Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Sziasztok! A napokban szembesültem, hogy valamiért "csak úgy" rettentően betelt a 'C' meghajtóm, amin csak a rendszer van, a programok, a win. Ha ránézek, mivel van tele, elvileg azt írja a windows használja a legnagyobb területet.
Most tovább nézelődtem, és találtam ilyet:
e szerint törölhetnék egy rakás "fölösleget" terhelt területben. Csak nem tudom, mi lehet valójában, azaz szabad-e törölnöm, nem okozok-e kárt a rendszerben?
YAC helyett erősen javaslom a biztonságos Kerish Doctor legújabb verzióját. A takarítások mellett nagyon sok hasznos - és tényleg működő - optimalizációs javaslatokkal szolgál magyar nyelven.
Az előfordulhat, hogy a telepítőbe raknak valamit, hogy a telepítés során megkérdezze hogy akarod-e telepíteni a softronic keresőt? Egy időben a google ugyanígy nyomta minden telepítőbe a toolbart meg a chrome böngészőt. Akkor ezek is vírusosak?
Ez enyémet sem. Elsősorban ezért sem próbálkozom. Néhány hosszú-ideig fejlesztett programom szűnne meg pedig szükségem van rájuk. Újat meg írjon Dzsingisz kán.
Nem foglalkoztam még makrók futtatásával Office-on nagyon - sem microsoft sem Open módra, semmilyen formában - ahogyan a felhasználók kb. 90 %-a sem igazán szerintem. Így elmondható, hogy nem hiszem, hogy az átállást javarészt éppen a makrók esetleges futtatási hiánya hátráltatná.
Ajánlom a YAC nevű programot, én használtam a Win7-nél, takarítani és a betöltődést felgyorsítani lehet vele. Miután rendbehozta a Windowst én levettem a bekapcsoláskor betöltődő programok közül, felesleges hogy minden alkalommal tájékoztasson hogy mennyi idő alatt állt fel a Windows.
Chrome ezt úgy csinálja, hogy betöltés után kicsi a memória foglalás. Ahogy nyitogatod az oldalakat úgy nő rohamosan a memória foglalás így hipp-hopp eléri a Firefoxot. Tehát valójában nincs nagy különbség.
November közepén az új Firefox-al nagy változások lesznek a memória kezelésben is.
DE! Átlag felhasználónál mi ennek a jelentősége? Nem renderel, nem futtat párhuzamosan 3D játékot. Az egész túl van lihegve. Viszonylag kicsi azoknak a száma akiknek komolyan kell gazdálkodniuk a memóriával. Azoknak meg ajánlott a memória bővítés ami könnyen megoldható.
4Gbytom van. 9 kiegészítővel futó Firefox mellett is marad 1Gbyte szabad memória amiben bőven elfér ha indítok egy Excel filet. Akkor meg minek számolgassam mennyit foglal el egy Internet browser?