Keresés

Részletes keresés

angyalhentes Creative Commons License 2004.09.17 0 0 372
Walt Whitmannek meg a mozdonyrol is a szex jutott eszebe, nem hinnem, hogy az o velemenye lenne a mervado ebben a kerdesben :)) Bar Gyurcsanye se.
Előzmény: Törölt nick (364)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.17 0 0 371

Igen vicc akart lenni...

Persze némi kritikai éllel a balosok felé...

Egyébként egy primitív tolvajtól miért lenne beszarva a jobboldal.

Vagy el is fog vitetni embereket?? (Apró hagyomány)

pengefal Creative Commons License 2004.09.17 0 0 370

de bevagytok sz@rva tőle

Előzmény: Törölt nick (367)
Powersystem Creative Commons License 2004.09.17 0 0 368
Ez most vicc akart lenni?
Előzmény: Törölt nick (367)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.17 0 0 367

2005 március 15.

Gyurcsány Ferenc fellép az emelvényre majd szellent egy hatalmasat.

Az ünnepségre összegyűlt tömeg döbbenten figyel.

Később újságírók kérdésére Gyurcsány a következőt válaszolja:

"Hibáztam.Tudnom kellett volna, hogy ami otthon szűk családi körben természetes,

az ennyi ember előtt nem illő."

A jobboldali fórumozók gunyoros megjegyzéseire a következő balos válaszok születnek.

"Na és?"

Orbán Viktort is hallotta egyszer valaki szellenteni..."

"Orbán Viktor egy sunyi alak, mert ő is fingik, csak ő halkan. Viszont Gyurcsány egy őszinte ember..."

"Orbánbányák"

"Képmutatóak vagytok, hisz ti is szoktatok ..."

soltika Creative Commons License 2004.09.17 0 0 366

Hi, megint bebuktak a szélhámos fijugok, némi hamisítással ?

Ez a nőegylet még nem szólította fel a Deutsch Tompikát, hasonló bocsánatkérésre(1 feleség + 2barátné=3gyerek) ?

Avagy a mi kutyánk mélykereszténykonzervatív kölkének szabad a paráználkodás bűnébe esni ? 

Előzmény: mibi (342)
kod4vgt Creative Commons License 2004.09.17 0 0 363
Gyurcsány és az ő foga fehére

Gyurcsány „öregecskedő” eszmefuttatásában  egy önmagát leplezni
sem kívánó erkölcsi nihil szólalt meg, amely nyíltan vallja, hogy az
ember nem több árunál. Ezzel az erkölcsi és szellemi felfogással nem
okoz neki gondot az sem, hogy az illető zsebre vágjon üdülőtelepeket,
rátenyereljen, mint Rákosi pajtásék, a vagyonra, amihez semmi köze
sem volt. Igen, ez a beszéd teljes összhangban van a
gyurcsányi
„karrierrel” és „sikerrel”, a „naná hogy!”-gyal. Ez a
gátlástalam törtető „őseredeti” szellemisége, akinek "üsd-vágd, nem
apád, nem anyád" mindenki, aki útjába kerül és nem az ő anyagi
gyarapodását szolgálja.

R.LÁszló   - Hatvan           /Jegyzet a BPTV “Magyarok világa” műsorában elhangzottakhoz/

Előzmény: malaclopo (349)
Luby Creative Commons License 2004.09.16 0 0 362
Ez engem egyáltalán nem érdekel. Az a dolgom, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy feltétlenül olvassanak el téged. Tudom, hogy kínos neked, de azért szánj rá kis időt és olvasd el, amit írtam. Talán még menthető vagy. (nem kell válaszolnod...) Gábor
Előzmény: özv. Bitera Sándor (361)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2004.09.16 0 0 361

Lubykám, ha jól emlékszem kb. két éve történt, hogy lecseréltelek.

A magam részéről fenntartanám a status quo-t.

Előzmény: Luby (357)
angyalhentes Creative Commons License 2004.09.16 0 0 360
Az altalam vazolt forgatokonyv szerint azert a szocik is jol jartak az esettel :)
Előzmény: mibi (359)
mibi Creative Commons License 2004.09.16 0 0 359
"Szerintem a NSz a penz kezivezerlese alatt all. Fizetett hirdetesben leadnak olyat is, amivel nem ertenek egyet."

Nem mondod! Eddig az Orban-hivoktol mindig azt olvastam, hogy a NSz egy budos komcsi es hiteltelen lap, ami csak a partpropagandat nyomatja es elvbaratkent elkotelezett a komcsik mellett.
Előzmény: angyalhentes (354)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.16 0 0 358
Gondolkodóba ejtettél !
Akko mi a fészkes fenéért megy hozzá sok fiatal nő matuzsálem korú férfiakho ???????
:O)
/merhogynema feszesidomaiért, az bisztos !/
Előzmény: Don Alfonso (330)
Luby Creative Commons License 2004.09.16 0 0 357
Hogy te miket tudsz írni azokról, akiket valamiért nem szeretsz! Valószínű, hogy a te kis tudatodban ez roppant szellemes: jól megadtam neki... Remélem kiadod könyvalakban is ezeket a nagyszerű gondolataidat. Biztos megveszi minden rokonod és egy- két pártszervezet könyvtára is. Könyörgöm, alkoss, mert erőteljesen tágítod a látókörünket és egyre elégedettebbek vagyunk a kontraszt miatt magunkkal. Nem kellett volna bocsánatot kérnie Gyurcsány úrnak. Nem hibázott, nem tett semmit más kárára. Adta önmagát, azt az önmagát, akiből a koalició Magyarország miniszterelnökét kreálja. Mint legalkalmasabb tagját. Erre varrj gombot! Gábor
Előzmény: özv. Bitera Sándor (345)
Luby Creative Commons License 2004.09.16 0 0 356
Csak udvariasan: egyetlen tartalmat hordozó mondatod sincs.. Sajnállak, mert még azt is hiszed, hogy van humorod. Nem vesztegetek rád több mondatot,mert csak a politikai másként gondolkodót látod; a szövegértésed pedig a válaszaidból ítélve alsótagozatos. Hidd el nem zavar amit rólam írsz. Öregedj és butulj tovább. Gábor
Előzmény: Derek (337)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.16 0 0 355
Sajnálatosnak tartom, hogy ebben az országban, ahol a nőpolitikusok aránya talán egész Európában a legkisebb, csak a politikikához kötődő nőszervezetek szólaltak föl. Gyurcsány kijelentése sért minden nőt , "öregecskét, fiatalocskát", sérti a férfiakat, akik szeretik és tisztelik a nőket, mindezt pártszimpátiától függetlenül .
Előzmény: malaclopo (349)
angyalhentes Creative Commons License 2004.09.16 0 0 354
Szerintem a NSz a penz kezivezerlese alatt all. Fizetett hirdetesben leadnak olyat is, amivel nem ertenek egyet. (Azt is el tudom kepzelni, hogy felhivtak a szervezet vezetojet, aki megerositette, hogy ok ilyen hirdetest nem adtak fel, mire kitalaltak, hogy jo, akkor bezsebelik a penzt Orbanektol, a vezeto meg masnap tiltakozik, igy duplan jol jarnak. :))
Előzmény: Wic (348)
ecinereb Creative Commons License 2004.09.16 0 0 353
Erre spec én is emlékszem. Amikor felhoztam, kioktattak, hogy á, a FIDESZ prominensei nem mondtak ilyet.
Előzmény: özv. Bitera Sándor (351)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2004.09.16 0 0 352

Köszönöm egyetértést a bajtársak nevében is.

:o))

Előzmény: Törölt nick (347)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2004.09.16 0 0 351

Én meg emlékszem arra, amikor az orbán egy másik Magyarországról, meg a nemzet kötelékéből kihullottakról sámliszónokolt.

Előzmény: Törölt nick (346)
Ariel Creative Commons License 2004.09.16 0 0 350
veget kell vetni az osztrak vircsaftnak.. höhö...
Előzmény: Törölt nick (346)
malaclopo Creative Commons License 2004.09.16 0 0 349
úgy látszik, tényleg létezik ez az vangélikus nőszervezet, ráadásul a vezetője teljesen normális gondolkodású; biztosan a hegedősök éltek vissza a szervezet nevével; a sok itt fröcsögőt meg ne zavarja ennek a normális nőnek a tiltakozása, hogy ők nem csatlakoztak a fizetett hirdetéshez, és nem is értenek egyet vele, fröcsögjenek csak tovább nyugodtan
Wic Creative Commons License 2004.09.16 0 0 348

úgyláccik, már a Népszabadság is Orbán kézivezérlése alatt áll, ha ilyen hirdetést leadnak....

szerencse, hogy ezt a diktátort eltávolították a hatalomból, ki tudja, miket tenne, ha még mindig ő lenne az ország vezetője....

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.16 0 0 347
Nono! Gyurcsány kőbunkó volt, ez tény, ráadásul úgy javított, hogy ami elmegy szűkebb baráti körben, az nem hangozhat el egy politikus szájából (nem pontos idézet). Özv. Biterával előző hozzászólásával egyébként bajtársiasan egyetértek.
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.16 0 0 346
Orbán gondolom azért nem, mert ő ilyen primitív szöveget nem engedett emg magának.....
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2004.09.16 0 0 345

A lecseréltek öregecske szomorúságát érzem a hangodban. :))

Figyelj csak, a gyurcsányi szöveg egy bántó ostobaság volt. Elhangzott, elnézést kért.

Viszont nem emléxem, hogy a Kövér (Ezredévi ősbunkók Egylete), vagy az Orbán (Petyhüdt Diktátorok Csodaszarvas Köre) mikor kért tőlem valamiért is elnézést.

:o))

Előzmény: Törölt nick (344)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.16 0 0 344

A téma valóban túl van ragozva..

A jobb érzésű emberek többségének az jut eszébe , hogy ez a Lopcsány egy primitív

ember és túllép a dolgon.

Ilyen megjegyzést egy úriember nyyilvánosság előtt egyszerűen nem tesz.

Egy tuskó viszont a kocsmába néhány sör után esetleg....

Gyurcsányt tegyétek be a megfelelő halmazba!

De jó lenne tudni , hogy mit írnának ide a balos elvtársak, ha Orbán engedett volna meg magának egy ilyen primitív  szöveget...

özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2004.09.16 0 0 343

Sejtettem: magyar idősödő asszonyok jól körülírható csoportja (a továbbiakban: orbán hárem) fideszes megrendelésre bérfelháborodik. Az orbán hárem helyesebben tenné ha felhagyna az orbánhoz fűződő szexuális ábrándok kergetésével, és a jövőben olyan ügyeket támogatna, mint a beteg gyermek ügye, vagy mint az idős gondozás ügye.

mibi Creative Commons License 2004.09.16 0 0 342
A mai Nepszabadsagban a minapi fizetett hirdetest "allitolag alairo" egyik szervezet vezetoje elhatar olja magat a fizetett hirdetestol, mondvan ok nem irtak azt ala. Mi tobb, erteken kezeli az egeszet, kijelentve, hogy Gyurcsany ironikus megjegyzese ugyan esetlen volt, es raadasul szovegkornyezetbol kiemelve magyaraznak bele olyasmit, ami nem is volt benne soha. Nos hat errol ennyit!
gunyoros Creative Commons License 2004.09.15 0 0 341

"A bocsánatkérés speciel megtörtént."

Pontosan!

"A bocsánatkérés speciel megtörtént."

Akkó miről is beszélünk?

Flusztrált nőimitátorok egyesületeinek jajongásáról.

Demokrácia központ, ala Lendvai utca jóváhagyásával.

Tehát csak nyálverés.

Semmi több.

Egyébként ezek az úgymond "nő" egyletek valami gusztusosabbat is összehozhattak volna.

Ugyanis az egész szöveg hímsoviniszta blablaty. "Hol a helyüknek a nőknek" címmel.

Ennél talán többre is képesek................

Előzmény: Fine Tune (339)
angyalhentes Creative Commons License 2004.09.15 0 0 340
Addig jo az MSZP-nek, amig ugy latjak. :)
Előzmény: Fine Tune (339)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!