Keresés

Részletes keresés

organic Creative Commons License 1999.12.05 0 0 181
sliding-gliding worlds : )
Előzmény: SliDe (180)
SliDe Creative Commons License 1999.12.04 0 0 180
Úgy látom ma este mindenki party-zik fórum helyett...fene a pofátokat:))
Majd aztán mindent itt elmesélni 1-2!!!
By: SliDe
Köpcös Creative Commons License 1999.12.03 0 0 179
Hi !
Velem is volt hasonló. Idén hazánkban termett zöld, és nagyon büntet. Semmi pörgés, csak a stoned üzemmód......
Előzmény: organic (175)
organic Creative Commons License 1999.12.02 0 0 178
Érdekes, a cigaretta valóban az egyik legkeményebb anyag. Olyan szinten lesz tole függo az ember, hogy az már hihetetlen.
Az ágyból képesek kikelni az emberek, hogy reggelre legyen bagó.
Én próbáltam már pár dolgot életemben, de ez az egyik legkeményebb, bár hatása 0. Jó sokat szenvedek is, hogy végre végleg abba bírjam hagyni.
Néha ugyanis nagy magabiztosan veszek egy doboz cigit (ááá már leszoktam, de most egyet elszívok), a folytatás kitalálható.

bár már itt tartanánk:

Régi szép idok....Cigi, alkohol : )

Előzmény: Sysygy (176)
Mber Creative Commons License 1999.12.02 0 0 177
Nekem speciel jóféle bogyiszlóitól (Mitsubishi) szokott ilyen "imádok mindenkit" feelingem lenni. A barátaim előre nagyokat röhögnek, amikor szétcsúszva bejelentem, hogy "Tudom, hogy mindig csak szétcsapva mondom ezt, de...", mert tudják, hogy ilyenkor jön a standard "annyira szeretlek titeket" dumám.
Sysygy Creative Commons License 1999.12.02 0 0 176
Ne félj organic. Nem fogtok rábeszélni semmire. Egyszerűen engem nem érdekel. Én már csak ilyen vagyok. A dohányzásra se szoktam rá és nem is akarok ezután sem.

Amúgy van olyan ismerősöm, aki két éve még semmivel sem ártott szervezetének, azóta már volt részeg, dohányzik és a füvet is próbálta már, de mint mondta, puszta kiváncsiságból. És nem szokott rá a fűre. (az alkohollal nem tudom hogy áll most, a cigire viszont sajna rászokott)

Előzmény: organic (175)
organic Creative Commons License 1999.12.02 0 0 175
Mielott megpróbálnánk Sysygy-t rábeszélni valamire, emlékezzünk meg csendesen a kiszabható évek számáról : )

Képzeljétek, a hétvégén annyira durva füvet vettünk, hogy már szívni sem volt kedvem belole.
Valami hazai brutaliti volt orange-magról, 3-4 slukk és világvége. Lefekvésen kívül nem sok mindenre tudtam használni : )
Szombaton átugrottam egy baráthoz zenélgetni, és amikor elovett egy kis hollandot, igen örvendtem, hogy végre van valami frissíto, nem csak a deep K.O..
Állítólag túl jó volt az idei nyári termés. Hát ha sok ilyen súlyosság termett, lehet, hogy elmegy a kedvem a füvezéstol, és átállok egy kicsit a tequilára.
Persze aki ezt így elhiszi, az nem ismer eléggé : )
(Ugye, miért akarnék ártani az agysejtjeimnek? : )

Sysygy Creative Commons License 1999.12.02 0 0 174
Vacskamati: Kösz az üdvözletet. Ami a sör-bor-vodkát illeti - muszály ebben a sorrenben? :-) - ezekkel sem élek. Az összes alkohol, amit fogyasztani szoktam, Újévkor az a pezsgő (ujjnyi), amivel koccintunk. Ettől függetlenül már velem is történt olyan, amiről még én sem gondoltam, hogy az velem megesik. De ezt most hagyjuk.

Fűvel kapcsolatban első közeli eset, hogy egy sulibulin osztálytársam találkozott egy volt osztálytársával, akiről mesélte, hogy füvezik. A srác bemutatkozás utáni első mondata az volt, nem kell-e egy kis fű, olcsón adja.
Nem kellett.

Meg van olyan ismerősöm, aki egy időben használt valamit, és elmesélte az élményeit. Valami olyasmi volt, hogy a sráccal együtt fogyasztották, akitől szerezte. A srác mondott neki dolgokat, ő meg megélte azt. Pl. hogy egy tigris, meg hogy a fal puha. Neki is ugrott a falnak, és érezte is, hogy puha. Persze mikor elmúlt a szer hatása, megvolt a nyoma.

Sysygy

Előzmény: Vacskamati (173)
Vacskamati Creative Commons License 1999.12.02 0 0 173
Shroooom:Megvan, en q*tam el... a "neznel" helyett "néznek"-et akartam irni, mert éppen szakadtam a röhögéstől a gépteremben a " na, mi van, narancslé?" poénodon :)
Sysygy:Örömmel üdvözöllek a topicban! Azért gondolom neked is voltak érdekes élményeid :)
pl.Baráti (nem haveri) körben (osztálytársak, unokatestvér, barátnők és azok batátai, barátnői)egyik házibulin -lévén a társaság nagyrésze alkoholpárti- hosszas sör-bor-vodkázgatás után -még engem is rávettek :)- eggyütt énekeltük egymást átkarolva Máté Pétertől az "Elmegyek" -et, majd mindenki mindenkivel kezet fogott, arcon csókoltuk egymást "Szeretlek!" felkiáltással... ;)
A smiley nem kacsint hanem könny fakadt a szemébe, mert azt a pillanatot _semmiért_ nem cserélmém el... A részegek őszinteségével az az összetartás...
Sysygy Creative Commons License 1999.12.01 0 0 172
Köszönöm a biztatást Shroooom. :-)
Így már kedvet kaptam a további hozzászólásokhoz.
Előzmény: Shroooom (171)
Shroooom Creative Commons License 1999.12.01 0 0 171
Wow!!!!

ilyet én még nem pipáltam! nem "kábitoszerezel", de nem fikázol minket... hogy csinálod? vagy lehet hogy inkább a fikázóktól kéne megkérdezni, hogy ök miért is!

szóval köszi, hogy irsz, ezentúl is böszen tedd csak, mert ezzel is szinesedik a topic. ugyanis szerintem mi itt nem akarunk meggyözni senkit, hogy ez vagy az a jó, hanem egyszerüen csak élménybeszámólót tartunk. elvégre mi lehet jobb annál, hogy megnevettetjük a másikat?

egyébként ne aggódj, én se értem az összes poént, mert vannak olyanok, amiket ugye nem lehet jól elmesélni, csak átélni. én is irtam már olyan storyt, ami után kaptam a visszajelzést, hogy nem érti senki. de hát ez benne van a pakliban. azonban ha le se irjuk, akkor tuti nem fogja megérteni senki...

Shroooom

Előzmény: Sysygy (170)
Sysygy Creative Commons License 1999.12.01 0 0 170
Aláírom. Bár én abszci lennék, így azért volt olyan, amikor csak pislogtam, de zömében igen jókat szoktam rajta nevetni. (Ilyenkor a körülöttem levők nem tudják, mi lelt). Szóval teccik a topic. Remélem nem baj, hogy én a másik táborba tartozom, de feltűnően kevés magamfajta hozzászólás volt. (Az elején voltak a fikázók, de szerencsére már nem írnak ide)
Előzmény: Vacskamati (166)
Shroooom Creative Commons License 1999.12.01 0 0 169
to Vacskamati
No. 120 bejegyzés. de igy utólag már nem is nagyon értem mit is akartam ezzel kifejezni... :)))) hiába, van ugy hogy az ember elkalandozik, aztán utána nem is tudja hogy hol volt.

ja, a szpikerféléken nehogymán felidegesitsd magad, nem ér annyit! az a lényeg, hogy mi tudjuk amit tudunk... én azon akadtam ki teljesen, amikor valaki felhozta a cracket. hááááát, nemtom de szerintem Mo-n a crack fogyasztók száma eléggé elenyészö (hál Istennek)...

Shroooom

Előzmény: Vacskamati (168)
Vacskamati Creative Commons License 1999.12.01 0 0 168
Hogy mik vannak a Vesszen a diak topicban... Mintha nem írtuk volna már le 1000*, hogy a spangli mennyire is nem káros...
speaker 1999-11-28 12:03:48(50):"Persze ezeket is üldözni kell, őket a lehető legkeményebben, de semmi sem indokolja, hogy emellett a drogfogyasztás nagyon nagy (és ezért a cigarettához, de még az alkoholhoz sem hasonlítható) társadalmi veszélyességű szenvedélyének kiélését és legális terjedését megtűrjük."

Shroooom, testvérem a gombában:ez melyik hozzászólásomra válasz? (tudom, en vagyok figyelmetlen, de nem tudok rájönni)

Előzmény: Shroooom (149)
jordan23 Creative Commons License 1999.12.01 0 0 167
Akkor tényleg bocsi, csakhát tudod igy látatlanban... Ezek szerint te egy tökös csaj vagy, ritkán találkozom ilyennel, és örülök neki hogy tévedtem.

J23

Előzmény: Ariana (161)
Vacskamati Creative Commons License 1999.12.01 0 0 166
Iszonyatjók a viccek! Kíváncsi vagyok, egy abszcinens mit ért meg belőlük :)
Sysygy Creative Commons License 1999.12.01 0 0 165
organic! Akiről én beszéltem, tudtommal még nem járt az indexen. De tényleg van szókimondó ismerősöm.
Sysygy
Előzmény: organic (160)
foregrower Creative Commons License 1999.12.01 0 0 164
basszus... : )
én vagyok a hibás - mondtad, hogy nézzük meg!
lámpa leó
Előzmény: MGperY (163)
MGperY Creative Commons License 1999.12.01 0 0 163
a thc.rulez.org -ot te is olvastad nem ?
:))
Előzmény: foregrower (162)
foregrower Creative Commons License 1999.12.01 0 0 162
van még vicc:
Srác a hotelben lakik és kitalálja, hogy lemegy szaunázni. Már bent ül törölközoben a többiekkel együtt, amikor eszébe jut, hogy fel kéne spékelni a dolgot és a recepciós pont dealer.
Elmegy a feka recepcióshoz türcsiban és kér egy kis cuccot.
Ad is neki, visszaballag a szaunába és eltolja a csikot.
Vár öt percet. Semmi.
Vár tiz percet. Semmi.
Egy óra után megelégeli, hogy átverték és kimegy megint a feka gyerekhez. Az elkezd mentegetözni és felajánl ingyen mégegy adagot - gondolva hogy kevés volt a srácnak.
Na, a második csikot is eltolja a szaunában.
Vár öt percet. Semmi.
Vár tiz percet. Semmi.
Megint eltelik egy óra és qrva ideges lesz, kirohan és ahogy megy a recepciós arc felé - az ahogy meglátja - egyböl elkezd menekülni elöle.
Na, spuri utána... a feka gyerek kirohan a hotelböl, végigszalad az utcában... - a srác meg rohan utána... feka gyerek balra befordul a sarkon és egy park felé veszi az irányt.
Berohan a bozótosba - srác utána. Egy darabig még tudja követni, aztán szem elöl téveszti és végül egy réten köt ki.
Ekkor jön rá hirtelen a szarás és leguggol, hogy könnyítsen magán. Éppen kezdi nyomni, amikor valaki megütögeti a vállát hátulról:
- AZÉRT MÉGSEM A SZAUNÁBA KELLENE.... : )))

foregrower - limited edition

ps. Shroooom, bocs az elírásért!
pps. Nagyon jó ez a topic, öröm ide betérni : )

Ariana Creative Commons License 1999.12.01 0 0 161
Nyugodtan kérhetsz elnézést, mert tényleg lány vagyok. Van aki személyesen is ismer ezen a néven pl. a Motor, robogó topikban. Mellesleg nem hiszem, hogy olyan nagy esemény volna nyíltan beszélni egy témában a neten, ahol nagy valószínűséggel senki nem ismer... Bár én élőben sem csinálok nagy titkot a dolgaimból.

Elnézést mindenkitől az offtopikért!

Előzmény: jordan23 (158)
organic Creative Commons License 1999.12.01 0 0 160
Ismered is?
Kit is?
: )
Előzmény: Sysygy (159)
Sysygy Creative Commons License 1999.12.01 0 0 159
Én már igen, és nem csak láttam.
bye
Sysygy
Előzmény: jordan23 (158)
jordan23 Creative Commons License 1999.11.30 0 0 158
Nem mondod, hogy te tényleg lány vagy? Szerintem nem, csak hülyited a népet, mert nagyon sok ilyen visszamaradt állat szorakozik ilyenekkel, és erre élveznek. Ha nem, akkor elnézést kérek, de még soha nem láttam olyan lányt, aki ennyire közvetlenül beszélt volna a viselt dolgairól.

csumi

J23

Előzmény: Ariana (151)
SkydiveR Creative Commons License 1999.11.30 0 0 157
SkydiveR Creative Commons License 1999.11.30 0 0 156
nem, meg nem, asszem :o)
Előzmény: MGperY (155)
MGperY Creative Commons License 1999.11.30 0 0 155
a thc.rulez.org volt már ?
SkydiveR Creative Commons License 1999.11.30 0 0 154
Nagyon jo! :o)
Mennyire rabaszott!!! hrehrehrehre
Előzmény: spájbl (153)
spájbl Creative Commons License 1999.11.30 0 0 153
Na jól van, akkor gyűjtsük össze az összeset!

Emberevo sárkány érkezik a városba, és tizedeli a népet, meg
mindent szétvág, szóval nagy genya.
Összefog három srác, a heroinista, a kokainista, és a füves,
hogy megmentik a jónépet.
Elmennek a sárkányhoz alkudozni, a sárkány megszabja a dolgokat:
-Figyu srácok, ha valaki olyan cuccot mutat, amit még soha
nem éreztem, annak meghagyom az életét, meg elmegyek világgá.
Elsonek a heroinista csinál egy fél kilónyi porból lét,
betölti, aztán odaadja a méteres fecsit a sárkánynak. Belövi
magát, totál kész van három nap három éjszaka (!) kicsit
tisztul, és így szól:
- Fasza volt haver, de két hete nyomtam ilyen szart, úgyhogy
sorry....és már meg is ette.
Jön a kokainista, kipenget neki egy méteres utcát, a sárkány
feltolja az orrába porszívócsövel, elpörög tole egy hétig,
kissétisztulva megszólal:
-Öcsém ez már tényleg majdnem a topppp volt, de vagy egy éve
beleszaladtam már ilyen finomságba. Sorry....és már meg is ette.
Kezd beszarni a dzsangás gyerek, "Ej baszki, nincs más nálam,
csak egy kis noname holland szar....nem baj, betekerem, aztán
lesz ami lesz" így is tesz, odaadja a spanglit a sárkánynak.
A sárkány elszívja, totál kész van. Vörös a szeme, úgy röhög
majd összefossa magát, áll a farka, hempereg
jobbra-balra...szóval totálkár.
Kicsit már múlik a hatás 10 óra múlva, megszólal a sárkány:
-Nagykirály vagy haver....ennyire jót még sose
használtam....kurva jó....azt se tudom, hol vagyok....,de ne
haragudj, úgy megéheztem.

SkydiveR Creative Commons License 1999.11.30 0 0 152
Nagyon regi, de nagyon jo vicc:

Drogosok a bortonben:
A speed-es, a tripp-es, a hernyos, nomeg a fuves. Gondolkodnak, hogyan is kellene innen kijutni:
A speedes:
- Gyerekek! Semmi gond! Tolunk egy csikot, lebontjok a falat, es mar itt sem vagyunk....
A trippes:
- Aaa! Dehogy. Bekapunk egy jubileumit, megvarjuk mig a kulcslyuk akkorara nem tagul, hogy atferjunk rajta, aztan szepen elsetalunk.
A hernyos:
- Az en velemenyem, hogy szurunk, aztan pedig kilebegunk az ajto resein
A fuves meg csak ul csendesen. Raneznek a tobbiek:
- Szerinted mi legyen?
- Szerintem tekerjunk egyet, aztan majd lesz valahogy....

Masik nagyon nagy kedvencem:(ez inkabb "tanulmany" mint vicc)
Megfigyeltetek e mar, hogy melyik a legdrogosabb mese? Nem? Hat akkor megmondom nektek: A Micimacko! Nezzetek meg a szereploket!
Tigris: Folyamatosan be van speed-ezve. Nem bir magaval, ugrabugra, rohangalas...
Malacka: Tripp! Allandoan rajta van a para, folyamatosan halucinal...
Micimacko: Na o a hernyos. Nem tudom megmagyarazni de nezzetek meg a viselkedeset...
Fules: O a kedvencem. Allandoan be van fuvezve. Neki minden mindegy, nem siet sehova, csak ugy jol el van....
Robert Gida: O a dealer. O tartja mozgasban az egeszet, amugy meg rajta van az ex-en. Mindenki jobarat, mindenkit szeret, nem lehet megbantani....
Roviden enny, meg lehetne elemezni.....

Előzmény: Shroooom (149)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!