Ja, Kuttya! Regisztráltam magam egy "gagyi társkereső honlapon", mingyá viszek bele egy kis depressziót, hátha öngyilkol valaki. Greet the sacred cow... Állat!
Nálam is leledzik az alkoholizálás, két üveg sör meg egy üveg bor a mai egyenleg, meg az Electric electric című nagysikerű vidám nóta mán vagy tizeggyére. Jó vagy Kuttya? Inni kéne mán együtt... Nem mintha olyan régen tettük volna ezt, de akkoris. Zseni ez a Primus. Én meg nem. Hukk... Meg kék nézni donnit. DOKI! Pizza ma nem, mer befárattam. De majd talán pár héten belül. De minek is enni? Ugyis kiszarjuk.
Lenyomtam 1dl Jagermeistert meg egy sört.Kellemesen érzem magam.Megszűntek a gondjaim hirtelen.
Az utóbbi napokban kibaszottul beszartam a szakdogám miatt.Már majdnem öngyíkos akartam lenni,hehe, de van érteleme az életemnek, rájöttem.Ez pedig az ital hö.Böff, röff röff.
Tegnap és tegnapelött bulizni voltam és mondanom se kell,nagyon berúgtam ti kis Ci...nyok!
Azt éreztem napközben, hogy én egy kakukk vagyok az emberiség számára.
De estére kihevertem a megroggyant önbecsülési mizérijjámat és hála a teremtönek jól be tudtam kurjantani.
Kukiverö fel akartalak hívni, hogy gyere inni a haverokkal, de egy srác a pofám mögé nyomott egy deka páleszt és hirtelen átmentem tengeri csillag szintre és csak nyújtogattam a karjaimat és szürögetni kezdtem serényen.
"Mindenki egyedül hal meg" Asszem valami R. Sparrow mondotta valami Donnie Darko című szappanoperában. Én most jó berugok aztán pork soda-t hallgatok egész este, aztán vagy felébredek vagy nem. Ehe-ehe...
A fosásért bocs, aztat tűlem kaptad el szerintem. Mán recskálni sincs kedvem. Az pedig nagy szó!
Kukiverő!!! Ne felejcsd mán el lécci a simont meg a garfuckert!
A "Szarban Fosban" egyik fél epizódját voltam képes megnézni.Erről ennyit.Aki nézi az meg is érdemli, viszont az elején a "Kalácsok közttel" is így voltam, aztán 2 évre rá nagy fan(szőr) lettem.Mondjuk ma már nem nézem csak alkalomadtán.
Megasztár:Ja, nem volt túl értelmes az egész.Szinte végig ismétlés.Mondjuk a végén ahogy mutatták a közönséget, és ott volt egy kiscsaj, aki sírva, magán kívül énekelte az egyik előadó számát, na az szánalmas volt...Ez a gyíkfasz műsorvezető, fasz se tudja hogy hívják, meg enyhén idegesítő.
Szuper modern könyvtár:Hunap megyek, eddig csak izgultam, hogy oda valaha be kell lépnem, de most már félek(köszi te szemét:-)).
Ja, tegnap pompás napom volt.Meg akartam halni, hihi hehe breke.Annyira vidám manapság az életem bakker, hogy az kész. Pluszban estére olyan fejfájást kaptam, hogy ma reggelre sem múlt el, aztán meg le is fososodtam.Nemtom mi van a levegőben.
Kérek jóízlésű intelligens szép hölgyeket, hogy jelentkezzenek!!!!Feleséget keresek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem akarok magányosan meghalni, brühühűűűűűűű.
Asszem regisztrálom magam valami gagyi társkereső honlapon... Mi a gond velem???Bunkó vagyok???Komolytanan vagyok????Csúnya vagyok??????Brühühűűűűűűűűűűűűűű
Ez a szeméj ordibálynyi tróbál ety metálzsenekalybany.Osztány a Gest Apó is keresy, főleg az Ottó Flick!Jó buley vany Trisstinnyé.Hőbörgünk a nyeteny.
Halál mindenkire akinek feje van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, még két érdekes dolog, az egyik szinte már egy "szürreális pofon", egy transzcendens dióhéj, amit fel kell törni, és akkor kiderül sokminden. Hukk...
Az imént végighallgattam a Primus Mr Krinkle c. dalát kb 10-szer egy sötét szobában egy kis gyógyító mézespálinkával, most azon gondolkozom, hogy fejbe lőjem-e magam. Ehe-ehe... Meg kéne húzni a ravaszt... szegény róka hukk... Bameg Doki! Sikerült videjózni! Recska rulez!!!!!
Ahá, akkor már értem, miért Angertea CD-kből akart máglyát rakatni Katatonia-ékkal
SolarTomi :)
Ehe-ehe. Akkor nem is rajtam akarta elverni a port, jaj de jó.
Kedves Lapposch, gondolkodj el NEUROSIS-t, és MESHUGGAH-t hallgató
mélydepressziós napjaidon, ki is a lúzer. Igaz, hogy előlem nemrég happoltak el egy
jó kis nőcit, de te is EGYEDÜL vagy, barom!
Egyébként a koleszban eltöltött egy hónapos büntetendő cselekményeinket el
kezdjem szervezni? Nem bánnád meg, tudod, millyen nagy a faszom.
És hát orvosis kolesz, van vazelin + gumikesztyű dögivel. A hulllákat már nem is kell
említenem, hisz láttad, kóstoltad.
Ja, SolarTom, ha erre jársz, kéhlek, biztasd egy kicsit Gehgelyéket, hogy passzolják már át nekem a CD-teket, mert én még nem is hallottam a Solarscreamtől 1 ütemet
sem!
"Mint Mennyből az angyal
eljött hozzátok
metál anyátok!"
/Nagy Feró, Rock Kalapács/ - Nézte valaki ma a Naplót?
Ja, csak majd le kell fordítani angolra.Migi előlépett hivatalos szövegíróvá.Nagyon sejtelmesek a sorai.
Tomi!Amúgy ez a kukiverő gyerek nem Angertea tag.Ő az a kis lúzer aki a pesti bulin kamerázott, meg ott segítkezett nekünk.Ő is mágocsi, bár erre gondolom rájöttél az intelligens hozzászólásaiból,hehe.Imádom szívatni, de ő is engem.
Ha valaki most járna erre, annak beszúrom a híreket újra:
Angertea hírek:
Az év első felében kicsit takaréklángra rakjuk magunkat koncertügyileg. Ennek az a legfőbb oka, hogy mostmár tényleg nagyon ráfekszünk a nagylemezre. Tervek szerint tavasszal, de legkésőbb nyáron felvesszük a második albumot. Második ok pedig, hogy mind Gergőnek, mind Miguelnek ebben a félévben elég komoly iskolai elfoglaltságaik lesznek (szakdoga, záróvizsgák stb...), ezért a zenekar úgy néz ki április-május környékén egyáltalán nem koncertezik. Viszont két koncertdátum már tuti:
Március 25.: Szeged, Városi Rock Klub+Isten Háta Mögött+Stereochrist
Március 26.:Szentes, Delelő,+IHM+Stereochrist+Active Coma
Ezeken kívül Februárban lesz előreláthatólag egy Szentesi, Mátyás sörözős bulink is a Floppal, illetve egy pesti és egy békéscsabai buli is várható a tavasz folyamán (info később).
A hivatalos honlapról annyit, hogy igaz, hogy megy a www.angertea.com címen, de alig működik rajta valami. Emiatt elnézést szeretnénk kérni mindenkitől, rajtunk kívül álló okok miatt van így. A webmesterünk egyszerűen elérhetetlen mostanában(a szó legszorosabb értelmében), de dolgozunk az ügyön. Amint dűlőre jutunk a dolgokkal, letölthető lesz a teljes Lélekvágy album, valamint a Hidak belül klip, továbbá egy koncertvideó egy vatta új angol nyelvű dalról, de addig is a klip letölthető a www.irmedia.hu oldalról.
Ja, a zenekarnak indult januárban egy mókás fóruma az Index-en. Nézzétek, röhögjetek, írjatok....
Durvás metálos trancsír csodásteazsúrt kívánok minden agyhalott fórumozónak/mint én/.Akkor lehet, hogy magamnak?Nem tudom.Jó, de mikó?Akkó.
Biztos vagyok benne, hogy nem bomlana atomjaimra ama nagy balszerencsém, mely kísértetiesen belölem való, hisz eképpen más lesz a korbácsütés, amit kiérdemelt méltóképpen puritán hozzáállása akaratellenünknek felszínén fog elcsattanni menthetetlen és nemkülönben kéretlenül , mihelyt együvé nem válnánk csöndes sikolyokkal, szótlan kegyelettel.