Keresés

Részletes keresés

szőlő Creative Commons License 2000.05.26 0 0 27
Ja és üdv az újaknak!:o))

/bocs...késő van: tudtok....;o) *pirulok*/

Előzmény: szőlő (26)
szőlő Creative Commons License 2000.05.26 0 0 26
Sziasztok!!!

Előszőr is nagyon sok boldog szülinapot Tündinek!!!

2.x Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, a kifogásokat hagynám.

Tilia: azért ne vidd túlzásba!!!;oDD

A Feri-s témához. Ő ilyen. De mit szólnátok, ha szerveznénk egy jó kis tábort magunknak (meg persze az együttesnek, ha benne vannak) nyárra és elfelejtenénk a viszájokat!;o)
/Én személyszerint egy sátortábor híve lennék, v.mikor júli 2. felében, v. az után...:o)/
A 06. 03.-at én is támogatom, de akkor sürgősen el kéne kezdeni szervezni!

Ui.: ma volt egy szuperjóóóó buli az EuroCenter megnyitóbuliján!!! Sajnálom, hogy nem láttam ott senkit közületek, de azt hittem, ti biztos tuttok róla...

Na mára ennyi, mostantól gyakoribb leszek (...remélem!;o)).

szőlőcske

Giona Creative Commons License 2000.05.25 0 0 25
Négy indián, négy indián,
lesz eső vagy hiába vár :))) .

Azért Tárnokon inkább ne essen.

És boldog 16. szülinapot az én drága Hugikámnak
(Tünde).

Csóközön mindenkinek

Revenimus Creative Commons License 2000.05.25 0 0 24
On 25-May-2000 @ 10:10 Spellbound expressed himself by writing:

::::
Szvsz 1990 óta a legjobb együttes (bár a lemezborítókon ez áll : The Worst Group in Hungary) csupa nagybetükkel a REPUBLIC.

Amivel ezúton is tökéletesen egyetértek. :-)

És köszi a jókívánságot.

Ha valaki még nem tudná:

Magyarország legrosszabb együttese legközelebb május 28-án lesz látható, Dunaújvárosban egy koncert erejéig.
Ezután pedig június 3-án lehet majd őket észrevenni, mégpedig Tárnokon. Itt is valószínűleg azért lesznek, mert koncertet adnak. :-)

Előzmény: Spellbound (23)
Spellbound Creative Commons License 2000.05.25 0 0 23
Szvsz 1990 óta a legjobb együttes (bár a lemezborítókon ez áll : The Worst Group in Hungary) csupa nagybetükkel a REPUBLIC.

A R2000T-nak sok sikert kívánok

Revenimus Creative Commons License 2000.05.24 0 0 22
On 24-May-2000 @ 10:58 Giona expressed herself by writing:

Az emiljeimet a mailer daemon rendre visszadobja.

:-))) Ez egy nagyon gonosz mailer démon lehet.
Próbáltad a hotmail-es címemre is? Ha még nem, akkor ez esetleg segít:

Klikkelj ide

Na, jó napot mindenkinek.

Előzmény: Giona (21)
Giona Creative Commons License 2000.05.24 0 0 21
Drága Revenimus !!!

Az emiljeimet a mailer daemon rendre visszadobja.
Így nem tudom veled a gondolataimat megosztani.

Gina

Előzmény: Revenimus (20)
Revenimus Creative Commons License 2000.05.23 0 0 20
On 23-May-2000 @ 15:38 Giona expressed herself by writing:

Javaslatodat várom, te mit tennél ilyenkor.

Őőő, izé, tudod mit csinált a Kis Herceg, ha valamire nem kapott választ? Így van, feltette a kérdést akár ezerszer is. :-))

Whoa, deja vu. A Kis Herceggel mintha már példálóztam volna ma. ;-) Biztos formában vagyok.

Továbbá írod:

Én nem sok értelmét látom, hogy elküldjem neki.
Ez pusztán etikai kérdés lenne, előremozdító nem.

Whoa. Nagyon jól rátapintottál a kérdés lényegére. Ez etikai kérdés. Az etikai kérdések pedig igen fontosak. Na, ebbe most nem akarok belemenni, mert nagyon eltér ennek a topiknak a témájától, de: ha biztos vagy abban amit leírtál, akkor nem habozol elküldeni neki. ;-)

Előzmény: Giona (19)
Giona Creative Commons License 2000.05.23 0 0 19
Revenimus !!!

Tényleg bepöccentem rajta.
Ez van. Tudod, az ember egy darabig tűr
aztán robban.

Gondolod, hogy meg fogja védeni magát ?
Szeritnem vagy nem mond semmit, vagy csak magyarázkodni fog.

Úgy is lepereg róla minden, bármit mond neki az ember.

Nem tudnék vele értelmesen beszélni, mert már számtalanszor megpróbáltam, és mégsem sikerült.
Mindig elviccelte valamivel a dolgot.
Javaslatodat várom, te mit tennél ilyenkor.
Én nem sok értelmét látom, hogy elküldjem neki.
Ez pusztán etikai kérdés lenne, előremozdító nem.

Giona

4RESK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 18
Kedves Revenimus !

Ezt írod :

Támogatom a javaslatot, de csak akkor van értelme, ha a R2000T elnöke is ott van.

Természetesen én is így gondoltam. Ez így lenne korrekt.

Revenimus Creative Commons License 2000.05.23 0 0 17
On 23-May-2000 @ 11:07 4RESK expressed himself by writing:

Kitünö alkalom lehetne erre pl. Tárnok június 3-án. A távolság (Bp.-Tárnok -> kb. 20) nem lehet akadály, éppen ezért jó lenne, ha ott összetudna jönni a csapat.

Támogatom a javaslatot, de csak akkor van értelme, ha a R2000T elnöke is ott van.

Előzmény: 4RESK (15)
Revenimus Creative Commons License 2000.05.23 0 0 16
Húú, Giona te tényleg eléggé bepöccenhettél. :-)

Ezt írod:

Nos, ami igaz az igaz, Feri nem olvassa a fórumot, tehát joggal merül fel, hogy a háta mögött vádaskodom.

Sajnos igazat kell adnom neked. Amíg nem tud erről a hozzászólásodról, addig ez vádaskodás. Bár a vádaskodás olyan csúnya szó, ezért én ezt Third Party Law-nak nevezem, de ez most nem lényeges. :-)
Szóval javaslom, hogy ezt a hozzászólásodat nyomtasd ki és egy példányban juttasd el az érintett félnek, a Republic 2000 Társaság elnökének. Ez arra lesz jó, hogy megvédhesse magát. Amit esetleg szeretne is megtenni, mivelhogy itt a fórumon potenciálisan elég sok emberhez eljuthat ez a véleményed, ami számára hátrányos lehet.

Előzmény: Giona (13)
4RESK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 15
Kedves Republic rajongók....!

Nos a május 26-i balatonöszödi, egy zártkörü koncert lesz, az ottani kormányüdülöben, úgyhogy nem tudunk, tudok rajta részt venni.

Más.
Gi(o)na véleményével teljesen egyetértek, azonban azt gondolom, hogy erröl inkább egy taggyülés keretein belül kellene beszélni, hiszen nemcsak mi olvassuk a Fórum hasábjait.
Kitünö alkalom lehetne erre pl. Tárnok június 3-án. A távolság (Bp.-Tárnok -> kb. 20) nem lehet akadály, éppen ezért jó lenne, ha ott összetudna jönni a csapat.

(Fel van dobva a labda...)

Sziasztok

Giona Creative Commons License 2000.05.23 0 0 14
KEdveseim !!!

Az előzőből kimaradt valami nagyon fontos.

Én ezt nem azért írom, mert ÉN a FERI babárjaira akarok törni.

Szó nincs erről. Csak ezeket a tűrhetelen állapotokat szeretném megszüntetni.

Giona
-one of four indian-

Giona Creative Commons License 2000.05.23 0 0 13
Kedveseim !!!

Van egy kis gondom. Nem tudom ki, hogy van vele, de az biztos, hogy nem egyedül engem bosszant a dolog.

Hogy miről is van szó ?

Arról, hogy az elnökünk semmit de semmit nem tesz meg értünk.
Ha meg akarunk szervezni valamit, csak saját magunkra számíthatunk.
Álljon itt egy ékes példa. Tegnap nagy nehezen sikerült felhívnom őt.(akit saját bevallása szerint bármikor bármilyen gonddal felhívhatunk)
Gondoltam megkérdezem, mit tud a 26 - ai Balatonőszödi koncertről, merthogy a helyi szervek azt mondták, ők nem tudnak semmiről sem.
Erre ő azt mondta nekem, ő nem tudja, csak azt, hogy VALAMIKOR MÁJUSBAN LESZ OTT VALAMI.
És különben is MÉRT ŐT HÍVOGATJUK EZZEL, MIÉRT NEM A MANAGEMENTET ???

Hát mi ő, ha szabadna kérdeznem ? Nem az R2000T elnöke ????
A szórólapunkon rajta van, hogy koncertinfoért nyugodtan hívjuk. DE mit érünk vele, ha nem tud úgysem semmit.

A másik, mikor Csaba betegségéről kérdeztem :
- Mit tudsz Csabáról ?
- Milyen Csabáról ? (holott végig a Republicról beszélgettünk)
- Hát a Boros Csabáról, tudod, hogy beteg ?
- Mi baja ?
- Izomsorvadása van.
- És akkor most meg fog halni ? - kérdezte ő
- Nem nem - mondtam és csak vinnyogtam, mert nem tudtam elképzelni, hogy jutott ilyen baromság az eszébe.

No itt feladtam a beszélgetést. Elegem lett belőle.
Modtam neki, hogy szeretnénk a Csabának küldeni egy képeslapot, biztosan örülne neki.
Nem tudja e véletlenül a címét ?
Azt mondta, nézzük meg egy tárnoki telefonkönyvben.
Persze, hogy nincs benne, hiszen ezzel kezdtem.
Hogy valakiben ennyi realitásérzék ne legyen !!!
Komolyan felforrt az agyvizem, és mondjátok, hogy nincs igazam !!!

Azonkívül, amikor kérdeztem, hogy jön e a tárnoki koncertre, ami feltehetőleg a legnagyobb buli lesz júniusban, azt mondta, még nem tudja, de valószínű, hogy nem.

Hát ennyi. Ennyire érdekeljük őt. Ennyire foglalkozik a társasággal, a zenekarral.
Ha elvállalt valamit, azzal bizonyos "kötelezettségek" is járnak, és nem takarózhat folyton azzal, hogy sok gondja/dolga van. Azonkívül, amikor megkérdeztem, hogy u.m. tehermentesítés címén nem akarja e valakinek átadni a szórólapok készítését, kerek perec megmondta, hogy nem. Csak győzzük kivárni, úgy, mint azt, hogy kipostázza a nyári tervezetet, amit két hete ígérget.
(Mellesleg az r2000t@posta.net - en 2 hete lekérhető)

Kérdem én : szükségünk van nekünk erre ????

Nos, ami igaz az igaz, Feri nem olvassa a fórumot, tehát joggal merül fel, hogy a háta mögött vádaskodom.
De ne érjen ily méltatlanság engem.
Kijelentem itt, mindenki szeme láttára, hogy bármikor eléállok, és a szemébe merem ezeket mondani. Mégha tudom, hogy semmi értelme nincs is, mert akkora viziló, hogy minden lepereg róla.

Egy ideig azt gondoltam, hogy a kiépített kapcsolatai miatt szükségünk van rá. De rájöttem, hogy csak idő kérdése és ezeket mi is ki tudjuk a zenekarral építeni, csak akarni kell.

Ez után mindenki reagáljon saját belátása szerint.
Egy kicsit hosszú lett, de muszáj volt leírnom, mert elegem lett belőle a tegnapi beszélgetésünk után végleg.

Csóközön. Várom a véleményeket.

Giona Creative Commons License 2000.05.19 0 0 12
Kedveseim !!!

Egy mai újságban-melyet most nem kívánok megnevezni- megjelent egy cikk, ami némileg választ ad arra, hogy miért játszott ülve Csaba a piliscsabai koncerten (is).

Nem akarok senkit ijesztegetni, de a cikk szerint Csaba izomsorvadásban szenved.
Majdnem lebénult a bal oldala.
Szorgalmasan jár a kezelésekre, és az állapota már sokkal jobb.
De muszáj ülnie, mert nem bírja még annyi ideig tartani a gitárt.

Mindannyian bíznak abban, hogy előbb utóbb már a bárszéket is elfelejtheti és újra a régi Csaba fog nekünk játszani a koncerteken.

Hát kívánjunk neki mihamarabbi gyógyulást.

Giona Creative Commons License 2000.05.18 0 0 11
Kedveseim !!!

Köszönöm, hogy megköszöntétek, arra leszek kiváncsi, mi lesz majd, ha meg is látjátok.

Nekem kifejezhetetlenül jó érzés volt, amikor Cipő felmutatta a zászlót, és láttam a baráti körösök arcát. :))))

Én jókedvvel készitettem a zászlót, és remélem, hogy a jókedvünk és összetartásunk záloga lesz, mégha nem is mindenki gondolja igy.

Boldog vagyok, csak ez a lényeg :

Gina
-one of four indians-

Előzmény: Tilia (10)
Tilia Creative Commons License 2000.05.18 0 0 10
Giona!

Köszönjük, köszönjük! :-)))

Boldog szülinapot Tóth Zolinak (titkos legkedvencebbemnek!) !!!!

Még mindig hajtás van...

4RESK Creative Commons License 2000.05.18 0 0 9
Sziasztok !

Meg tudná valaki mondani, hogy mikor kezdödik, és hol lesz pontosan Balatonöszödön (sportpálya, müv. ház stb. ??) a május 26-i koncert ?

Elöre is köszi az info-t.

"Heiße Sommernacht, Leute in der Stadt..."

(Ezt csak a tegnapi, veszprémi éjszakai fülledt idö ihlette)

Revenimus Creative Commons License 2000.05.16 0 0 8
On 15-May-2000 @ 12:54 4RESK expressed himself by writing:

Gi(o)na feladta Cipönek a Republic 2000 Társaság zászlaját, amit az énekes megmutatott a közönségnek.

Hoppá-hoppá! Hopp-hopp-hopp!!!
:-)

Előzmény: 4RESK (7)
4RESK Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7
Kedves Republic rajongók, szimpatizánsok, társasági tagok és ... -a többit tudjátok !

Csak annyit tennék hozzá az elözö felszólaláshoz, hogy meglepö módon a zenekar eljátszott a megszokott számokon kívül három olyan dalt, amit egyébként ritkán szokott elöadni.

-Varázsolj a szívemmel
(a számot a közönség kérte, Cipö azt mondta a mikrofonba, hogy nem tudja menni fog-e, de miután Tóth Zoltán Magyarország erösen bólogatott, belevágtak. (Revenimusnak -> It was a great success).
-Meleg és boldog
-Igazi szerelem

És még egy nagyon fontos dolog. Gi(o)na feladta Cipönek a Republic 2000 Társaság zászlaját, amit az énekes megmutatott a közönségnek.
Thank Gina for sewing the flag.

Szevasztok

Giona Creative Commons License 2000.05.15 0 0 6
Kedveseim !!!!

Hát először is, 13 - a ugyan szombaton volt, de azért

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT TÓTH ZOLINAK

a Republic együttes gitárosának.

Mindenki sajnálhatja, aki nem volt ott Piliscsabán.
Az egyetemisták egy csoportjának minősíthetetlen viselkedésétől eltekintve remek kis buli volt.
A baj csak az volt, hogy ezek a kisebb balhék láthatólag zavarták a fiúkat a színpadon.
DE aki hülye, az is marad. :)))

Megvannak a nyári turné tervezett állomásai, írjatok az r2000t@posta.net re.

Még valami :

BOROS CSABÁNAK JOBBULÁST, mert a piliscsabai koncertet már betegen csinálta végig.

Csóközön mindenkinek

Tilia Creative Commons License 2000.05.14 0 0 5
Sziasztok!
Itt vagyok (a legszebb, a legnagyobb) ! :-))))

Szóval idetaláltam. Sorry, de sok nagyon a meló... majd írok is máskor, nem csak olvasok....

sheridan Creative Commons License 2000.05.14 0 0 4
Helló mindenki!
Szerintem, amit a Republic az elmúlt tíz évben művelt, csúcs. Nem is akadt más zenekar M-on, aki a nyomába léphetett volna. A 'nagyok' kifulladtak, a többi meg sorra kipukkan.
Előzmény: Itep (3)
Itep Creative Commons License 2000.05.13 0 0 3
Nekem nem tetszik ez a költözés!!!Ettol még létezik a Baráti Kör topic és kevessebben is leszünk!!!De ti tudjátok...
Giona Creative Commons License 2000.05.12 0 0 2
KEdveseim !!!

újra elköltöztünk, sikeresen

a nyári koncertek infói lekérhetők

az r2000t@posta.net címen

Pusszantás
Giona

Előzmény: Revenimus (1)
Revenimus Creative Commons License 2000.05.12 0 0 1
Húú, pillanatra meghűlt bennem a vér, de látom, hogy amit állítasz az valótlan rémhír. :-)))

Kérem szépen emberek kövessétek ezt a linket:
Sztártőzsde

Most vettem ezer darab Republic részvényt. :-)
Ez teljesen agyatlan játék, de tök jó. :-)

Előzmény: mud (0)
mud Creative Commons License 2000.05.12 0 0 0
A topikcímből kihagytal egy 0-át.
Előzmény: Revenimus (-)
Revenimus Creative Commons License 2000.05.12 0 0 topiknyitó
Üdvözlöm szép jó napot mindenkinek.
Nyomassátok a hozzászólásokat.
Ennek a topiknak az "előzmény topikja" Republic Baráti Kör néven futott. R.I.P (Requiescat In Pace - Nyugodjék békében).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!