Én már annak is örülök, hogy ezzel ilyen mélységben foglalkoztok és igazából kényelmesebb a 20 ezrenkénti csere anekünk is, nem hiszem, hogy akkora összeg lenne, gondolom max olyan 3000,- ?
Aki Spurit akar venni és a XVII. ker. közelében lakik, annak erősen ajánlom az ottani Seat-Clubbos kollégát, aki 2200-ért árulja a piros 500 ml-est és 4900-ért a kéket.
Cím: Budapest 1171 Zrínyi utca 234. tel.: 06209277309
Xenonizzo.hu shopban nagyon korrektek voltak... elmondták, hogy a 18LED-es 5/21 nagyon jó, az egyik családtagnak van Cee'd-je ott próbálgatták... (20LED-es nem jó, mert nem fér be, és nem is jobb a fénye), amit viszont előre helyzetjelzőnek néztem, oda mást ajánl, mert a Cee'd-ben az jobban bírja, mellesleg olcsóbb is volt...
A H1 H7 pár-pár GP-ről lebeszélt, Cee'd-be nem az igazi a foncsor miatt, ez az égő, ha jól értem, csak bizonyos foncsor-típusú autókba jó...
Így hát irány az Andor utca, ott vettem Osram Nigh Breaker-t H1 és H7, hát ott se sok van már, akit még érdekel, az szaladjon... a pultos szerint nagyon jó a fénye...
Így aztán végeredményben olcsóbban is jöttem ki, és mindenki korrekt volt, a xenonizzosok szerint azonban hosszútávon jobban megéri egy 25-35e közti uniós engedéllyel rendelkező (állítólag ezzel a KPM is békén hagy) HID Xenon, amihez adnak papírokat igazolásnak... hát még tanulmányozom a kérdést...
A LED-eket tán még ma be is rakom, megpróbálok fotózni, majd keresek egy féltéglát a pedálra... :)
Max kicsit megemelve, mert én betettem a 160 cm-s gyerekágyat /igaz egyben, fekjtámlástól/ és épp hogy befért, a fejtámla miatt nem is lehetett bezárni a hátsó ajtót./
Akkor bocsánat a KIA Szabótól és Szabó úrtól én valamiért úgy emlékeztem, hogy a KIA Óbuda volt aki bejelentkezett, elnézést kérek, bár írtam, hogy nem vagyok biztos benne,
Rákérdeztem az Abaqua Kft-nél és az ár tartalmazza jelképes 1 forintért a csavarokat és a gyűrűt is!
Ez így nagyon zsííír, már csak azt kell majd kiküzdenem, hogy az akciós áron rakják a lemezre a télit és a gyári nyárit a MOMOra, ami ugyebár több szerelés, több költség.
Már bocsánat. Nem ők jelentkeztek be a fórumon? Mert akkor lehet, hogy a jövő héten érdemes lenne felhívnom a Szabó urat - ha jól emlékszem -, hogy mi a véleménye ezekről az árakról?
Mert ha ezek valósak, akkor lehet, hogy a legdrágább Rally olajat használják és az árakban benne foglaltatik egy Welness hétvége vagy opera eléőadás, vagy egy vacsora Kelemen Annával stb
érdekes az biztos! ha valakit meg elfelejtenek tájékoztani erről és mivel nincs kötelező szerviz 30eKMnél akkor majd a 40eKM-en közlik hogy szar van a palacsintában és ugrott a gari? vagy ezt hogy? vagy akkor vigyük 20e, 30e meg 40e-nél is szervizbe, majd 60enél újraindul a ciklus?
[i]"Csak a szűrőt cserélik, aztán visszatöltik az olajat?"[/i]
Gázolajszűrőről beszélünk, tehát az üzemanyagot szűri. Az pedig, az olajjal ellentétben folyamatosan cirkulál, sőt, cserélődik (mert ugye tankolni még egy Ceedbe is kell néha :) ).
Na, ez egy érdekes kérdés. Minden, általunk elérhető (szervíznek szóló) információ 20.000 km-ről szól. A kezelési útmutató meg 30.000 km-ről. Nekünk az alapján kell dolgozni, amit szervízinfóként kiadnak, különben az importőr análisan molesztálni fog.
Rákérdeztünk, a hivatalos infó az volt, hogy a könyv a helyes. Na kösz. Akkor mit tegyünk?
A megoldás: JAVASOLT a 20.000 km-kénti csere, KÖTELEZŐ pedig a 30.000 km. Ilyenkor viszont (mivel időközi szervízlátogatást igényel) a tulajdonosnak kell figyelnie arra, hogy 30.000 km-nél ( és egy grammal sem több!) külön behozza az autót a gázolajszűrő cseréjére.
szal ha megdöntöm az anyósülést és/vagy előretolom akkor elfér! ez is jó nekem! a lényeg hogy akkor már 3 ember semmiképpen sem fér! ez csak logisztikai szempontból volt érdekes, mert ha majd meglesz a kocsi költözni akarok az albérletemből :)
Szerintem nem. Én ugyanígy szállítottam egí 180X40-es cuccot, és éppen befért, szerintem a 210 az sok....Még ha elöl nem ül senki, akkor is, bár lehet, hogy megoldható, az enyém lévén kisebb, nem kellett kísérletezgetnem..
elfér a kocsiban egy 210hosszúx40széles ágykeret (szétszerelve) úgy hogy közben az anyósülésen is ül valaki? ( a hátsó természetesen ledöntve, adott esetben csak az egyik oldal ) ???