Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Jolimama! Köszönöm, megkaptam. Közben felraktam a Filéhorgolás újságokat és a Vitrázsfüggönyöket is, már látszanak is a képek :))) Most két könyvön munkálkodom, hamarosan azok is elérhetőek lesznek.
Kedves Orsi! Én is gratulálok a babához :))) A húgomnak július 11-én született kislánya és én szégyenszemre nem csináltam neki semmit :((( De mentségemre legyen, azt se tudtam mekkora egy kisbaba :) A nagymamám köttetett neki egy kis kabátkát, de az szerintünk még csak jövő tavasszal lesz rá jó :))
köszönöm a jókívánságokat! A képek gyönyörűek. Esetleg leírás is van hozzájuk? Álomszépek. A legalsó képen lévő pulcsit meg nacit talán meg is próbálnám...
A nyuszika nemsokára kész :). (Csak hát nálunk is vendégek vannak...)
Kedves Marikje
Koszonom az uj linket, de sajnos nem jutottam semmire, nem tudok megnezni egy kepet sem, csak ures negyzetecskeket talaltam.Talan valamiben nem jol larok el?
Udv.Kicsi Lany
Kedves Orsi! Ha örömet szerzünk Neked, az már nekünk is az. Én úgy gondoltam, hogy fehér kabátkát, sapkát készítek a picike babának. Gondolom, jó lesz. Izgulok Érted-Érte, és minden jót kívánok. Jolimama
Drága Jolimama,
máris nagyon nagy örömet szereztetek! A fehér gyönyörű lesz, angyalkás :)). Még a hugicája is hordhatja majd (mert egy hugicát is szeretnénk a kisfiunknak majd) :))).
Köszönöm, hogy izgulsz értünk, igazán minden a legnagyobb rendben van :))).
Köszönöm a kitartásod ez a mina nekem is megvan frost flowrs már egy éve kerestem a neten és a múlkor a könyvtárban az 1975ös magyar kiadású Kötés Horgolás könyvben találtam rá, majd a Kézi Kötés Technikájában a 101-es minta is ez.
Meg is állapítottam, hogy nincs új a nap alatt. Az angol éás amerikai neten meg 6-7 dolcsiért árulják.
Szia Boszika! Hétvégén vendégeim voltak, most olvastam vissza, mi történt eddig. Én nem haragszom, örülök,hogy te sem.Én tényleg egy forintot sem kaptam,nagy boldogan feladtam a fonalat,direkt bélelt borítékban,gondoltam a dobozt drágábban viszik. Majd hanyatt estem amikor írtad hogy mennyit fizettél a postaköltségért. Egyébként nem haragudtam volna,ha nem veszed át!Mostmár mindegy!A lényeg, hogy szent a béke!!! Üdv.:Ilcsi!
Kedves Orsi! Ha örömet szerzünk Neked, az már nekünk is az. Én úgy gondoltam, hogy fehér kabátkát, sapkát készítek a picike babának. Gondolom, jó lesz. Izgulok Érted-Érte, és minden jót kívánok. Jolimama
Megtaláltalak a flick-en nagyon tetszett az oldalad. Milyen technikával készül az a szép kép ? Azt hiszem egy nőt ábrázol.
És láttam a kis tatyót ott sem tudták szó nélkül hagyni. Gratula még egyszer.
Gabika!
Igen szeretem az orosz netet, de most a japán oldalon akarom bebányászni magam csak még nem sikerült ilyen fotóalbumos lapot találnom. Persze japánul nem tudok így jó kis lutri de majd kattingatok ide-oda ha lesz eredmény úgyis látjátok.
Bár most nagy munkában vagyok frissítek én is meg Lenke Pulcsiját most fejezem be ha minden igaz még ma este fel is teszem ide.
Orsi!
Az olasz lapon találsz még kis pulikat fiúkának. idemásolom a linket Dudus előbányászta a multkor.
Neked is előre is köszönöm :). A szín igazából mindegy. Minél egyszerűbb, annál jobb :). (Kivéve talán a rózsaszínt, mert kisfiúról van szó, meg az egész sötét színeket.)
Kedves Boszi!
A babaruhás minták nagyon szépek, bár sajnos nekem még mindig túl bonyolultak... A leírásokból még sok minden kínaiul van a számomra. De ha elkezdek valamit, majd kérek tőletek tanácsot :).
Hát persze, hogy "futtatom" az oldalt, már Brüsszelben is ismerik páran :).
http://gabcika.atw.hu/ lapomon találsz babaruci mintákat!!! Drága Nővérkémnek sok van,és még küld,ha ebben nem találsz!!/Ezeket is ő küldte!/ A postát majd megoldjuk...)))) A cipellőcske borítékban /bubisban is elfér,és olcsóbb,mint csomagként.. A pici rucik A5 borítékban is elférnek,és az talán nem húzós...bár a posta..))) Érdeklődöm,és megoldjuk...))/részemről.....Brüsszelbe is..))) Én megnéztem a képtárad,és a kedvencekben van,! A lelkesedés nagyon jó,kézzel fogható dolfgok születnek,melyek nagyon hasznosak lesznek majd.)))) És a sok ámuló szem,amikor babád majd csupa kézi csipkében mosolyog..))))) Cserébe kérjük a fórum "futtatását,ajánlását ismerőseidnek..))))))))) Pussz...............és köszike a beszámolót.)))