Kelet-Közép-Európai Idő szerint Magyarországon, Budapesten nem sokkal este tíz óra előtt fejeződött be a miniszterelnök és a legnagyobb ellenzéki párt miniszterelnökjelöltjének televíziós vitája. Ahogy látom, a Politika fórumban most nagyban megy a vita értékelése és a topichalmozás. Nem tudom, lehet, ezért a lassulás, a rendszertúlterheltség. :)
Tökjók a headline-ok, de ne hamarkodjuk el a dolgot, különösen most, hogy alig férek a Felülethez, mert, bár nem néztem át, nagy lehet a tülekedés a Politikán. :))))
randevú a párhuzamossal.
mélyenszánt az eke
mitôl megy a villamos - ezt félreértenék, de sebaj
ozageniáda
este a gépkezelônél
szocsi-telep
szigetelôk szabad csapata
ami a nagybetűket illeti: elôbb azt vettem észre magamon, hogy elfelejtgetem ôket. aztán azt, hogy megakasztanak a gépelésben. aztán, hogy nem kellenek.
valójában a gázgéza akkor lenne, ha írásjeleket sem használnék.
Na efféle versekkel traktál mostanában a trendy Béla bácsi (persze csak hiszi magáról, hogy trendy, pedig csak annyit tesz, hogy alkalmazkodik a körülményekhez, mint egy, hö, hogyismondjam, mint egy jól táplált homeosztázis.)
Hát képzeljétek el!
Ps: persze baromira nem válaszolok a méljeire, innen a szomszédból. Amikor eccer találkoztunk a szemétlerakónál, rám kacsintotott: ez a jelentette azt, küldött nekem mélt. Ekkor: elfojtott sóhaj bennem: ojh.
Egy viszonylag ritka indiai tea, Darjeelingtől nem messze termesztik, Sikkim tartományban. Nem túlzottan fermentált, de mindenképpen fekete tea. Véletlenül bukkantam rá, amikor már untam az ismertebb teákat.
Fene úri belem van, az hétszentség. :)
Nem szalonnázom a teával. Mostanában inkább a Sikkim Temi a kedvencem és az arisztokratikusan szertartásos teázás. Majd még kell egy főkomornyik, aki szervíroz, meg a kastélyom, ahol a könyvtárba kérhetem a teámat. De alakul. :)
Bevágott minket a gyepmester a menhelyre? Mindegy, csont csak lesz, oszt rágjuk mint eddig.
De nem vagyok hajlandó megszaglászni senki hátsó fertályát. Ha kötelező lesz, átigazolok a tengerimalacok nemzeti tagozatához /kukoricadisznó/. :)