Ez is nagyon jó, lassan két hete keresem, hogy mi a fene folyik arrafelé, de még mindig tanácstalan vagyok, nem jött meg az utasítás, hogy mi legyen a véleményem.
Eddig csak arra jutottam, hogy valamiféle értelmetlen őrület, ami már az ősidőktől tart.
Ha a hülye tények nem egyeznek a véleményeddel, akkor ignorálod. Így teljesen felesleges keresni.
A szokásos sokkoló képpel ma le vagy maradva, még egyet sem láttam, de az is lehet, hogy lepörögtek a sok hozzászólás miatt.
Dehogynem, mást se csinálunk.:-) Legfeljebb kevesebben követik, mint Castelt. Aki mellesleg különösen az izraeli ügyekről lényegesen többet tud, mint te, vagy az önmagát objektív tények alapján véleményt formálónak tartó olvtárs...:-)))
a palesztínok mohamedánok és arabusul beszélnek.. ahogy kb. ez egész k'rva közel-kelet és észak-afrika. van épp elég életterük, de ők abba nem képesek belenyugodni, hogy izreal is létezik ott, akármekkora is. és nem mennek el máshová, vagy ha igen, akkor európát és a nyugatot is megszállni..
az iszlám egy harcos és intoleráns ideológia, ezért halálos veszélyt jelent a nyugati civilizációra. ahogy azok is veszélyt jelentenek ránk, akiknek nyugati létükre az arabokért vérzik a szívük.. az iszlám számára mi ellenség vagyunk, akkor nekünk miért kellene barátságosnak lenni velük? vagy ők pusztatanki ki minket, vagy mi őket.. más kimenetel nem lehetséges.
"Az emberek többségénél a véleményalkotás nem az objektív tények alapján történik, hanem aszerint, hogy milyen érzelmi kötődései vannak valakinek az adott objektív tény illetve egy véleményt hangoztató irányába. Ez a tudathasadásos állapot csak úgy képzelhető el valakinél, hogy az érzelmi kötődései felülírják az objektivitást és a rögződött érzelmet tekinti igazságnak, míg egy dologgal kapcsolatos negatív érzelmeit tekinti hazugságnak. A legtöbb ember esetében ez sajnos így működik ugyanis a gondolkodás tényleg fárasztó dolog, mert ismereteket kell szerezni, majd azokat folyamatosan rendszerezni kell, hogy levonható legyen, a megfelelő következtetés."
Hát, elég világos jelzések vannak. Ki áll a Hamasz mögött? Irán, Kína meg Putyin. Egész véletlen ez a 3 háborúja van az usáknak.
A bónuszkérdés: Mért azokat molesztálják, akiket valahogy kapcsolatba tudnak hozni a Muszlim Brotherhooddal, stb-vel, mért nem magukat a terrorszervezeteket?