Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Jolimamával egyeztettem, hogy mely könyveket töltsem fel legközelebb a képtáramba. Itt derült ki, hogy szinte ugyanazon könyvek hiányoznak mindkettőnknek.
Felírom ide a könyvek sorszámát és ha valakinek ezek közül lenne meg, akkor nagyon örülnénk: 43, 45, 46, 53, 54, 55, 56, 58.
E mellett várom mások kéréseit is, mely könyvekkel folytassam a képtár bővítését.
Szia Mónisz! SZeretném látni a képtáradat ,hallomásból tudom hogy nagyon szép! ha nem lennék.telhetetlen én is kérhetek meghívót? elöre is köszike. margitmama.
Tegnap elkészült egy újabb kie terítőm. Ideteszem nektek a mintát is szívesen felrakom ha kérite és a honlaon is fent lesz.
Mónisz!
Kérhetek én is egy meghívót?
Köszönöm előre is. Már a múltkor is írtam csak az internet világában valahol a feltöltés és a megjelenés közöztt elveszett az a hozzászólásom, hogy nagyon szépek a munkáid. Garatula.
Az "privát" galéria,meghívóval lehet megnézni, küldtem:). Azért zártam be, mert jogvédők gyakran keresgélnek, és ha megtalálják a mintákat(nem szabadna feltenni), törlik a képtáramat, így inkább küldök meghívót, aki kér, ha van még valami, ami tetszene, szólj, és küldök még meghívót.
nagyon szuper ez a minta!! Nagyon megtetszett,de csak azt a kis fotót találtam róla eddig.Hiába próbálta fotoshoppal nagyítgatni,silabizálni(((( De most megvan!!))))) Kicsi a fotó,de látszik,aminek kell..)))) Nekem jó))))))) Köszike,ezer pussz érte.))))))))))))))))))))) Velem sem áll szóba a képtár feltöltő napok óta.((((
Helyesbítek: azok nem rövid hanem relief pálcák vagy másnéven domború pálca, amikor az előző sor adott pálcáját áthurkolod. Bocsánat. De a kis képen nem látszott nagyon.
Sziasztok!
Végre, 2 hét szabi. :) Mivel vége a nyárnak, a bikini mintákat és leírásokat elteszem jövőre.
Viszont kedvet kaptam az alábbi táska meghorgolásához. Megfejtenétek nekem pár dolgot?
1) A táska szélén látható hullámos díszítést hogy horgoljam? Ezt egyik leírás sem részletezi.
2) Mindkét weboldalról származó minta az 1ráhajtásos pálcák tetejébe egy plusz (a pálcával derékszöget alkotó) vonalat rajzol. Ennek van jelentősége? És az egyik minta kb. minden második pálca tetejébe számomra értelmezhetetlen jelet rajzol (mellékelem pirossal).
3) Vállra akasztós megoldást szeretnék. Mit tegyek, hogy ne nyúljon meg a füle? Én arra gondoltam, hogy közbélelve, vászonból varrok egy megfelelőt, amit vagy körbehorgolnék, vagy az előre meghorgolt fülbe húznám bele (a füle megoldásában nem ragaszkodnék az eredeti leíráshoz).
Kedves Jolimama! A Horgolási ötletek első száma MóniSz képtárában már fel van rakva (épp abból csinálók egy terítőt), ne bajlódj a szkennelésével.
Kérdés a fórumozókhoz: az egyik felrakásra váró könyv fele hajócska csipkékkel (frivolitás, occhi) foglalkozik, érdekel valakit ez a technika???, mert akkor azt is beszkennelem.
Közben újabb szalagminták jelentek meg a képtáramban :)
Hölgyeim! Sajnos nem emlékszem, ki volt, aki kereste egy ívekből horgolt takaró mintáját. Épp takarítok a gépemen, és találtam egy kendőt ilyen mintával. Ha ráismer aki kereste és jó, küldöm a mintát.
Nagyon köszönöm a mintákat, és a kedves szavakat. Mintákat feltehetem a képtáramba. Nagyon örülök a nekik, jöhet majd még, de előbb mindenképpen a kabi:). Nagyon szépek ezek a terítők, már ki is néztem párat magamnak, de előbb én is a pulcsimon fogok munkálkodni:)
Remélem itt vagy még. A zsákkötéssel van egy kis bajom. Kész vagyok az első sor háromszöggel és az oldalsóval most értem oda, hogy szedjek fel 10 fordított szemet és azt kössem is le Ugye az bele kell fűzni a háromszög oldalába ahogyan szedem fel????