak el téged.
Tudom, hogy kínos neked, de azért szánj rá kis időt és olvasd el, amit írtam. Talán még menthető vagy. (nem kell válaszolnod...) Gábor
"Szerintem a NSz a penz kezivezerlese alatt all. Fizetett hirdetesben leadnak olyat is, amivel nem ertenek egyet."
Nem mondod! Eddig az Orban-hivoktol mindig azt olvastam, hogy a NSz egy budos komcsi es hiteltelen lap, ami csak a partpropagandat nyomatja es elvbaratkent elkotelezett a komcsik mellett.
Gondolkodóba ejtettél !
Akko mi a fészkes fenéért megy hozzá sok fiatal nő matuzsálem korú férfiakho ???????
:O)
/merhogynema feszesidomaiért, az bisztos !/
Hogy te miket tudsz írni azokról, akiket valamiért nem szeretsz!
Valószínű, hogy a te kis tudatodban ez roppant szellemes: jól megadtam neki...
Remélem kiadod könyvalakban is ezeket a nagyszerű gondolataidat. Biztos megveszi minden rokonod és egy- két pártszervezet könyvtára is. Könyörgöm, alkoss, mert erőteljesen tágítod a látókörünket és egyre elégedettebbek vagyunk
a kontraszt miatt magunkkal.
Nem kellett volna bocsánatot kérnie Gyurcsány úrnak. Nem hibázott, nem tett semmit más kárára. Adta önmagát, azt az önmagát, akiből a koalició Magyarország miniszterelnökét kreálja. Mint legalkalmasabb tagját. Erre varrj gombot! Gábor
Csak udvariasan: egyetlen tartalmat hordozó mondatod sincs.. Sajnállak, mert még azt is hiszed, hogy van humorod. Nem vesztegetek rád több mondatot,mert csak a politikai másként gondolkodót látod; a szövegértésed pedig a válaszaidból ítélve alsótagozatos. Hidd el nem zavar amit rólam írsz. Öregedj és butulj tovább. Gábor
Sajnálatosnak tartom, hogy ebben az országban, ahol a nőpolitikusok aránya talán egész Európában a legkisebb, csak a politikikához kötődő nőszervezetek szólaltak föl. Gyurcsány kijelentése sért minden nőt , "öregecskét, fiatalocskát", sérti a férfiakat, akik szeretik és tisztelik a nőket, mindezt pártszimpátiától függetlenül .
Szerintem a NSz a penz kezivezerlese alatt all. Fizetett hirdetesben leadnak olyat is, amivel nem ertenek egyet. (Azt is el tudom kepzelni, hogy felhivtak a szervezet vezetojet, aki megerositette, hogy ok ilyen hirdetest nem adtak fel, mire kitalaltak, hogy jo, akkor bezsebelik a penzt Orbanektol, a vezeto meg masnap tiltakozik, igy duplan jol jarnak. :))
úgy látszik, tényleg létezik ez az vangélikus nőszervezet, ráadásul a vezetője teljesen normális gondolkodású; biztosan a hegedősök éltek vissza a szervezet nevével; a sok itt fröcsögőt meg ne zavarja ennek a normális nőnek a tiltakozása, hogy ők nem csatlakoztak a fizetett hirdetéshez, és nem is értenek egyet vele, fröcsögjenek csak tovább nyugodtan
Nono! Gyurcsány kőbunkó volt, ez tény, ráadásul úgy javított, hogy ami elmegy szűkebb baráti körben, az nem hangozhat el egy politikus szájából (nem pontos idézet). Özv. Biterával előző hozzászólásával egyébként bajtársiasan egyetértek.
A lecseréltek öregecske szomorúságát érzem a hangodban. :))
Figyelj csak, a gyurcsányi szöveg egy bántó ostobaság volt. Elhangzott, elnézést kért.
Viszont nem emléxem, hogy a Kövér (Ezredévi ősbunkók Egylete), vagy az Orbán (Petyhüdt Diktátorok Csodaszarvas Köre) mikor kért tőlem valamiért is elnézést.
Sejtettem: magyar idősödő asszonyok jól körülírható csoportja (a továbbiakban: orbán hárem) fideszes megrendelésre bérfelháborodik. Az orbán hárem helyesebben tenné ha felhagyna az orbánhoz fűződő szexuális ábrándok kergetésével, és a jövőben olyan ügyeket támogatna, mint a beteg gyermek ügye, vagy mint az idős gondozás ügye.
A mai Nepszabadsagban a minapi fizetett hirdetest "allitolag alairo" egyik szervezet vezetoje elhatar olja magat a fizetett hirdetestol, mondvan ok nem irtak azt ala. Mi tobb, erteken kezeli az egeszet, kijelentve, hogy Gyurcsany ironikus megjegyzese ugyan esetlen volt, es raadasul szovegkornyezetbol kiemelve magyaraznak bele olyasmit, ami nem is volt benne soha. Nos hat errol ennyit!