Ezek közül sztem majd mindegy, ignisé jó, anno bordázott wagonr mondjuk sztem jobb volt, de az idő megszépít, a hondához képest erősebb az ignisé. Swiftem nem volt, de sztem hasonló, az is H4.
Feláldozom azt a lámpát a tesztért, ha kell :D Amúgy sem tökéletes a foncsora egyrészt, másrészt nincs mibe beraknom és hondáról még csak hallani sem akarok. Amióta nincs, azóta nincs szervizelés sem, ignisen nincs gond :D
A mai kérdésem a kadmiumsárga H3 lenne. Hol-mit érdemes keresnem? Osram All Season S. kilőve, annak a fény inkább vajszínű, tehát kb. a gyáriéval egyező. T. Goldot vagy Bosch KK-t lehet még kapni vhol vagy azok is hasonlók, mint a OAS?
Nekem is pont olyan minimultim van, csak a koltozes ota nem talalom a homeros merozsinort:)
Sajnos a Honda lampan a helyzetjelzo mashol van, igy marad a lyukfuras, vagy ha megtalalom a zsinort, akkor bedugom jo melyre, ott mar talan ertekelheto lesz a meres.
Amugy a fényszóróház hátulján a foncsor hátsó felületére nem lehet rámérni infrás/lézeres hőmérővel? A csatlakozo felöl ahonnan az izzo van behelyezve. De csak ötletelek nem ismerem a lámpát hogy néz ki mennyire burkolt a hátulja.